Отговори
# 105
Диди Фиеста, кураж, момиче Hug
най-хубавите неща в живота тепърва ти предстоят Wink
най-важният ти човек вече расте до теб, той ще те обича каквото и да се случва, така че мисли за него Hug
освен това никой не може да ти отнеме детенцето Naughty никой Naughty
бъди силна Hug

# 106
didi_fiesta[/b]:много съжалявам,че нещата се развиха така при вас и се е стигнало до раздяла. WearyНе съм много наясно с правните въпроси,но знам,че когато има брак,нещата относно родителски права доста се усложняват.Мисля си,че това,че нямаш брак с таткото сега е в твой плюс.Смея да ти дам съвет:побързай и си намери адвокат,поне само за да те консултира по въпроса.Защото много страшно звучат тези заплахи,че ще ти вземе детенцето CryНе че ми е работа,ама ти беше споменала,че той не се интересува вече от него Sad,защо ще го прави?Ако е само,заради това да ти прави напук,звучи много несериозно.Ще стискам палци нещата при теб да се наредят! Praynig Praynig Praynig

# 107
Didi fiesta ух миличката.Много добре те разбирам,понеже и ние с моят мъж сме се карали и разделяли в миналотои ми е било много зле  Cry Кураж и ще забравиш тези чувства,ще ти остане само любовта ти към детенцето  Peace

А за въпроса ти за съденето ще ти отговори най-компетентно Тизия  Wink

Ели нямате ли кабел от компа към ТВ? Така е най-добре.  Peace 

# 108
Двореца в Балчик наистина има прекрасна градина
НГ,това ми е любимата бг група!

Eх, какъв мерак имам да я видя тази градина, толкова обичам растения. А как ми е замирисало на море... Вече 3-ти ден "вали" /по прогноза/, и от това имам слънчево изгаряне на лицето, че и Елито Laughing
НГ- и аз съм фенка.
Също съм взела на Хумана една кашица- да има. Верно, че е с мляко, ама не се притеснявай толкова. На пакета нали пише, че става след 4-ти месец? Хахаха, нали на мен надписа ми е критерий за това- кое става, и кое- не.
Диди Фиеста, май само те сплашва с това взимане на детенцето. Не че няма такива случаи, но те са само казуистика. Трябва да си поне алкохиличка, за да ти го вземе.
Синеоче, кажи какво сгафи? Нещо месце ли, какво?
Амери, записвам, и още как. Към Елито- за рекламата това имах предвид, че бебечетата са си на 1-ва стр., най-хубавите бебчета са това, тези от моята детска градина Laughing

Ренито не че не искам - въпрос е на време да разбере, но както каза и Eli83, като ме разкриете после няма да Ви е интересно  baby_neutral

Ами ти сам се разкриваш. Защо признаваш, че си на някоя от нашите мами bash
А, Ели, питах Кредор за чорапките, за да разбера дали наистина отдавна ни чете, или от момента на неговата регистрация. А линка за чорапките го пуснах 1-2 дни преди появата на Кредор.  Замълчал си е обаче, явно не е чел преди. Личи си, че е новоизкушен от форума, едва вчера е надзърнал в друга тема освен нашата #Silly
Чао засега!  bouquet

# 109
Didi fiesta няма да може да ти вземе детенцето. В България съдебната практика е такава, че детето остава при майката, освен ако не успее да докаже че си абсолютно неспособна да се справиш с грижите му, т.е. или си алкохоличка, или нарккоманка, или в психиатрия, въобще наистина крайни случаи. Можеш да се допиташ до Пела или Isa от форума. Пела многократно е давала съвети на майчета изпаднали в подобни ситуации и беше обяснила много добре същото което ти казах. С една дума, не се поддавай на подобни шантажи. Бъди силна, а ние сме с теб! Hug
Ето ти един полезен линк :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=65221.0
Предполагам, че и Тизия може да ти помогне.

Момичета, мисля, че съм пристрастена, този форум ще ми изяде главата! Трябва да бачкам, обаче не мога да устоя на изкушението да кликна и да ви видя какво правите Simple Smile Айде, трябва да се стегна, че пак ще стоя до посред нощите да наваксвам...

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 09:53 от lala

# 110
Здравейте и от нас с Ема! Hug
Диди,много съжалявам миличка.Мъчно ми е,че си в такава ситуация,но хората са казали:"всяко зло за добро" Аз също смятам,че не може да ти вземе детенцето  Naughty Еххх тези мъже,опасни са.Способни са на всичко,за да ни наранят(не всички мъже).Сигурна съм,че това е само една заплаха,нищо повече.Той едва ли би се справил с детето,а едва ли изобщо има човек при който Криси да се чувства по-добре,и да полага толкова грижи за него,освен теб.Така,че кураж миличка  Hug ,и наистина ако имаш въпроси попитай във форума,момичетата са мили и ще ти отговорят.
Синеоче,какви си ги надробила бе милиа???Какво си дала по невнимание,хайде кажи си,на всеки може да се случи?!
Джорджи,Дани,дано се оправят малките сладури,възможно най-скоро.
Аз съм взимала 2 каши до сега.Едната е оризово-царевична(безмлечна),Ема не я харесва.А другата е от Елда на ф-ма Беби,много съм доволна,Ема много я харесва и си я хапва с охота.Също така Елдата е много полезна,съдържа доста желязо.  Peace
Кредор-е,изобщо нямах предвид,че женати трябва да се срамува от теб! Peace Просто казах,че съм сигурна,че не е моят мъж,и още го твърдя.По метода на отхвърлянето,рано или късно ще те разкрием  Party А откъде съм толкова сигурна,ами много съм сигурна...мойто мъж изобщо не пише в такъв стил,не е по това време на компа,и не на последно място-никога няма да се сети дори и да погледне към този форум,ако не го накарам да провери нещо в мое отсъствие.
Лала,от нас работа не можеш да си свършиш.Ми сега с появата и на Кредор,още повече те влече на сам.Ще трябва да ти измислим някаква компенсация  Peace за загубеното време  Heart Eyes Но на мен лично мио е много приятно да ти чета писанията,и когато се загубиш за повечко време определено се усеща липсата ти  Hug Малеее аз сякаш в любов се обясних  Embarassed
Исках още да пиша,но спирам,че Ема ме вика,после пак съм тук!

# 111
Диди още повече пък нямате брак,казваш че не е искал да се ожени за теб и готово!Детето не може да ти вземе!Казали са ти!
Незнам все си мисля че ще се оправите, а вие не, сега и крайно решение!Вие си се познавате де!Много си млада и всичко е пред теб,аз все едно съм на 50 та ти пиша де,но така е!Влизай по-често сред нас за подкрепа и утешение,тук поне ще те разберем,няма да си сама! Rolling Eyes

Кредор имаме неро на него записвам но нещо не ги финализирам ли що ли и не ги чете,но щом няма дивх значи е това!
То не че ми е много зор мога и на монитора да гледам,но по е удобно някак да легнаш на дивана пред ТВто!
Кабел нямам остава да спра да се инатя и да си гледам на монитора.

А Прасчо разбрах, аз малко БГ реотан,ама ако ми се обясни няколко пъти разбирам #Crazy

Лала всички сме пристрастени!

Днес са най много месечинките!Да са ни живи и здрави всички!  bouquet

# 112
Първо ... да почетем МЕСЕЧИНКИТЕ ...  Hug Да са Ви живи и здрави и да не Ви карат да изтръпвате -
има време за това  Stop

... питах Кредор за чорапките, за да разбера дали наистина отдавна ни чете, или от момента
на неговата регистрация. А линка за чорапките го пуснах 1-2 дни преди появата на Кредор. 
Замълчал си е обаче, явно не е чел преди. Личи си, че е новоизкушен от форума, едва вчера е
надзърнал в друга тема освен нашата #Silly
prascho ... не мисля, че трябва да коментирам гинеколози ... темата я знам и определено е забавна. Но защо да коментирам след като аз не ходя ... някак не ме влече натам  Laughing

Вижте ... темата относно мен отиде твърде далече ... Защо не продължите да си споделяте и да ме оставите да дишам ... аз съм ПОМОЩНИК, а не партизанин ... Ако настоявате за разкриване на самоличността ми ...
просто ще ме изгоните ... ми да ще си ида  Crossing Arms

Кредор-е,изобщо нямах предвид,че женати трябва да се срамува от теб! Peace Просто
казах,че съм сигурна,че не е моят мъж,и още го твърдя.По метода на отхвърлянето,рано или
късно ще те разкрием  Party А откъде съм толкова сигурна,ами много съм сигурна...мойто мъж
изобщо не пише в такъв стил,не е по това време на компа,и не на последно място-никога няма
да се сети дори и да погледне към този форум,ако не го накарам да провери нещо в мое
отсъствие.

popova ... Надявам се да е така както го каваш ... защото аз видя ли малка възможност да се получи нещо такова ... и ЧАО ... няма ме !!!
Казваш не може да е мъжа ти ... той не е такова тъпо парче  Joy - малко самоирония никога не е излишна  Party

Eli83 ... с кабела за TV-out ще си решиш проблема радикално и най-вече евтино ... знам как се гледа бебе  Stop
- кинтонемията вечно те тресе  Wink

За сега толкова ... айде ... и пак да дойдете

# 113
Ех, Дидка , Дидка...Ако все още имаш чувства към този мъж, сигурно много те боли. Но ако любовта си е отишла и е останал навикът, бягай далеч и въобще не се обръщай. Щастието е пред теб, скоро ще го срещнеш по пътя и ще видиш, че тогава ще благославяш този ден. Няма по- хубаво нещо за бебо от усмихната мама, бъди силна! Всяко нещо има начало и край, този край обаче ще бъде началото на истинската Диди Фиеста! Твоят мъж явно незнае на какво е способна една жена, ако някой я заплаши, че ще й вземе детето... Hug
Хм,този Кредор явно ни е пуснал по пързалката...Жоровци много, и моя е Жоро...то това е доста често срещано име. Ако не друго поне наистина ще се опознаем Joy...А каже ли и как се казва мамата, най-много списък да пуснем  hahaha smile3523
Кредоре, похвално...иначе добре се справяш с обещаното от теб начинание. Peace
Синеочке: Сподели, я виж аз как си признах за шоколада , без бой! Embarassed Но ме успокоихте и ми олекна, определено.
                                                             newsm65

# 114
седя си тук и чакам да ми пратят един e-mail и реших да погледна насам
Така внасям пояснения моя съпруг е Иван и е априлче. Определено в момента не му е до това да пише във форума много се рови в интернет ,но в момента имам здравословни проблеми и се интересува само и единствено от това.А и ние сме с един компютър и хич не му се играе на моя да трие кукитата и после да пише от негово име.
Kredor недей да ми се радваш повече, че току виж са те изкарали мой любовник. Mr. Green Твоята жена може да не знае ,че пишеш във форума , но моя знае и не искам да си имам неприятности PeaceИ стига си ми се радвал и подкрепял,че току виж са тръгнали да търсят и други роднински връзки с теб. Laughing
Диди  Hug момичетата са ти писали вече, че никой не може да ти вземе детето.Поплачи си мила , но и помисли по-добрия дом за твоето дете ще бъде когато има спокойна и любяща майка до себе си отколкото двама вечно каращи се родители. За съжаление аз няма да съм тук , но те подкрепям . Когато имаш възможност влизай във форума винаги ще получиш подкрепа от момичетата защото те са много готини всички Hug

# 115

Кредор-е,изобщо нямах предвид,че женати трябва да се срамува от теб! Peace Просто
казах,че съм сигурна,че не е моят мъж,и още го твърдя.По метода на отхвърлянето,рано или
късно ще те разкрием  Party А откъде съм толкова сигурна,ами много съм сигурна...мойто мъж
изобщо не пише в такъв стил,не е по това време на компа,и не на последно място-никога няма
да се сети дори и да погледне към този форум,ако не го накарам да провери нещо в мое
отсъствие.

popova ... Надявам се да е така както го каваш ... защото аз видя ли малка възможност да се получи нещо такова ... и ЧАО ... няма ме !!!
Казваш не може да е мъжа ти ... той не е такова тъпо парче  Joy - малко самоирония никога не е излишна  Party

Ех,Кредор,много ме човърка от къде се появи....Дано само не се усетиш късно,и те разкрием преди да си разбрал  Wink И както вече казах,жена ти няма от какво да се срамува,всичко което правиш е да помагаш,мммммного благородно,от какво тогава да се срамува жената?!Друго,никога не съм казала тъпо парче,дори доста смело от твоя страна да влезеш в отчетните.И то в нашата,тук много бързо схрускваме някого когото за добро или лошо е тук.В повечето случаи когато някой иска да ни помогне ние най-некултурно го разкарваме.Много сме лоши понякого и доста нараняваме хора които ни мислят доброто.Така,че съвет от мен пази се(или бягай докато е време-това е шега разбира се) Wink Желая тии успех в мисията,и ако имам въпроси ще се възползвам  Peace
Айде и ти пак да дойдеш  Stop  Joy  Joy

# 116
Абе стига вече с него,ние тук отчетни ли сме какво сме!
Кредор може и да е някой тати на мама която въобще не е сред нас!И много ясно че няма да иска да знае тя,ами и моя да се изтипоса тука да ви дава мили съвети ще го утепам,няма вкъщи работа а съвети тръгнал да раздава Crossing Arms Може и да не е Георги може да е всеки!Той си знае кой е и на коя е мъж и какво прави тука!Но определено тя наистина незнае!коя мама ще се съгласи мъжа и да кисне тука и да се прави на интересен пред други жени! ThinkingМоже и да няма мама да е някой компютърен маниак дето иска да дава съвети на някой и хоп решил да сме ние!Е знае някои нещица!И дайте сега ние само за него да ГОВОРИМ

П.П. Креди вземи си направи една закована тема -помагам на всички мами за всичко!и си се вихри в нея!Що само на нас и други имат нужда! newsm78 Пък ние тука да си продължим по старому и който иска да те пита нещо да те намери! newsm78

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 11:00 от Eli83

# 117
Didi fiesta, много тежка ситуация се е създала при теб Sad
Ако мъжа ти е признал детето, няма значение това дали имате брак или не.Детето, колкото е твое, толкова е и негово.Моя съвет е да се консултираш с адвокат още на този етап, преди да ти го е отнел PeaceУспех!
Arllina, в такъв случай можеш да опиташ кашата от ориз и царевица на Celia.В нея аз добавям АМ и пасиран банан и става вкусно.Честно казано брашното не е от най-вкусните, има един такъв полуфабрикатски вкус, но като го позамажеш с банана става Wink
Kredor, в AVI формат ги прави.Искаш да ми кажеш, че компресия в този формат е смешничко да искам? Embarassed Сигурно е все едно да искам да  компресирам MP3 CrazyБлагодарско, човече PeaceЛично от мен си добре приет, без значение точно кой си!Да пием за това Drunk

# 118
  • Стара Загора
Честити месечинки!!!
Didi fiesta много тъжно.Но пък за детенцето ще е по -добре!Всичко е пред теб!
Брех,тоя Кредор направо го изядохте с парцалите!То май трябва да си мъж ,че да ти отговарят на всеки пост!
Ние си купихме гърне ама..........Дарито не иска да седи на него!Мъчи се да се изправя или да си го извади изпод дупето!Вчера го сложих ,виках пиш пиш,а той все се чекнеше да стане.Накрая го вдигнах и той ми се изпишка на пантофите!Мъжът ми ми вика:ами да той е мъж и знае.че трябва да пикае прав! hahaha
Болничките бързо да се оправят !Милите бонбончета!
Айде  bouquet

# 119
Мама Дани, Jorjito - дано Криси и Митето бързо да се оправят.
Нарина - и ние ще сми си в къщи на 14-ти. Мисля да направя тортата с рулата или кроки. Ние сме с мокет, но като слагам Калоян на пода му постилам едно олекотено юргянче.
НАН - да не преподаваш бридж?  Thinking
синео4ка - не разбрах какво си дала, та е направила такава реакция. От заека ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт