БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 839
  • 612
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте !

Препоръчайте ми ел.техник за смяна на ел.инсталация

# 211
Здравейте! Искам да ви предупредя да не използвате услугите на Камен (тел. 0889840972), който е в списъка с майстори за външна изолация. Силно препоръчвам на админа този човек да бъде премахнат от белия списък. Камен прави изолацията при нас, и съжаляваме, че работихме с него.

Отношението му е крайно непрофесионално – непрекъснато се оплакваше, правеше неприемливи коментари и изобщо не беше кооперативен. Мъжът ми му помагаше със скелето и други неща, тъй като Камен твърдеше, че не може да намери помощник в първите дни. Трябваше да му напомняме за всеки детайл тип да се сложи козирка, да се запълни фуга и тн., а реакциите му бяха придружени с мрънкане и фрази като „какво ме занимаваш с глупости“.

Надявахме се поне да работи качествено, но и това беше далеч от задоволително – лепилото се слагаше рехаво, фугите бяха празни, грундът се сложи само защото настояхме... за капак се опита да ни увери и че мрежата е вградена, когато с очите си виждахме, че не я полага правилно. На финала цената се оказа с над 50% по-висока, под претекст, че трябвало да плати на помощника, и да ни сложи перваз и козирка. Трудно ми е да си представя, че някой опитен майстор, ще пропусне да си сметне точно тези елементи в първоначалната оферта... Уви,  ние пък не се сетихме да си потърсим надник за мъжа ми, който му чиракува през цялото време.

С една дума – ПРОПУСНЕТЕ!

# 212
  • Sofia
Като сме на тема външна изолация оставям телефона на Ангел 087 712 3660 (за гр. София). Работи с още едно момче, справиха се бързо и качествено, платихме толкова колкото се бяхме договорили.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 11:51 от Crystal_Noir

# 213
Търся добър водопроводчик за София.
Предварително благодаря1

# 214
  • софия
Не се ли вижда списъкът в първия пост?

# 215
Не се ли вижда списъкът в първия пост?
Ще изчета темата, предпочитам и с коментари от форума.
Благодаря.

# 216
  • софия
Списъкът е от коментари от форума. Посочено е и кой е препоръчал.

# 217
  • София
Аз от списъка с бояджии не намерих майстор. Единият ми поиска 729 лв. за боядисване на кухня, вторият каза, че е зает до февруари, а Венци искаше 30 лв. за оглед да ми каже цена.

# 218
  • София
Аз също ,затова коментарите  са  полезни .

# 219
  • София
Подозирах, че в темата си се рекламират самите майстори или техни роднини пишат суперлативи, но след последните коментари и сблъсъка ми наскоро с един от списъка, вече съм убедена, че е така. Това да попаднеш на читав майстор в днешно време си е като 6ца от тотото.

# 220
  • София
гуанчи, не е вярно. Намерила съм двама майстори от темата и от двамата бях изключително доволна. Препоръчала съм един и три съфорумки се възползваха и благодариха. Важно е да пишем отзиви, които са абсолютно точни и коректни, тогава темата ще е много полезна. Защо пишете “един от списъка”, закачете го тук, обяснете защо и никой от четящите повече няма да го потърси.

# 221
Безусловно права е Бъни.
Ползвах препоръчан от нея майстор и съм във възторг, който изразих в темата.
Недоволството (обосновано поради какви причини) от ВиК майстор, препоръчан от г-н Р. Янков на лични, изказах публично, въпреки че конкретният човек е извън списъка, за да предотвратя ползването му от друг, като цитирах име (лично и фирмено)  и телефон за контакт. 
Обобщенията и анонимността не допринасят за изчистването на списъка от неблагонадеждни изпълнители.

# 222
  • софия
Тази тема съм ползвала за намиране на майстори. Един се оказа къса клечка и го писах в другата. Когато избирам чета кой и какво пише. Когато майстор се саморекламира е очеизвадно и обикновено подобни "мнения" не остават.

# 223
Здравейте,
Преди 7 години с мъжът ми закупихме реновирана къща във Варненска област, строена през 1949г. Къщата е каменна, с дебели зидове, изглежда като повечето къщи в района, тъй като навремето в селото е имало един или двама строители, поради което и архитектурния стил на къщите в селото е един и същ.
От миналата година по къщата  започнаха да се появяват пукнатини, явно под основите преминават подземни води. Според мнението на строителен техник, има надежда къщата да се ремонтира успешно, но за съжаление не мога да ползвам услугите му, тъй като работи към фирма, която е ситуирана в другия край на България.
Въпросът ми е дали някой тук може ли да ми препоръча добър строителен техник или фирма, която се занимава с този тип дейност по ремонт и укрепване на селски къщи във Варненска област.
Ще бъда благодарна за всяко мнение, тъй като въпросът е от спешен порядък. С всеки изминал месец пукнатините стават по-големи, което може да доведе до невъзможност за ремонт и това ни притеснява изключително много.
Благодаря предварително и хубав ден!
Виржиния Миланова тел.: 0887514658

# 224
  • In the land of Never Never
Здравейте,
Преди 7 години с мъжът ми закупихме реновирана къща във Варненска област, строена през 1949г. Къщата е каменна, с дебели зидове, изглежда като повечето къщи в района, тъй като навремето в селото е имало един или двама строители, поради което и архитектурния стил на къщите в селото е един и същ.
От миналата година по къщата  започнаха да се появяват пукнатини, явно под основите преминават подземни води. Според мнението на строителен техник, има надежда къщата да се ремонтира успешно, но за съжаление не мога да ползвам услугите му, тъй като работи към фирма, която е ситуирана в другия край на България.
Въпросът ми е дали някой тук може ли да ми препоръча добър строителен техник или фирма, която се занимава с този тип дейност по ремонт и укрепване на селски къщи във Варненска област.
Ще бъда благодарна за всяко мнение, тъй като въпросът е от спешен порядък. С всеки изминал месец пукнатините стават по-големи, което може да доведе до невъзможност за ремонт и това ни притеснява изключително много.
Благодаря предварително и хубав ден!
Виржиния Миланова тел.: 0887514658
Може да питате също и в темата "Строеж - къде, как, колко?", там дискутират въпроси за строителството и реновирането на къщи. https://www.bg-mamma.com/?topic=1678471

Общи условия

Активация на акаунт