Отговори
# 75
 wavey Мамчета!
Елип: Аз пък такова - баунсер не бях виждала или просто съм го мислела за проходилка и не съм обърнала внимание, че е без колела.
Гери: Какви са тези червей наистина, да не би да излиза гной и да прилича на червеи. Това е жив организъм все пак, плашиш ме.  newsm78
Мама Дани: Данката спря да си пипка ушетата, по-точно лявото. Но мисля, че не го болеше , поне не много , защото не плачеше от него. Какво лошо си чувала за Нурофена? И странно, защо след като Панадолът съдържа парацетамол е по-добро обезболяващо средство от Нурофена. Нали именно Парацетамолът смъква Т и е добро противовъзпалително средство. Има го като основна съставка против настинка и т.н. в много лекарства за възрастни- Фервекси , Мервекси...А Нурофенът до колкото знам е от групата на Аналгина. newsm78
Мале, какви сме стриктни, като ни направят забележка , че товариме сървъра, тогава ще се поправим. Whistling
Tizija:
Цитат
Аз съм сигурна,че не е моят,защото получава лек обрив като види бг мама:)

ивИчка: Хм, почеркът на тате Кредор не прилича на нито един от тук познатите. Thinking Май си е баш Мъж без работа! Joy
Синеочке:  Педерунгел.. Joy.Сигурно е и Урунгел, щом така се Инвизибълизира. smile3532
Кредор: Шегичка, Гепииии 6! newsm10
didi_fiesta : Гуш!
Арллина: Киви не съм давала, но виж шоколад опитахме вече. Embarassed Сега ми е смешно, но вчера направо ми се ...  cry
                                                                        Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 76
А добър ден и от нас!Черпим виртуално кой каквото иска(за мен една дабъл водка Drunk smile3546 че вече не кърмя Mr. Green)
Да кажа за Креди със сигурност е тати на някоя от наще мами и най вероятно тя знае за него!Ама на мен не ми пука от къде се взе защото ми е весело!Но защо обаче смени аватара...?
Ели казва ба-ба-ба и ка-ка-ка за мама не говорим това е дума табу!!!!
Мама Дани дано се оправи бебче бързо!
А иначе ние вече си имаме и умалели обувки bowuu не че крачето и е голямо обувките са мънечки!
Посмях се доста с тази 17 годишната "притеснена" девойка Joy
nanny  newsm62

# 77
Елип, то това баунсер-а е нещо кат' проходилка без колела.
И аз така исках да го обясня, но вместо това реших да ви се покажем  Twisted Evil.
 Hug

# 78
Кредор ти сигурно си на ТИ с компютрите я кажи защо както си седи и изведнъж започва да затъмнява затъмнява и става тъмен екрана на монитора ми,и седи 30 секунди и пак си се оправя!Това какво ще да е!
И я кажи как да си запиша на диск филм но да го чете дивиди то ми!
А ето сега пак стана така,затъмня и седя 30 секунди тъмен черен екран! newsm78 Мали имам духове в компютъра! Shocked

Да ви кажа че Кредор може и да е мъж може и да не е,ама като му намекна Лала за 11 правило, той не схвана май за какво иде реч,значи е след това тук,демек е нов или от новите мами, които нещо се сърдят и може на пук да ни правят!Може да е някой татко на някоя нова разсърдена мама! newsm78
Много съм подозрителна ей не оставих го тоя Креди! Thinking
Обаче в Татковци не открих нищо,5-6 Георгевци ама Thinking

Баунсер става и като натиснеш спирачките на проходилката newsm78 или това е нещо друго като бънджито да се скача newsm78

# 79
Благодаря ви за подкрепата. Знам, че са ушички защото го водих на лекар. Следобяд вдигна и 37,5, но сега е добре.  Praynig Дано се преборим пак само с Панадол и чайчета.  Praynig Praynig
Относно въпросните червейчета нека ви обесня. Това според народа се наричат червейчета, но не са в действителност. Това е ушната кал, която се образува ушето, но при самото изтеглене нагаря и става като прашец. Това въпросните лечителки наричат червейчета.

# 80
Искам да ви питам някой неща.Зоя от 5 дни се буди вечер през 2-3 часа да яде.Направо ме смля. smile3507
Мога ли да речем към 17-18:00 часа да дам каша?  newsm78Знам,че нова храна се въвежда към обяд,ама ми се иска да я засити тая каша ThinkingА бананова мога ли да дам,ако пак не хареса оризовата?
 може да седи сама,за да се крепи за гърнето newsm78

Арлина, описала си нашия случай- с тази разлика, че при нас не е имало пропускане на нощно папкане. Затова пък през деня може да направи и 5-часов интервал. Давам новата манджа около 20 часа. Лягаме си към 23ч. Чувствам се виновна за този опак режим.
Лала, тази икона  Embarassed не ти отива. На някои от нас много им подхожда, но пък не я употребяваме Mr. Green.
НАН, благодаря за отговора!  bouquet
Мамита, ако някой си познае мъжа, да не си го прибира на късо въже оттук Laughing!
Около психологическия профил на Кредор: мъж- типично мъжко чувство за хумор. Не че не проявява женски качества- то е болдване, то е червенко,... Не е мама от нашите със сигурност. Не влиза от толкова отдавна, отколкото твърди- има твърде добър апетит, затова го мисля.
Кредоре, кажи само, при толкова отчетни, защо избра тъкмо нас?
Чао засега  bouquet!

# 81
Мама Дани много добре го обясни аз редовно си вземам едни фунийки(не знам точно от кокво са направени) пъха се в ухото пали се и като изгори повече от половината се маха!После чувам като кучетата Joy

# 82
абе, тоз мистериозен момък сред нас голям смут създаде hahaha
моята версия за разконспирирането му е малко по-смела - чудя се, ами ако не е мъж, а някоя от нас с втори ник  smile3506 newsm48
е, включването му внесе доста настроение струва ми се, та май няма особено значение откъде е и кой е newsm10
ивИчка: Много добър пример - Благодаря за подкрепата  Stop

А Кредор важно е как да не е важно да те разкрием ,такива невидими и искащи да помагат newsm78 вземи наистина помисли по 11 точка и ако си от по-дълго тук, както пишеш, се сети какво те чака! Да не си тя ...
Параноята е интересно чувство, но ще Ви помогна - нали затова съм тук ... НЕ, не съм тя ...  Wink
Мами ... все пак имам детенце ... не съм на другия бряг  Party

Що се отнася до "крещящата нужда" от разнообразяване - когато няколко пъти си се карал с близките си, че с часове седиш на компа и правиш тема, нямаш нужда точно от такова откровение. Редно е следващия път недоволните да пуснат темата - предлагам това да е Кредор smile3534 Относно пък неговите надежди, че няма да се обидя - сега 1/2 час ще преглъщам обида тук Mr. Green
N_A_N ... Предполагах, че макар и с чувство за хумор ще ми го кажеш директно ... Съжалявам ако съм те наранил с думите си ... но не мога да кажа на Черното - Бяло
И ако смяташ, че не мога да Ви правя темите ... жестоко се лъжеш ...  Naughty Но да ти кажа, предпочитам isi_kam да продължи ... определено има какво още да ни покаже и съм сигурен, че ни го е оставила за десерт  Peace

Кредор можеш ли да ми препоръчаш някаква програмка за компресия на видеоклипчета.Имам един фотоапарат Fujifilm FinePix S 5600 и с него ги правя, ама много тежки стават и ми изядоха харда.Това не е номер като този с глутена Mr. Green, този път съм напълно сериозна Peace
Slyncho ... С удоволствие бих ти препоръчал нещо, но ще ми трябва малко повече инфо за формата, в който вашия Fujifilm FinePix S 5600 прави видеото ...
Ако съдя по коментара ти относно видеото - "... и ми изядоха харда ..." мога само да предполагам, че ги прави в *.MOV формат, *.AVI -то си е MPG4 компресия и ще ти спести малко дисково пространство ...
Ако съм прав в предположенията си пробвай тук http://www.videohelp.com/mov2avi има и описание как се бачка с туй нещо  Wink

pigi ... В какъв смисъл не можеш да го инсталираш ? Какво не е наред ? Ако го имаш като Install Sorce + Serial Number просто следваш инсталацията ...
Ако нямаш Serial Number ми кажи коя версия ти е Photo Shop-a и ще ти пратя  Stop

ивИчка: Хм, почеркът на тате Кредор не прилича на нито един от тук познатите. Thinking Май си е баш Мъж без работа! Joy
Синеочке: Педерунгел.. Joy.Сигурно е и Урунгел, щом така се Инвизибълизира. smile3532
Кредор: Шегичка, Гепииии 6! newsm10
Все камъни и все големи ... а и все в моята градинка ...  Thinking

Nanny ... Вярно е, че съм грозничък, но пък за сметка на това имам ангелско красиво дете ... а това е по-важно за мен от собсвената ми красота, пък ако съм някой красавец ... ще ме изкарате ГЕЙ ... не, че не го направихте де ...  Laughing

Да кажа за Креди със сигурност е тати на някоя от наще мами и най вероятно тя знае за него!Ама на мен не ми пука от къде се взе защото ми е весело!Но защо обаче смени аватара...?
MARIAELI ... верни неща говориш, но ... мамата още не ме е хванала - не знае ... подозира ме тайно и ме дебне, но ... хитър съм за цяло стадо лисици ...  hahaha
Аватара го смених но си го пазя колегата ... ако имате интерес ще се върне, а ако не харесвате и този, ще го сменя и него  Peace

Eli83 ... странен проблем имаш, но ще съм малко директен - или Монитора си отива или видео картата ти прави номера или си качила някоя безумна програмка като скрин сейвър или нещо подобно, което управлява графичната част  newsm78

Около психологическия профил на Кредор: мъж- типично мъжко чувство за хумор. Не че не проявява женски качества- то е болдване, то е червенко,... Не е мама от нашите със сигурност. Не влиза от толкова отдавна, отколкото твърди- има твърде добър апетит, затова го мисля.
Кредоре, кажи само, при толкова отчетни, защо избра тъкмо нас?
Защото сте ми на сърце ...  Hug

Лелеееее ... улях са ... дано lala не ме осъди, че пиша повече от нея  Whistling  bouquet

Айде ... и пак да дойдете  Wink

# 83
Айде добър вечер и от мен.да ви се похваля-сложих Криси днес на обяд да спи и влизам след малко и какво да видя-озправил се до най-горната решетка напълно сам.хем се радвам,хем ме е страх,защото така лесно може да тупне/както и го прави де/,като талпа пада назад.
Аз днес съм максимално изнервена,не стига че татито ме ядосва,ами и Криси не е спал дори и 10 мин. днес Cry .Как издържа това дете,е това не мога да разбера.А и само плаче,горния венец е доста подут,може би са наистина горните зъби  newsm78
По-късно може да пиша пак,ако не си легна рано,защото ми се спи адски много днес  Peace
Мама Дани,оправяйте се бързо. Hug

# 84
  • Варна
Здравейте Hug
Не мога да ви изчета,само влизам да кажа че малкия е много болен Cry Cry Cry
има 38.3Т,сополи като реки текат,кашля и плаче така неутешимо............... Cry Cry Cry,гледа милото с едни тъжни и влажни очи Sad
 Моля ви пазете се и пазете бебоцете си,Миличките като са болни са толкова беззащитни Sad
Много ви обичам Hug Hug Hug

# 85
Ех, Jorjito...  spoko

мамата още не ме е хванала - не знае ... подозира ме тайно и ме дебне, но ... хитър съм за цяло стадо лисици ...  hahaha
Toва признание ли беше? Че помагаш, помагаш. Ех, как ми напомни старото време, когато лоши батковци ми казваха как да се боря с компютъра Laughing

# 86
Ох, как ми става мъчно като чета за разболяли се деца...милите няма как да кажат какво им е...само ни гледат и очакват да се сетим и да помогнем Cry Пламена някой път като е спала и е прегладняла така жално скимти и няма търпение да бутна лъжицата, а коремчето й къркори и сигурно я боли...Ама, щото е мързелива и предпочита да спи отколкото да яде.

Сега смятам да се поровя малко в кулинарния, че ще приготвям нещо специално за празника който и от двата да е   Party Вие какво ще правите на 14-ти? В къщи с бебоците ли ще сте или някъде навън?

Мамите с ламинат как оставят децата през деня? Ние скоро ще се местим в новата къща и там сме навсякъде така и се чудя какво да постеля, защото нямаме подово?

# 87
Аз пак дойдох.. Joy като съм забравана  Embarassed
Честита месечинка на Еленка, Дамянчо и Кристиянчо ! Flowers SunflowerДа растат здрави, весели и  послушни - е не много/достатъчно/, нека бъдат и малко щури! Flowers Sunflower
jorjito, Мама Дани : Аман от тези болести... smile3518 Бързо да се оправяте! newsm17
Narina : Още не го оставям на пода, Данката е от мързеливите и хич не му се шава, а за пълзене му е рано.Ще му мисля" като му дойде времето" Joy.
Е, сигурно ще постилям нещо. Peace
didi_fiesta : Дано пък през нощта да навакса и за през деня и да спинка до 10 сутринта. Hug
                                            Айде, лека от мен, че ще завъдя хлебарки/ и червейчета/ заради този форум.
Отивам да се вихря  newsm28 newsm79 wash hang 1ironing 1dishes knit  bath  grinning012 newsm46 smile3524

# 88
така Thinking вече леко подозирам кой е Креди
Коя мама каза че мъжлето и се казва Жорко?

# 89
  • Варна
Мама Дани ,а не слагате ли капки в ушенцата.С едно от децата имах подобен проблем.Само докато го пипна докторката по ушичките и така започна да пищи.Още с първото капване и се оправи.Ама как звучи с "едно от децата" Joy
Jorjito ,преди време и ние бяхме така с малкия.Пихме сиропа на д-р Тайс със живовляк ,витамин С в нослето и калциум глюконикум-който напоследък отричат но благодарение на него кашлицата не слиза в гърдичките.
Бързо оздравяване ви пожелавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт