Отговори
# 60
Привет и от мен  Stop
Честити месечинки на всички/съжалявам,че няма пиоменно да ги спомена,но съм за малко/.
Свекървата дойде и е на разходка с Криси.
Момичета,благодаря ви за съветите и подкрепата,най-вече на Лала.Но за съжаление тези трикове,които предлагаш са вече изпробвани и не помогнаха.А и аз не му дудна,просто ние не си говорим,отдавна спрях да се карам с него,защото след това моите нерви са опънати.Не искам да се задълбочавам в проблема си,за да не ви натоварвам излишно,все пак всеки си има проблем,а аз най-егоистично реших да ви натоваря с моя.Просто нещата са необратими вече-явно няма връщане назад,човек,който не обръща внимание дори на детето си,няма нужда какво повече да коментирам мисля.Но аз имам пълната подкрепа на майка ми и съм се решила на финална крачка,защото най-вече детето страда .когато аз не съм щастлива ,той също не е.А аз не искам това.
Извинявам се,че уж нямаше да се задълбочавам,но го направих.  Embarassed
Приятен ден на всички и желая много усмивки.  Peace

# 61
Диди, съжалявам, мила Hug Дано не съм те натоварила допълнително. Пожелавам ти тогава да си намериш щастието с подходящия за теб човек! Животът е пред теб!  bouquet

# 62
 Shocked Crazy

малеееее, девочки мили, толкова писане сте писали, таквиз сериали сте сътворили, признавам си не можах да прочета и половината Embarassed
връщам се ей сегинка назад и ще прочета всичко, обещавам Hug

исках специално да поздравя Иси за темата, наистина създава страхотно настроение, любовно някак ммм newsm53
Иси, струваше си чакането а Wink

абе, тоз мистериозен момък сред нас голям смут създаде hahaha
моята версия за разконспирирането му е малко по-смела - чудя се, ами ако не е мъж, а някоя от нас с втори ник м  smile3506 newsm48

е, включването му внесе доста настроение струва ми се, та май няма особено значение откъде е и кой е newsm10

пп. Арлина, надявах се ник-ът ти да е това, което е; НГ е една от любимите ми групи евър и ми стана много топло, че даже тук се намерих със съ-фенове; да направим мини-фен клуб в отчетната а Hug

пп2. ЛАЛИЧ, какво ти става на теб - на три страници тема имаш толкова много постинги Heart Eyes
Мишелче и Пипи да не са на бабин дом Laughing

# 63
А,имаме си вече и мъжко присъствие ooooh!Аз съм сигурна,че не е моят,защото получава лек обрив като види бг мама:)На нашият лап топ има само сайтове за самолети и т.н.от този род и моите бебешки сайтове,така че всеки с интересите сиНо иначе би било добре Кредор да ни дава съвет от мъжка гледна точка.
При нас слагането на гърне си е живо изпитание,защото като седне Алекс се опитва да си лапа крака и познайте какво се получва ако не го хвана #Crazy  
И при нас нощното будене е с пълна сила,но аз му бутвам една цица  Embarassed в устата и бързо заспива.То иначе не се издържа вече.
Аз да си се оплача от една мама,която имам съмнение,че е от нашия форум,но карай #2gunfireОнзи ден отидох до един магазин,за да видя дали са ми доставили поръчаната количка и понеже нямаше къде да спра количката ,поради задръстването с коли я цопнах точно пред входа.В този момент мнава въпросната майка и аз се извинявам,че е само за секунда,колкото да вляза и да питам кога ще пристигне поръчката,а онази ти ми"мила дама"само поглежда високомерно и ми отвръща:"Че имам ли избор освен да изчакам".Направо ми идвашеееееее #Cussing outКка може така липса на разбиране,при условие,че е също с малко дете и също се сблъсква с проблема по улиците.Ккато и да е,просто съм наистина много бясна на такива персони.
Относно мъхестите плодове проблемът идва не от самия плод, а от мъха,така че при отстраняване на ципата,няма никакъв проблем да се консумират.
Слънчев и усмихнат ден и приятни разходки

# 64
Eli83 ... напредваш в догатките  Party
Чета Ви от доста време ... измерва се в месеци ...  Wink

Кредор, споко бе човек! Жените просто сме любопитни, не го ли знаеш това? Съгласи се, че влизането ти в отчетните е настандартно и неочаквано тук и е нормално да предизвиква въпроси у нас...Представи си аз да вляза в някой форум за коли с аватар на Анжелина Джоли и да кажа, че много са ми симпатични там и искам да им помагам? Пък и ние си имаме богато въображение и веднага си представяме какво ли не. Да не говорим, че във форума има всякакви зевзеци...Не се засягай, ние не сме чак толкова негативни хора...А ако искаш да знаеш какво се случва с тези, които решат да ни помагат и да се подготвиш психологически, направи справка в старите теми, това вече може и да те откаже веднага  Joy Трябваше да го добавя като 11-та точка ама викам айде да не прекалявам Grinning

lala ... аз не се стреснах от 10 правила, че ще ме откаже 11-то  Peace
Знам, че Ви е странно ... наистина е така и не Ви упреквам, просто се чудя на това невероятно любопитство !!!
Приемето го като факт, нещо полезно, човека който помага ... не се задълбавайте толкова ... и ще Ви е по-лесно да ме приемете - макар да не настоявам за което  Naughty
Относно сравнението, което ми даваш ... не съм съгласен ... във форум за автомобили, един USER с име Анджелина Джоли ще бъде приет с невероятен интерес и ще бъде "използван" на 100%  Flutter
Пробвайте да не ползвате въображението си ... затова съм и Невидим  Party

Психически няма какво да се подготвям ... стабиляга съм - вервайте ми  Crazy  - чел съм, чел съм ... ехееее  ooooh!

Накрая, но не на последно място ... Честито на месечинките ... да са Ви живи и здрави  Hug

Айде по разходки и пак да дойдете  Stop

# 65
ще бъде приет с невероятен интерес и ще бъде "използван" на 100%
Ние точно и това проявяваме голям интерес!Защо се учудваш тогава!

Ивичка и аз си мисля че е някоя мама,но незнам Thinking стила е мъжки!По скоро наистина е някой тати  newsm78 Трябва да видя кога точно пуска постовете, но май е през целия ден,а тати трябва да работи и да е на работа,та тук ме съмнява да не е мама! newsm78Пък може да работи на компа! newsm78
Абе аз ще прегледам предпоставянето в татковци за всеки случай!
Отивам!

А Кредор важно е как да не е важно да те разкрием ,такива невидими и искащи да помагат newsm78 вземи наистина помисли по 11 точка и ако си от по-дълго тук, както пишеш, се сети какво те чака!Да не си тя, и да искаш пак да ни помагаш!Аз вече изперках!

# 66
Здравейте  55
Честити месечинки на Дамян smile3525 Кристиян smile3525 Елена  newsm51 
eti 31 - това че детето пада, не значи че си лоша майка.  Naughty И до него да си - пак може да падне. Тепърва ще има да падат - така растат. 
Ренито - и Калоян си плямпа нещо на бебешки. На мен ми вика мам  Heart Eyes , а веднъж като не го гледах и той: хеейй.  Laughing
arllina - Калоян не е спирал да се буди през нощта от както се е родил. Вече не броя, но той спи при нас и не ни притеснява. Обувки няма, баба му е изплела по-дълбоки терлици и караме с тях като излизаме навън, а като е вкъщи - е с чорапки под ритънките. Още не седи стабилно, затова и не бързам с гърнето.
foquita - количката е супер  Peace
И ние свалихме нивото на креватчето. Далеч сме от изправянето,  1crib но по-добре да вземем мерки преди да се пробва.
Щяхме да излизаме, но те мъжете ми заспаха. sleepuu
Лек ден!  bouquet 

# 67
  • somewhere over the rainbow
Иси, не мога да срия възхищението си от оформлението на първата страница smile3501
Но...както каза Бета, картинки най-различни си ги имаше и преди, но тук единодушно решихме, че е по-добре да се махнат гифовете, а да останат лентите...и аз послушно ги махнах. И разбира се, че картинките натоварват - в темата, която беше пуснала, пише, че колкото е по-дълъг поста,е по-натоварващо. С гифове е много дълго и една картинка е много по-голяма /като размер/  от буквите. Но мен това лично не ме засяга /да му мислят отговорниците-както и да се наричат Mr. Green/. Дано само не ни се скарат Naughty И тук никой не ти се кара за темата, както виждаш всички сме възхитени, само си даваме полезни съвети един на друг.
Що се отнася до "крещящата нужда" от разнообразяване - когато няколко пъти си се карал с близките си, че с часове седиш на компа и правиш тема, нямаш нужда точно от такова откровение. Редно е следващия път недоволните да пуснат темата - предлагам това да е Кредор smile3534 Относно пък неговите надежди, че няма да се обидя - сега 1/2 час ще преглъщам обида тук Mr. Green
Ама колко време и място отделяме за такива дребнотения, като заглавия, картинки и глупости ooooh!
Ели, който пуска темата, само той може да прави промени в нея. Лала добяви си 11-та точка и хич да не ти пука Hug
П.П Най-отдолу на темата има нещо написано с малки букви, но с ! отпред. Защо ли никой не ми е писал? newsm78
Усмихнат ден!  bouquet

# 68
лала, за това, което си писала на Диди Peace Както почти винаги мисля като теб, само че аз не мога да обличам мислите си в думи, така блестящо, като теб omm Наистина най-важна е любовта, ако няма любов в тази млада възраст, какво ще се очаква по-нататък?! Има един лаф: "Колкото по-късно, толкова по-мръсно!" Диди, Hug Hug Не мисля, че ни натоварваш /мен поне не Naughty/. Дано на теб ти става по-леко! Hug
red_heart, киви не съм давала, само защото все забравям да купя Embarassed
Ренка, освен да се кара/крещи неистово, нищо не казва Дая Tired И мен ме изкефи това заглавие на Нани за "родата", но на нас изобщо не ни подхожда Sad
Герито, аз въведох жълтък преди месо. Peace
Прасчо, и Дая роптае като се храним, но чак към края. Иначе първите 10 лъжици ги яде с голяма охота, а после почва да се криви и да рита - пък продължава да отваря устата. И аз все се чудя каква е тази работа newsm78
Елип, 7 зъбчета Shocked, браво на вас! Ние с нито едно не сме се обзавели още Thinking Направо си мисля, че ще си остане беззъба Joy baby_neutral

# 69
Здравейте  Sad
Криси е болен и ми е много мъчно. Ушичките много го болят и от снощи е много крив.  Sick Само мрънка и плачка горкичкото чак със сълзички. Снощи плака, плака накрая му дадох Нурофен и заспа. Но цялата нощ се буди и стенеше на сън. Днес пак е крив милия, дори разходка не успяхме да направим така жално плачеше в количката,че набързо се прибрахме.  Водих го на лекар, но каза че все още няма нужда от по силни лекарства (а и с тези алергии я е страх). Сега му давам капки за алергия и се престраших да дам малко Панадол, дано няма обрив. Страх ме е с този Нурофен нищо хубаво не чувам за него. Няма Т-ра само си пипа ушенце и плачка ли плачка. #Cussing out #Cussing out Милото ми зайче
Какъв подарък за месечинката ни.
Все пак честита на нашите съмесечинки Дамян и Елана.
Черпим всички ви с каквото си пожелаете.
Бързо да оздравяват и другите болни бебчета и майчета. Целувчици

# 70
Честити месечинки на Дамян, Кристиян и Елена  newsm51 

[Елип, какво е това „баунсер”?
biboshka, mim_pl, ето това имах предвид http://tokche.multiply.com/photos/album/1. Тъкмо и нас да ни видите, че не мога да си кача снимките в албумчето  Confused. Много ни харесва играчката за сега. Дано така продължи.
И бебо все още не седи стабилно и предполагам и ние ще пробваме гърнето по-късно. Аз също се чудих дали да не му купя обувки, но ми се струва още раничко.
И ние свалихме нивото на креватчето. Далеч сме от изправянето,  1crib но по-добре да вземем мерки преди да се пробва.
...аз точно това направих тази сутрин  bowuu, макар че и ние сме далеч от изправянето, но нищо не се знае...

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 71
Мама Дани , много тъжно звучиш SadМилото детенце, дано скоро се оправи  и на мама да й грейне усмивката Simple Smile

red_heart аз смятам да изчакам с екзотиките до годинката.Давала съм само банан и с това смятам да си остана до годинката.

Кредор можеш ли да ми препоръчаш някаква програмка за компресия на видеоклипчета.Имам един фотоапарат Fujifilm FinePix S 5600 и с него ги правя, ама много тежки стават и ми изядоха харда.Това не е номер като този с глутена Mr. Green, този път съм напълно сериозна Peace

# 72
Честито на месечинките днес!

Ние днес се забавлявахме и цял ден почти снимахме Ясмин с камерата  Simple Smile Пълзи след кабела на зарядното за лаптопа със скорост 3метра/4 минути  Mr. Green

Пиги, 100% не влагат смисъл в думата баба. Като пример на възгордели се баби можеш да дадеш бебенцето на моята гледачка, което повтаря нон стоп баба-баба ама на немски баба не е баба  Mr. Green

Мама Дани, сигурна ли си, че е болен? Чувала съм, че пипането по ушичките е признак на появяващ се зъб Peace

Слънчо, доста мами ти се вързаха на питанката към Кредор за глутена hahaha

Герито, аз мисля месото да е преди жълтъка. За жълтъка смятам да изчакам до към 10-11м Peace

Аз за крокодила така и не се наканих  Embarassed нищо, че купих продуктите , ама днес за обяд направих Кюфтетата с бира на Tandoori - много са вкусни Peace

# 73
Елип, то това баунсер-а е нещо кат' проходилка без колела. Даяна и тя вече си има обувки-днес й ги купи баба й. Sunglasses
Мама Дани, сигурна ли си, че е болен? Чувала съм, че пипането по ушичките е признак на появяващ се зъб Peace
A дано  Praynig Ние си ги пипаме,като ни се спинка /не аз де hahaha/

# 74
  • През девет земи в десета
И аз да питам Кредор,защо не мога да си кача Adobe Photoshop-а,много ми трябва да си оправя едни снимки от GSM-а,че иначе не мога да ги кача в албума. Praynig
Маира,знам,че е така,ама си ме е яд!

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 18:13 от pigi

Общи условия

Активация на акаунт