Бачорски и златната ябълка - Тема 11

• 110 291
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 965
Е, защо с Емели, като са на кръщене на детето на нейна приятелка ?
Отново без Емели.

Атанаска изглежда бременна.

Защото почти навсякъде са без нея. Детето е част от семейството. Поне някъде да я вземат, а това са хубави поводи.
А и е рождения ден на братчето ѝ.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 21:30 от Mom.of.two

# 1 966
Чисто и просто и писах дали е бременна . И не мо отговори
Откъде накъде я питате такива лични неща?
Трябвало е да ви блокира.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 21:46 от densi

# 1 967
Да, това е вмешателство, тук може да си обсъждаме, ама на лично да пиша на някой-абсурд. Явно има всякакви хора.

# 1 968
Тепърва ще публикува снимки на които си крие корема

# 1 969
  • Пловдив
Този въпрос си е гаден. Спомням си аз бях качила малко килограми и жена която даже не знам как се е озовала в листата ми с приятели, ме застреля с такъв въпрос.
Тук си ги нареждаме хубаво, но да притесняваш човек на лично и то напълно непознат ,не е ок! 
Малък Дани е голям сладур, или си им е в кръвта или е от зодията, но и двете деца са огън 😅.

# 1 970
Бачорски  сами искат да са известни , факт е , но  теми , които са лични и от елементарно възпитание не се коментират . Чак и се учудвате , че не е отговорила Атанаска ..🤣

# 1 971
Ще пусна утре нова тема. Но моля.. който не е гласувал в анкетата горе, нека гласува. Че едва 83 души.. срамота. Откакто анкетите са скрити, с новите настройки.. рязко спаднаха гласуващите във всички теми. Преди бяха най-малко по 250 гласа, при онлайн риалититата.

# 1 972
Аз не виждам анкета к респективно не знам как да гласувам.

# 1 973
Под заглавието на темата... просто е по-скрита, това е с новите настройки. Масово хората не ги виждат на пръв поглед. Да не говорим, че трябва да се кликне изрично на въпроса, за да се видят отговорите отдолу, а преди не беше така.

# 1 974
Родителите на Петър живеят в много хубава къща

# 1 975
Хубава????
Моравата р хубава, къщата не ми харесва.

# 1 976
Заповядайте, има НОВА ТЕМА с нова анкета: Одобрявате ли мястото и начина, по който беше организирана и представена сватбата на Даниел и Атанаска?
(Целият въпрос не се побира в анкетата, заради ограничението от 100 знака)

Общи условия

Активация на акаунт