Бачорски и златната ябълка - Тема 11

• 110 360
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 905
Ако иска ще ход, ако иска не. Какво се държи сметка за всичко на тази жена?!
Сигурна съм, че не е липсвала на никого, нито пък те на нея.

# 1 906
Миналата година пък Емилия не беше на РД на малкия Дани, всички го сметнаха за напълно естествено. Сега напълно естествено е Атанаска да не е на РД на Емели. И напълно в реда на нещата е Даниел да присъства на рождените дни на децата си, както и Емели и Дани да са си заедно. Сложно е малко, но това е съдбата на сложните семейства. Миналата година Атанаска попрекали с фотосесиите и демонстрациите на празника на Емели и това беше отразено от родата негативно.

# 1 907
Правилно, че не е отишла, явно след сватбата вече е спокойна и не се чувства длъжна да бди на мъжа си навсякъде, където ходи. Нека празника е на детето и майка му, не виждам място за новата жена там.

# 1 908
Ама те миналата година снимаха реалитито и може би затова бяха всички даже и баба Сийка, оператор, режисьор. Сеир са търсели и затова явно е било всичкото това бутане.

# 1 909
Разбира се , че не й е там мястото на Насето. Добре е направила, че не е отишла да дразни с присъствие Емилия и родата й.

# 1 910
Във видеото на Емилия - тя се снима до тортата сама с Емели, дядо ѝ Йордан играе с нея - баща ѝ ЙОК.
Чакам да видя след два дни какво чудо ще е Simple Smile

# 1 911
Иска му се на Данчо и още как и да танцува около Емилия и да се снима, ама не смее, че ще му се стъжни живота.

# 1 912
Иска му се на Данчо и още как и да танцува около Емилия и да се снима, ама не смее, че ще му се стъжни живота.
Тя нали миналата година Атанаска направи проблем, че се е спрял с Емилия пред камерата на РД на Емели. Присъедини се към тях и каза, че Даниел мечтаел да има две жени. На което Емилия и каза, че и го е дала отдавна и да си го държи.

# 1 913
Тя нали миналата година Атанаска направи проблем, че се е спрял с Емилия пред камерата на РД на Емели. Присъедини се към тях и каза, че Даниел мечтаел да има две жени. На което Емилия и каза, че и го е дала отдавна и да си го държи.

Понякога сигурно Атанаска иска да и го върне съвсем искрено. Даниел ми е някак лигав на акъл и състарен на визия. Двете неща си противоречат. Наска е доста по-обрана от него. Аз не мисля, че Даниел е оставил Емилия, защото не е имало любов. Просто човека си е заплес и се хвърля на всяка.

# 1 914
Сега се замислих… Емели е родена на 01.08, а в предаването казах, че Даниел бил с Наска на рождения ден на Емилия, който се пада точно на Атанасов ден 18.01. Това означава, че Емилия е била 2-3 месец бременна, но той Данко вече с любовница….

# 1 915
Сега се замислих… Емели е родена на 01.08, а в предаването казах, че Даниел бил с Наска на рождения ден на Емилия, който се пада точно на Атанасов ден 18.01. Това означава, че Емилия е била 2-3 месец бременна, но той Данко вече с любовница….
Май е била родена на 5- 6м. Явно е било следващата година.

# 1 916
На следващата година Даниел е бил с Атанаска. 2020, Емели е родена 2019.

# 1 917
Пак ли това дъвчем...
Сто и петдесет хиляди пъти се каза вече, че Данко е харесал и се е хванал с Танаска, докато Емилия е бременна

# 1 918
На следващата година Даниел е бил с Атанаска. 2020, Емели е родена 2019.

И съответно тя е била бременна вече с Дани... Поне аз мисля, че една година им е разликата. Той има рожден ден скоро.

# 1 919
Това е българският Филип Плейн 😀

Общи условия

Активация на акаунт