Отговори
# 90
Мама Дани, с тез проблеми, край няма при вас. Искрено ти съчувствам, моите деца като са болни направо всичко ми се срива. Не знам даже какво да те посъветвам...освен да ти пожелая кураж! Hug

Ох, досега хич и не се питах кой е Кредор, обаче последните признания вече и моето любопитство започнаха да глождят...Значи аз имам следната теория. Понеже явно Кредор има някакви компютърни познания, си спомних следното. Като ми се скапа хард диска питах при вас дали някой може да ми помогне. И Фиона и Иси кам ми казаха, че мъжете им разбират от тези работи...Та се чудя дали не е мъжа на една от двете? newsm78 Повече клоня към Исито...Исиии, провери мъжа си и кажи как се казва! Ако не е казала вече де, че не съм чела всичко написано в темата...

Оо, Жоржи и ти ли? Дано се оправите бързичко! Hug

# 91
lala мойте подозрения са в друга насока ама ще си трая че Креди на наш гръб ще се смее Crossing Arms

# 92
  • somewhere over the rainbow
Но да ти кажа, предпочитам isi_kam да продължи ...
И аз Peace Пък ако подозренията на лала са оправдани, нормално е близките да се подкрепят Wink
Нарина, ние ще си бъдем сигурно в къщи на 14-ти Tired Да взема и аз да изненадам скъпият с нещо форумско? Току-виж погледнал с друго око на форума Joy
Приятна вечер ви желая!
Аз отивам да преподам малко уроци по карти bowuu

# 93
И я кажи как да си запиша на диск филм но да го чете дивиди то ми!
Eli83 Я ме виж как съм се отнесъл и не съм ти отговорил ...  smile3555
Не ми даде много инфо относно DVD Player-а Ви ... чете ли DivX ... не чете ли ... и съответно какъв е модела ...  newsm78
Ако е нов модел, би трябвало да си записваш филмите директно ... барабар субтитрите ... 
"Пекваш" си ги на обинковен CD диск от 700MB - повечето се хващат на такъв - стига да не е DVD Rip и от записвачката директно в DVD Player-a ... и  tv
Инспектор lala & MARIAELI ...  smile3530 smile3530

Айде и успех  Stop

# 94
Тъкмо си помислих, че може да е мъжа на Ренито, нали се казва Георги. Обаче в момента и двамата са тука в темата...Рени, я хвърли един поглед на мъжа си! Grinning

Пфууу, от къде ми влезе мухата в главата, няма да спя сега тази вечер, ше умра от любопитство!

Ивичка, къде ти бабин дом! Категорично ни ги отказват двамата, само по един взимат ама пак не е когато си поискаме. Naughty И двамата са в къщи, но аз съм по цял ден на компа, че имам един ужасно дълъг превод и мъжа ми ги гледа. А форумът ми е зад превода и само хвърлям по едно око и от време на време се заплесвам да пиша!

# 95
lala мойте подозрения са в друга насока ама ще си трая че Креди на наш гръб ще се смее Crossing Arms

Абе важното е да не се смее на наш г...з. Креди, ти с чорапки, или без- ходиш? newsm78

# 96
Taкааа....
мале големи сте били инспекторки бе  Joy

Лала виждам че си чела назад.Моят мъжо се казва Георги ама тц.... Naughty  не е той.Току що погледнах в неговият комп понеже видях часа на публикацията на Кредор.Той в момента играе world of warcraft и няма отворена опера  Whistling

Някоя друга мама с мъж Георги  newsm78

Мама Дани,Жоржи,морскасирена   spoko желая скорощно оздравяване  Praynig

Честито порастване на Елена,Дамян,Кристиян!

# 97
Прасчо  да не е гинеколог ли бре?Едва ли!
Креди ДВДто ни е UNITED DVD5056M ако не чете ДивХ какво правим,утре ще погледна в книжката му какво чете!Как ги пеквам?

Момичета татито няма да е от нашите мами да знаете!Но викам да решим и да пуснем една тема из форума нейде и на която мама е да си го познае,така де ще ограничим Георги,роден през Юли и други работи ще го пипнем!

Ама после няма да ни е интерсно! Confused

# 98
Ели той може и да не е роден през юли,а да има предвид детенцето си  Wink

Кредор а ти защо не искаш жена ти да знае че пишеш тук?  Thinking

# 99
Сузи=а разбира се че слагам капки, но те не могат да излекуват ушенцата с магическа пръчка. Ох да чукна на дърво тази вечер Криси е значително по доре. Весел е, играе си но постоянно се поти главичката му е вир вода. Надявам се че му "излиза" болестта и утре ще си е здравичък. Hug
ели83 пиши ми на лични какво точно искаш да направиш и ще ти изпратя стъпка по стъпка как да стане Simple Smile

# 100
Aaaaaaa, и аз си помислих че е на Исито мъжа. Още в началото на темичката като и се радваше, радваше как я била спретнала.

Марийче, кажи душо ти какво предполагаш за Креди?

Прасчо Аз да раждам отидох с един педикюр с дълъг нокът, че нямах време да го махам. Мъжа ми вика: да не си го оперирала доктора...А доктора само ме пита как мога да се свия да си го направя с корема. Та по-добре с чорапки.

Джорджи, Дани да се оправят бебочетата бързо. И мен ми е много жал като ревкат милинките безпомощно. Аз пък какъв сакатлък направих с това захранване, ма хайде да не се срамя че ми иде да се утрепам. Та сме само на кърма от два дена и има подобрение, обаче още ака слуз и повръща, та май и утре ще е на диета. Плаче ми се като знам че като почна след няколко дена пак ще е като от начало. Все едно е на 7 мес. и половина а тепърва се захранва. Язък че правих онзи ден сума ти часове заек, пък и пекох проса, гречки и т.н. Ух.

Айде лека, дано заспя да не кукам като вчера по нощите от безсъние. Това къде се е видяло - детето спи, аз до 4 будувам...

# 101
 waveyПривет на всички  Two Hearts
Аз пак пропуснах доста, то от разходки и купони не мога да се прибера  Mr. Green
Честито на всички които са празнували и пораснали   love001 Tada
На мен ми предложиха работа и сега съм в едни размисли  newsm78 пропуснах толкова хубави моменти от бебешкия период на каката, че сега ми е съвестно да оставя Киарка  Sad Прасчо, записваш ли още за детската  Laughing
 Praynig всички болни бебчовци да оздравеят   Hug само като се сетя аз как се бях паникьосала, душички.
За храните, аз въведох първо жълтъче, после месце- заек, пуйка, пиле, телешко и от 2 дена хапва и рибка. Жълтък не и давам редовно  Mr. Green Честичко се успивам и го пропускаме, днес свеки ми пратила преснички яйчица( русенски) та тези дни ще бъда домакиня и съвестна мама.Сиренце давам с зеленч. п-ре. Киви още не съм и давала на мойта сладурка, но ще и купя пюренце на Семпер - след 8 мес. Ние ще правим в сряда изследвания - кръв и урина, щото педи ни пропуснала. Ама и аз съм за  #2gunfire
Обувчици и ние си нямаме, мислех да и купя тези дни даже четох как да изчисля кой номер да и взема  Simple Smile , тя милата ми не ще да пълзи ама да ходи хваната подмишничките - не се спира.
Нещо се разсеях, айде чао за сега  newsm03
Ей, щях да забравя   bouquet за Исито.
Синеоче, днес съм ти по петите  1stroller

# 102
Пфууу, от къде ми влезе мухата в главата, няма да спя сега тази вечер, ше умра от любопитство!
Любопитството погуби котката ... мноооооо мъдра поговорка  bowuu

Eli83 Вашето DVD не чете DivX формат - току що четох за него ... сиреч, операцията по записване и четене на домашния Player става по-сложна от колкото си я мислиш ...  ooooh!
Няма ли да е по-лесно ако имате TV-out на Video картата си да го ползвате него ... спестяваш парите за дискове  Thinking
Относно "пекването" ... Попита ме как да си ги записваш наистина, но не предполагах, че не си на ясно как се пишат CD-та  newsm78
Става посредством Software ... NERO Buring ROM - най-употребявания ... Вие имате ли го на компютъра си ?
В Windows XP става и без него, но е яко аборигенско и не те съветвам да го правиш ...  Naughty

Ренито не че не искам - въпрос е на време да разбере, но както каза и Eli83, като ме разкриете после няма да Ви е интересно  baby_neutral

Аз Каква я мислех, тя каква стана ...  newsm78  После да няма линчувани  Praynig

Ренито ... поздрави на Мъжо  Sunglasses

Айде лека и ... пак да дойдете  Grinning

# 103
Ами така,айде и аз в отбора на кукувиците  Wink
Мами,имам новини относно моят проблем-разделяме се окончателно.Казва,че временно ще ми остави детето,но после щял да го вземе,а аз му казах,че няма да стане и ако трябва ще се съдим,щом не става по цивилизования начин.Ами да ви кажа,знаех,че ще ми е тежко,ама чак пък толкова.Най-вече ми е заради детето,защото не искам то да страда,ама баща му е готов да ме съсипе и да ми го вземе.Има ли такава вероятност,само да кажа,че ние сме на сем.начала.Охххххх,знам,че ще ми е трудно,но се надявам да бъда по-силна от всякога,защото искам най-доброто за Криси,а вярвам,че той ще се чувства по-добре да сме разделени с баща му,отколкото да не си говорим.той сега не разбира много,но го виждам,че е доста нервен напоследк,може би усеща ,че и аз съм изнервена.Не спирам да плача,но това е разбираемо,все пак живота ми се обръща на 360 градуса и може би не трябва да се оплаквам.Но е тежко.
Съжалявам за тъжния пост,но състоянието ми е такова и имам нужда да си излея мъката.

# 104
Ели:мерси за паролата!  Hug  Качих малко снимки/всъщност май-доста снимки Blush  /на Зоя,да ни видите и нас  .Двореца в Балчик наистина има прекрасна градина,само за разходки,но лошото е,че от това лято цената за вход е вече 10лв.  Направо са луди!  #2gunfire Ама нали изравниха цените за българи и чужденци и те да не се прекарат,милите!Разходихме се само покрай морето,времето беше страхотно и нямаше никакъв вятър.
Мама Дани и Jorjito:  дано дечицата ви оздравеят бързо.Не се сещам за нещо по-лошо от болни деца   Praynig
Иси:благодаря ти,че ни добави   Hug
Slyncho:в ПИКАДИЛИ имаше бананови каши на МИЛУПА,СЛЪНЧО И ХУМАНА.Взех на ХУМАНА,незнам защо,може би,защото беше със средна цена от тези 3-те.Ама на всички пишеше,че са млечни.Зоя до сега не е яла АМ,освен в родилния дом.Малко ме е страх да и я давам още 
ивИчка:пп. Арлина, надявах се ник-ът ти да е това, което е; НГ е една от любимите ми групи евър и ми стана много топло, че даже тук се намерих със съ-фенове; да направим мини-фен клуб в отчетнатаsmile3501 ВОЕВ е ВЕЛИК поет!!!Обожавам НГ,това ми е любимата бг група! newsm76 txtloves Heart Eyes  След това са ОСТАВА!  Two Hearts За фен клуба съм веднага на линия.  newsm10
prascho:Арлина, описала си нашия случай- с тази разлика, че при нас не е имало пропускане на нощно папкане. Затова пък през деня може да направи и 5-часов интервал. Давам новата манджа около 20 часа. Лягаме си към 23ч. Чувствам се виновна за този опак режим:И ние сме така.Зоя прави по 5 часова пауза на вън,на разходката.Вечер си лага най-рано в 22:00,а най-късно към 23:30,ам хич и не се чувствам виновна  Ми какво да направя,като не иска да си лага рано?Така поне спим до 9:00-10:00 сутрин, smile3521и мама е доволна. smile3508

Общи условия

Активация на акаунт