Бачорски и златната ябълка - Тема 11

• 110 301
  • 1 976
  •   3
Отговори
# 1 920
Лек оффтопик, но не мога да не споделя, че Рупецова ми е изключително противна. На първо място с това, че е толкова неграмотна. За мен остава мистерия откъде идва самочувствието ѝ. Ако приятелките ми ми напишат такива послания, не бих се гордяла и не бих се смяла, напротив - бих потънала от срам.
Скрит текст:

# 1 921
  • Варна
2 години им е разликата. Малкият Даниел ще стане на 3.
На следващата година Даниел е бил с Атанаска. 2020, Емели е родена 2019.

И съответно тя е била бременна вече с Дани... Поне аз мисля, че една година им е разликата. Той има рожден ден скоро.

# 1 922
Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 21:14 от krystall

# 1 923
Повече си отиват с Емилия

# 1 924
Повече си отиват с Емилия

Не знам дали повече си отиват, но определено измежду двете във визията на Емилия има повече страст. По-секси е и е с нестандартно излъчване.

# 1 925
За сметка на това пък в Петър няма никакъв живец. Мисля, че Емилия не му отива. И аз смятам, че с Даниел са хубава двойка, но и сякаш си приличат по темперамент. На мнение съм, че в една двойка противоположностите се привличат. Когато единия е огън, другия трябва да е вода, за да го укроти. Даниел и Емилия са ми по-огнени, а Атанаска и Петър по-заспали, но явно са се намерили и един друг.

# 1 926
Атанаска на колко години е ?

# 1 927
Тази година ще стане на 26.

# 1 928
Ох така като почнете от 4 сторита да генерализирате… Петър изобщо не обича очевидно да се снима, не е нужно всеки да има сценично присъствие, за да му се измери живецът. Това, че не се снима и не се лензи на 6 минути, не значи, че не дава нужните подкрепа, внимание, огън и обич на човека до него.

# 1 929
По принцип си права, но има хора, на които им личи огъня в очите. Други просто са заспали… Няма как да видиш огън там.

# 1 930
Хора, какъв огън в Атанаска и Петър..те са си направо дървета....

# 1 931
2 години им е разликата. Малкият Даниел ще стане на 3.
На следващата година Даниел е бил с Атанаска. 2020, Емели е родена 2019.

И съответно тя е била бременна вече с Дани... Поне аз мисля, че една година им е разликата. Той има рожден ден скоро.

Да, моя грешка. Той днес има рожден ден, да им е жив и здрав! Simple Smile

# 1 932
За мен и двете са хубави жени , в Емилия има нещо заспало в погледа и в начина и на говорене .

# 1 933
И двете са красиви по различен начин.
На Наска носа и е малко голям, но има хубаво тяло, зъби и коса.
Емилия си е изцяло хубава.

# 1 934
Наска според мен сама се е загрозила. Тези устни й правят носа да изглежда по-голям. Прилича ми на патица в лицето. Като не целя да я обидя с тази дума. Просто наистина ми прилича на патица. Преди е била по-хубава.

Общи условия

Активация на акаунт