Майски бебета 2024г. - Тема 11

• 31 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Мисля че ще е точно така...каката ми е 20 г но само на месеца има 41,вместо 01

# 466
Иии, значи ако родя през април ще е с 2444, много яко 😂 Ще се напъна. Много обичам повторения, ние подписахме на 6.6.22. заради това.

# 467
Иии, значи ако родя през април ще е с 2444, много яко 😂 Ще се напъна. Много обичам повторения, ние подписахме на 6.6.22. заради това.

Да много ме кефи какви комбинации ще стават 😄

# 468
Точно така са на 3та позиция се добавя 4 Simple Smile.
Някой пита за индуцирането, има различни техники. Има естествено и медикаментозно. Обикновена първо се пробва отлепване на мехура, АГ ми каза, че ако шийката и матката са готови вместо окситоцин може да се изпие коктейл от рициново масло и още нещо. Иначе медикаментозното е венозно окситоцин(предизвиква контракции) и мисля цитотек таблетки( предизвиква разкритие), мисля че пукането на мехура е по натам в хода на разбирането.

# 469
Цитотека не беше ли нелегален?

# 470
Тези шишета на Авент звучат много добре, обаче ако детето не иска да смуче? Чувала съм за доста бебета, които се изморяват и заспиват на гърдата, а после се налага дохранване с шише. Та в този ред на мисли може и да не са подходящи за всяко дете. Иначе звучи много добре, ако детето си смуче.

# 471
Аз днес започтах с почистването,избърсах половината прозорци Grinning Всеки ден помалко,неискам да си давам зор наведнъж,а и немога.
Утре съм на преглед,стискайте палци всичко да е наред. Hug

# 472
Аз не съм чистила 😅
И аз утре съм при АГ +45дн.

Не съм на ясно с Авент сложни са ми дупки,месеци има подробности някакви,май

https://comsed.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D … D0%B5%D0%BD%D1%82 ето моето розово,силикон,стъклено м размер

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 16:32 от Mimi9999

# 473
Много мои познати с бебчета от скоро казват, че тези с тези на Авент им е трудно. Вземат даже дупка 2 и 3 и пак е трудно. Аз съм купила едно шише natural response  с дупка 2 да имам за начало, въпреки че се надявам да кърмя. Може да взема още едно на NUK, яма не съм сигурна дали ще е добра инвестиция да имам повече шишета. Ако не - пращам таткото до магазина, стерилизирам и готово.

Аз съм няколко седмици зад вас ( с термин края на май) и се чудя как имате енергия. Днес бърсах прах и нареждах в хола и съм капнала. Прозорците ги мислих, май ще ги оставя на мъжа ми.

# 474
И аз нямам енергия,нямам желание да излизам даже навън.Нещо яко мързел ме е обзел.Ама като знам,че мен ме чака и няма кой,чистенето трябва аз да си го свърша.Краката са ми много подути и едвам вървя Confused Корема и той тежи абе ужас направо.Да става време да се ражда,че да ми олекне.Хем ме е страх,хем искам да раждам Grinning

# 475
Deni Tsvetanova разбирам те, не си единствена.

# 476
Еm22 с теб сме с един термин и те разбирам напълно. 😃 всеки ми казва, че изглеждам добре, че не съм голяма, но се чувствам напоследък доста тромава и се изморявам бързо.

# 477
Тези шишета на Авент са подходящи за кърмещи майки и идеята е умишлено на бебчетата да им е по-трудно. Дупките са разположени така, че кърмата да излиза както би излизала от гърда, след като бебчето положи усилия, като се имитира максимално естествения процес . По този начин на бебчто му е еднакво трудно и от гърда и от бутилка и не свиква само на бутилка. Много бебчета, които са на гърда + изцеждане/хранене от бутилка започват да отказват храненето от гърда, тъй като през бутилка е по-лесно. Идеята на тези шишета е да се избегне този момент. Ако бебчето е само на АМ и няма да му се предлага гърда, то няма смисъл да се усложнява процеса според мен.

# 478
Тромава, аз съм си тюлен направо Joy
Всеки път като прочета, че някоя от вас действа по покупките си разглеждам моите  кошници по онлайн пазаруването. И се зачудих- какви мокри кърпи сте взели/ще вземате? Аз май съм набелязала Бебо.. нали и в болницата искат да носим.

# 479
Аз купих от дм 4бр в пакет и едни отделно от там само с вода иначе на бебо са много хубави добре напоени.
Да носете в болницата

Общи условия

Активация на акаунт