Пубертетът при момчетата - тема 16

• 42 145
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
  • Между гори и планини
Не мисля, че е много законно.
Живея на място с много такива къщи и едната ми е в съседство. . Лятото едни келеши вдигнаха здрав шум, не се спряха и след забележка и нощем виках полиция. Ако нещо такова се случи, какво ще правите? И собственикът колко трябва да луд да остави къщата на толкова малки деца? Те няма да пият швепс и ядат пуканки, нали ви е ясно?

# 766
Без никакъв възрастен там не ми звучи ок.
Не че не сме били на партита всеки петък и събота, но не извън града и се прибирахме до към 11-12.

# 767
  • София, Лагера
А какво мислите за 16 годишен да празнува с компания Рождения си ден в къща за гости в друг град? Моят иска да празнува 16-тият си Р.Ден така. За сега отказваме. Декември ще навърши 16г.
Няма универсална рецепта според мен. Всеки си познава детето.
Големия ми син на 16 го оставих вкъщи да празнува сам НГ, а аз заминах с малкия на хижа за 2 дни.
Като се прибрах апартаментът беше излизан. Празнували са с приятели, яли са (аз купих количества храна и 2 бутилки водка за 8 човека, едната беше пълна като се прибрах). Съседите ми не бяха разбрали, че е имало купон. Играли са карти и са си бърборили до сутринта, всички са спали у нас без никакви последици. Даже и чаршафите бяха пуснати за пране.
Помня един "ужасен" "купон" на съседите отгоре, на рождения ден на момчето им, където цяла нощ свириха на пиано. Децата бяха от Муз. академия и се надсвирваха. Предупредиха ме предварително. Е, не спах цяла нощ, ама поне знаех, а и не беше толкова зле. Можеше и чалга да е.
Не мисля, че трябва да предполагаме вакханалии, ако децата не са склонни към такива.

# 768
Трабва да има пълнолетен придружител след 22ч по ЗЗД. / закон за закрила на детето/.
Това от правна гл т.
Другата точка..родителската,  не мога да коментирам.

# 769
  • София
Копирах първият пост на тази тема и пусна нова - https://www.bg-mamma.com/?topic=1710338.new#new

Общи условия

Активация на акаунт