Нашите уютни спални - тема 10

• 30 037
  • 504
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз съм от тези, които се удрят много. За това купих тапицирана спалня, заоблена маса в хола и въобще разположих всичко така, че да не ми пречи на движението, въпреки че спалнята е мъничка.

# 406
И аз, и аз.😆 Преди 15-17 г не помня вече, бях поръчала от тогава модерните спални венге с дебел борд. Ама то тва чудо стърчи 15 см. След няма и 20 дни викнах мебелиста да ми прави нова основа, щото направо се пребих😆

# 407
Аз веднъж на ставане от такава ръбата спалня, не знам как бях седнала точно в ъгъла и как се плъзнах да стана, но си разпорих кожата на бедрото. Доскоро имах белег около педя дълъг. Ненавиждам мебели с остри ръбове, винаги ги уцелвам.

# 408
За мен острите ръбове са последния проблем на тази спалня, но въпрос на вкус

# 409
За мен острите ръбове са последния проблем на тази спалня, но въпрос на вкус
Какви биха били другите проблеми?
 Имаме друга спалня от плоскости и с ръбове, никой до сега не се е раздирал,ожулвал или пребивал ,че и 2 "дивака" имам.

# 410
  • София
След като е въпрос на вкус, предполагаме визуални...

# 411
Тези спални на Ергодизайн със заоблените ъгли на страхотни. Личен опит!
Тези на Ергодизайн със заоблените ръбове са пълни боклуци.Закупихме спалня Бианка и се наложи да им направим рекламация.

# 412
  • София
Може ли да споделите какъв беше проблема със спалня Бианка?

# 413
Ние имаме две спални, тапицирани на Ергодизайн и като изключим големите проблеми със сглобяването и нескопосаните им скици и плаващото дъно на едната, засега 3-4 години се държат добре Simple Smile

# 414
Препоръчайте магазин или сайт за хубави нощни лампи (висящи от тавана).

# 415
  • София
В егло има огромен избор на всякакви лампи, ако сте от сф, на околовръстното е магазина,може да се разходите.

# 416
Дами, в издирване съм на кувертюра в комплект с калъфки/или директно възглавници, подходяща за спалня 160х200; която да е възможно най-гладка (без ясно изразени фигури) и да е в светло бежово; и да не е плюш. Попадали ли сте на нещо такова? Аз досега не, защото ако отговаря на някое условие, най-често не отговаря на друго...

# 417
  • Велико Търново
Дами, в издирване съм на кувертюра в комплект с калъфки/или директно възглавници, подходяща за спалня 160х200; която да е възможно най-гладка (без ясно изразени фигури) и да е в светло бежово; и да не е плюш. Попадали ли сте на нещо такова? Аз досега не, защото ако отговаря на някое условие, най-често не отговаря на друго...
Здравейте! Вижте тази - тук има страхотни неща. Скоро си взех една по-дебела и се оказа, че не мога да я пусна в пералнята да я изпера първо, защото моята пералня е до 5 кг, а кувертюрата която взех е по-обемиста и не се събира в барабана.

# 418
Нещо Zara Home за кувертюра лен и памук. Някаква имитираща кашмир. Ако човек е склонен да купи от картинка, че те понякога с разни изсветляващи филтри...

# 419
Аз готова кувертюра не помня откога не съм купувала - поръчвам си ги по размер в магазините за завеси, платове - бол, включително едноцветни. Правят ги капитонирани, обкантени, въобще - както е редно.

Общи условия

Активация на акаунт