Нашите уютни спални - тема 10

• 28 491
  • 503
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Имам колебание за две картини, които искам да окача над спалнята.
Дали да им сложа фиксиран елемент за закачане, или да сложа перваз, на който да ги поставя.
Второто ми дава свобода да размествам и да ги подменам, евентуално.
Перваз може би е по-подходящ за рамки в различи размери, има интересни идеи в пространството, а моите са диптих.

# 496
Има ли някой матрак от Юск без пружини? Този конкретно ме интересува, защото го няма наличен за тест в магазините.

# 497
Здравейте. Може ли някой, който има наблюдение да даде отзив за турските спални. Ще правим ремонт на спалнята и сме в търсене на качествено легло. Виждам, че има турски фирми, които правят много красиви спални, но дали има някой, който да изкаже мнение от опит?

# 498
Нашата спалня е турска, купувана е от мебели Идеа, но преди 6-7г. Кожена, тапицирана/снимката е каталожна/

Не е мръднала нито конструкцията, нито кожата. С повдигащ механизъм е, с пружини и метална рамка в комплект. Тогава струваше 1100-1200лв не помня точно. Матрак купихме отделно.
Като минус отчетохме факта, че не се разглобява, откача се само таблата и подматрачната рамка.
Преди 2 седмици реорганизирах и я снимах

Най- добре е да ги видите на място, ако имате тази възможност.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 21:59 от •mimoza•

# 499
Как се почистват тапицираните спални?

# 500
  • София
Както дивани, тапицирани столове, коли...

# 501
Как се почистват тапицираните спални?

Според мен никак в домашни условия. Само с перяща прахосмукачка се сещам..или викаш такава, или назаем, ако нямаш..не се сещам за друг начин.
Аз диван вкъщи не почиствам - пера му тапицерията която е сваляща, така че аналог с легло няма как да направя.

# 502
  • София
Ами ние и тапицерията на леглото сами я опъвахме, така че ако искам да рискувам мога да я сваля...
Иначе има пяни за тапицерии и килими все пак... И си я прахосмукача редовно.
Има и тапицерии от кожа - естествена или еко при нея лесно. Не знам как ще е след н-броя години, за сега на година и нещо си е ок.

# 503
Турските спални на My visko ако има някой да сподели мнение

Общи условия

Активация на акаунт