Пубертетът при момчетата - тема 16

• 45 159
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
И моят тийн отказваше всичко различно от маратонки през зимата, но след като падна оня ден в снега, сега иска нещо зимно с грайфери, но само в дните с лед и сняг.

# 691
  • София
Моят отиде един ден на училище със зимни обувки, когато падна снега. Върна се на Понки-те, щот нямало сняг.
У дома ходи гол и бос. Само понякога му е студено.
Онзи ден трябваше да слезе до магазинчето пред блока, да ми помогне с торби. По анцуг и тениска дойде.
На училище ходи по летен панталон. Има няколко, но този му харесва. Не че другите панталони не си ги е избирал той. Поне го дава често за пране Joy

Преди 2-3 седмици извадих зимни якета. Това ми е малко, това не ми харесва. И снощи "искам ново яке". От три якета остави едно. Сега вече и то не му харесвало.

# 692
Здравейте,имам син на почти 15г.Беше безкрайно кротко и търпеливо дете и сега промяната в него доста ни стресира,но свикваме малко по малко Simple Smile.От тази зима почна постоянно да му е горещо ходи бос и с къс ръкав вкъщи,а определено не е топло.Вчера опита да излезе по блуза и платнени обувки на снега,защото било прекалено топло за яке.Днес пак се карахме на тема защо на 3 градуса не трябва да излиза по блуза.
Чудя се дали е нормално и е от възрастта или нещо не е наред.
То не че има и какво да направя трудно ще се преборя да обличам младеж една глава по-висок от мен.
Не си сама или по скоро този у вас с хормомните, не е сам Simple Smile
По тениска и къси гащи е нон стоп.
Блузи с дълъг ръкав не съм купувала от няколко години.
Вчера се опита да разходи кучето по джапанки. Добре, че го видях.
Днес заминал на училище с летни маратонки, въпреки че изрично се обадих. Обясни ми, че не му е било студено все пак и ръкавици имал. ( те от какъв зор са били у него...идея си нямам)

# 693
Моят син днес цял ден ходи гол до кръста и по къси гащи у нас.🤷🏻♀ Вечерта сложи една тениска.Бос.У дома  е между 21,5-22гр., не е жега.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 00:34 от ДХ3

# 694
Когато ми е студено и увелича парното на 23 вкъщи,  демонстративно се съблича по гащи и  ходи бос.
В събота на 2 градуса с вятър опита да отиде на среща по тънко есенно яке, като току-що бяхме купили ново зимно. Двамата с баща му го убеждавахме да се облече около 20 минути. Накрая си дойде и каза -
добре че се облякох, всички други бяха или по суитчер, или по яке като вестник и стояха с лилави от студ ръце.

# 695
Когато ми е студено и увелича парното на 23 вкъщи,  демонстративно се съблича по гащи и  ходи бос.
В събота на 2 градуса с вятър опита да отиде на среща по тънко есенно яке, като току-що бяхме купили ново зимно. Двамата с баща му го убеждавахме да се облече около 20 минути. Накрая си дойде и каза -
добре че се облякох, всички други бяха или по суитчер, или по яке като вестник и стояха с лилави от студ ръце.

😂

Аз вече се откахах да нареждам и смятам че когато им стане студено, ще се облекат.

У нас е паркет, но няма сезон или температура при която да стоят обути с чорапи или не дай боже да ми мине през акъла с чехли. Якето го виждам сложно само когато излизат сутрин от вкъщи, после са цял ден по къс ръкав.
Така е от както бяха на по 5г. Майка ми изпада в ужас като ги види, аз съм претръпнала.

# 696
Отдавна съм претръпнала по въпроса с необличането. Да ходят както щат. Тренират всеки ден, къпят се след тренировка и излизат - затоплени, с мокри коси. На никой не му прави впечатление. Спят голи, прозорците все отворени. Целогодишно по чехли или маратонки.
По-скоро обратното (да почнат да се обличат и завиват) ми е знак да ги наблюдавам, обикновено следва някое вирусче.

Този тип зимни мъжки боти са тренд сред младежите тук зимата.

# 697
  • Между гори и планини
Февруари, ние сме на екскурзия в Шотландия - хоризонтален, леден вятър. Взе си шапка от България, за да я остави в хотела. Цял ден обикаля инатлив на студа и чак към 3 следобед ми позволи да му купя шапка. Видимо постоплен, в следващите дни не я свали 🤣 Обаче котка по гръб не пада, как ще признае, че му е било студено?

# 698
Аз, понеже съм зиморничава и съответно имам склонност да се навличам, винаги съм гледала синът ми да бъде облечен много по-леко от мен. Разправии за обличане нямаме. На училище ходи със строга униформа, така че в общия случай няма и избор - риза, сако, панталон и черни обувки. От време на време му казвам, че след плуването е добре да си сложи шапка, защото е ноември, а те имат половин час ходене пеша от басейна до училището. Каза, че няма да сложи. Жив и здрав да е.

# 699
Значи добре че сте вие да ми кажете да пооблека децата. Аз самия съм същия, като вашите тийнейджъри - все ми е топло и ходя доста разголен, та не ми прави впечатление при синковците, но може би няма да е излишно да ги пооблека повече.

# 700
На мъже и жени им е различен термостатът.Поне при повечето.Така че аз съм ок да ходи както се чувства добре, ама виждам, че има мода някаква и това ме притеснява- да не носят шапки, ръкавици, да не носят зимни обувки, да ходят без якета.Също миенето на косата и излизане след това( с полумокра) не е ок.
Ама няма чуваемост.

# 701
.Също миенето на косата и излизане след това( с полумокра) не е ок.

Ей тове е и моят ужас. Все му казвам какво може да се случи и ми се отговаря, че преувеличавам. Иначе вкъщи е по къс ръкав или гол. 22* е. Като го видя аз се обличам. =)

# 702
Някой беше показвал какъв тример/бръсначка One blade на Филипс ползват децата..но не намирам поста със снимката.
Може ли пак да ми покажете снимка на уреда и приставките, моля?
Да става за подмишници и слабини основно...
Благодаря предварително...

# 703
# 704
Те са 100 вида и все еднакви ми изглеждат.
Помня само че трябваше да има едни рошавички приставки със зелени чертички като гребен отстрани Joy

Общи условия

Активация на акаунт