Пубертетът при момчетата - тема 16

• 45 145
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Не давам никакви добавки. Активно спортуващ е т.е. 7/7 е на спорт, като събота и неделя са двуразови.  Следим му показателите, и до там. Протеин не бих дала, защото не искам да натоваря/увредя бъбреците. Още повече през пубертета, когато хормоните не са се фитнали все още.

# 721
Ашвагандата няма нищо общо с протеина ,че да се използва за заместител .Тя е адаптоген и има значение дали кортизола е висок или нисък.Може да е +може и да е -.Общо взето ако детето е трениращо аз не виждам нищо лошо в хубавият протеин,но то зависи пак от нуждите и храната.Ако ми е малко протеина за деня и съм тренирала  -пия ,ако съм яла яйца ,месо -не пия.

# 722
"Ние" сме на вълна храни и витамини, които спират акнето. Същото положение с излизането навън с тънки дрехи, обаче у дома ходи задължително с гумени чехли с дебела подметка. Дресиран е заради съседите отдолу да не им тропа кон над главите.
Имаме май ново гадже, обаче мълчи като партизанин Rolling Eyes
С първото гадже споделяше повече, даже веднъж ми я показа на снимка - тоест размаха пред мен телефона си и видях очертанията на момиче с тъмни коси.

# 723
  • Русе
Някой пита на предните страници за тримера на Филипс - One Blade.

https://www.emag.bg/trimer-za-brada-i-tjalo-philips-oneblade-360 … 1-6/pd/DNP713YBM/

Този ползва малкият (много го хвали и харесва), сега поръчах и за големият. 118 лв преди, сега 89.

# 724
Аз..аз..питах...благодаря на всички които писаха! Hug

# 725
Някой пита на предните страници за тримера на Филипс - One Blade.

https://www.emag.bg/trimer-za-brada-i-tjalo-philips-oneblade-360 … 1-6/pd/DNP713YBM/

Този ползва малкият (много го хвали и харесва), сега поръчах и за големият. 118 лв преди, сега 89.
За интимна зона и подмишници става ли?

# 726
  • Русе
Да, и там го ползва.

# 727
На мен за лице не ми трябва. За тяло само Simple Smile
Този има приставки за тяло. Тези със зеленото отстрани..

# 728
И моят има нова приятелка, запозна ни - много сладко момиче. Много съм доволна, че е добра ученичка. Току виж моят се подлъже да отвори учебник. В интерес на истината, изкара две петици миналата седмица. Идват вкъщи, ходят у тях, заедно ходят на училище. Вчера се ядосах много, защото се бяхме разбрали да вечерят вкъщи. Бързах с бебето, сладкиш правих и накрая моя тиквеник се прибира и ми съобщава, че той ще ходи в тях, защото майка й направила някакъв сладкиш и искал да я уважи. Още съм му сърдита! Сега стъпва на пръсти около мен.

# 729
  • Между гори и планини
То и приятелката на моя е отличничка и учи като луда, има амбицията да става лекар. Но моя тиквеник не прихвана. То миналата година де, тази година вече не са толкова близки. Нещо не им се получи, въпреки, че момичето бая беше хлътнало и постоянно беше в нас.

# 730
  • София
И моят има нова приятелка, запозна ни - много сладко момиче. Много съм доволна, че е добра ученичка. Току виж моят се подлъже да отвори учебник. В интерес на истината, изкара две петици миналата седмица. Идват вкъщи, ходят у тях, заедно ходят на училище. Вчера се ядосах много, защото се бяхме разбрали да вечерят вкъщи. Бързах с бебето, сладкиш правих и накрая моя тиквеник се прибира и ми съобщава, че той ще ходи в тях, защото майка й направила някакъв сладкиш и искал да я уважи. Още съм му сърдита! Сега стъпва на пръсти около мен.
Е, не се сърди, де, то и другата майка трябва да се изяви. Heart Да си направят график - веднъж у вас, веднъж у тях.
А аз бих сложила на девойката сладкиш за вкъщи, да се почерпят.
Много са сладки тийн връзките, много им се радвам.
На моят му е още рано, но като ви чета и аз се подготвям за този момент.
В училище в момента също e зле моят, голям калпазанин и е нанизал лоши оценки (още двойки няма, слава богу). Огромна разлика има с момичетата на тази възраст -  тия момчетии, ни се водят, ни се карат.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 10:50 от jasmin tisane

# 731
  • Между гори и планини
"Нашето бившо гадже" ни беше направила ябълков кекс. Тъй като сме в малък град и всички се знаем, съответно познаваме и родителите. Та майка ѝ се обади и ни покани семейно на гости. Моя хубавец не искаше да ходи, държа се там като пълен пън. Пък момичето и на пиано ни свири. Ей това закачи от нея - на дърти години и той започна да ходи на пиано, и дори му се получава. На екскурзия с класа му дадох повече пари и добре, че съм го направила, защото ѝ платил обяда, купил ѝ сладолед и т.н. но пък упорито твърдеше, че не са гаджета 😂 Да, бе! Тя идва у нас заради мен 😂

# 732
  • София
Моя син пък пролетта се връща един ден от училище и обяснява как няколко момичета били събирали пари, за да го почерпят с ягоди и сладолед. Няма да остане гладен поне, сина майчин. Satisfied

# 733
Моят има слаб интерес към момичетата засега(15г).Поне тези в неговото училище( няма къде да срещне други засега).Иначе е толкова суетен станал, че маааани.Харесват го, но явно той нещо още не узрял.Брат му, на неговите години, вече имаше опит с платонически гаджета.

# 734
И моят има ново гадже-15г. Запозна ни мин.седмица. И тя го запозна с техните. Идват повече у нас.Момичето е много очарователно. Започнаха обаче да гасят лампата вечер, имаше смучка на врата, май нещата не само платонически.

Общи условия

Активация на акаунт