Нашите уютни спални - тема 10

• 30 095
  • 504
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Препоръчайте ми сайт за качествени спални. Благодарско!

# 391
  • Враца
Бих препоръчала спалните на Matis. Сръбски мебели. Доста здрави.
Каталогът им за 2024г. хич не е лош и се предлагат на доста места в България.
Във физически и в онлайн магазини. Цените, не са високи.

# 392
Здравейте! Интересувам се дали някой има комплект мебели за спалня Тревизо и да сподели мнение- чекмеджетата дали са удобни за съхранение -плоскостта тънка ли е? Също така белия гланц. Исками се да го видя на живо,но е само по поръчка.

# 393
  • София
Само като го гледам този ръб на леглото и настръхвам.

# 394
Здравейте! Препоръчайте ми сайт за качествени спални. Благодарско!
То зависи каква да е спалнята все пак - плоскости, дърво, тапицирана.
Аз тапицирана бих препоръчала Meise Möbel. Ние взехме Mattis. С уговорката обаче, че спалните са монтирани без крака, директно на пода. Стабилни са, и дамаските ми харесват. С крака не зная дали биха били толкова стабилно стоящи.

За показаното по-горе и аз съм на меннието на Rockstar - струва ми се с плашещо остри ръбове. Може би ако помещението е доволно голямо не би създавало затруднение. Но ако е по-малко... помоему все някой ден ще се прасне човек в някой ръб.
От тази гледна точка бих препоръчала тези на Ергодизайн със заоблените ръбове и царги предвидливо по-навътре. Удобно е за минаване край леглото.

# 395
Тези спални на Ергодизайн със заоблените ъгли на страхотни. Личен опит!

# 396
Тези спални на Ергодизайн със заоблените ъгли на страхотни. Личен опит!
Единственото при тези спални, че са ниски.

# 397
Ако е с матрак с височина 25 см би била висока 55 см. Бих казала чудесна средна височина. В един магазин я бях видяла с матрак по-дебел. Точно колко не знам, може и към 30 см да е бил. Видя ми се височка и това беше причината да се откажа от нея.
55 е средна височина според мен. Показаното 49-50 е с по-тънък матрак.

# 398
Компенсирала съм височината с висок матрак. И тук от темата ме насочиха към изключително подходящ.

# 399
  • София
Моята е една идея висока с матрака, ама вече й свикнах.

# 400
49 см. за мен е ниска.

# 401
А как става поръчката от Meise Möbel за България?

# 402
Ами ние поръчахме през Bonami. Предлагат всичките им модели. Малко се бави доставката. Към 2-3 седмици.. Има известен риск дали ще ви хареса наживо. Но аз лично рискувах и бях доволна. Първия път ми беше по-притеснено. Но за втората вече не - защото същия модел, само друга дамаска и големина. Някои модели в Bonami имат опция да поръчаш първо малко парченце от дамаската. Плаща се разбира се де.
Високи спални са като цяло. (Но поне за такива като мен, които харесват по-ниски, на избрания от нас модел, поне можеше просто да му се махнат 20 сантиметровите крака. И всичко си дойде по местата)
Ако харесаш някой модел може да погледнеш дали има коментари за него в OTTO.

# 403
  • до най-прекрасния мъж
Нашата спалня е със същото легло, модел имам предвид, ние си я правихме, не е готова. Не съм имала проблем с ръбовете, а стаята ни е много малка, има по 60 см пътечки от трите страни. Ползваме я вече над 10 години, никога не съм се удряла.

# 404
  • София
Защото си внимателна, има хора, които се бутат много и наистина ще ходят вечно в синини, аз в леглото рядно се ръчкам, но имаме едно кресло близо до холната врата, с дървени подлакътници и през ден си забивам кракът.

Общи условия

Активация на акаунт