БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 926
  • 612
  •   1
Отговори
# 240
Може ли да ми дадете контакт? Аз се чух с едната фирма от първата страница, така и не ми дадоха отговор. Звънях на друг препоръчан, той ми даде оферта за 1800 за претапициране на голям диван, само за труд. Струва ми се много. Такива ли са цените в момента?

# 241
И аз моля за телефон и цена за вашия размер легло и ще се ориентирам. Но ако искате,може на съобщение,но може и тук.

# 242
Здравейте, търся сериозен човек за цялостен ремонт на апартамент старо строителство в София. Смяна на Вик, ел.инсталация, къртене на мозайка, дограми, настилки. Ако имате и препоръки на какво да обърна внимание. Ще съм ви благодарна за всякакви съвети!

# 243
  • София
planinarka, тези дейности няма как да се извършат от един чвек, та дори и от една бригада.
Първо си направете план за ремонта - ще има ли преустройства, местения и т.н. След това търсете оферти за дограма, като може да използвате времето до поставяне на новата за къртене, изнасяне и т.н най-груби дейности. Като се затвори, се изгражда първо електрото, след това ВиК - бани, мокри помещения. Стените - дали ще се прави някаква вътрешна изолация, дали ще се шпаклова изцяло наново или само частично, това вие знаете.

# 244
Ако е старо строителство, мозайките са много здрави. С Бороконтакт отгоре могат да се налепят плочки по Ваш вкус. Безсмислено е да се кърти. При денивелация - преходна лайсна.

# 245
Здравейте, наскоро ни претапицираха спалня вкъщи - беше с изкуствена кожа преди, която се белеше. Имам контакт за София, работи на място, а не изнася мебелите. Бих го дала засега на лично - доволни сме, не беше супер евтино, но не съм наясно как вървят цените
Моля и аз за контакт.
Може ли да го публикувате в темата- много хора явно се интересуват

# 246
  • In the land of Never Never
Не знам дали се интересувате от такива кърпежи, но след наематели, много често ми се налага да драскам със специалните фулмастри по мебелите, за да не бият на очи толкова пораженията. Някои неща обаче не мога да оправя. Намерих едни момчета във Фейсбука, които правят чудеса. Не със всичко, за вратичката на шкафчето в бянатя ми отказаха, но за повечето неща се справиха блестящо. Не струва малко, но ако се сравни какво ще дадеш ако трябва да сменяш съответните неща, направо си струва. Smiley
Скрит текст:

Чисто нови, както се казва.

# 247
  • Варна
Здравейте, търся сериозен човек за цялостен ремонт на апартамент старо строителство в София. Смяна на Вик, ел.инсталация, къртене на мозайка, дограми, настилки. Ако имате и препоръки на какво да обърна внимание. Ще съм ви благодарна за всякакви съвети!
Вчера ни залепиха гранитогрес върху коридор със стара мозайка. Стана перфектно. Майсторът каза, че е улеснен, заради равната повърхност. Няма нужда да къртите. 😎

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:42 от Viviana97

# 248
Не знам дали се интересувате от такива кърпежи, но след наематели, много често ми се налага да драскам със специалните фулмастри по мебелите, за да не бият на очи толкова пораженията. Някои неща обаче не мога да оправя. Намерих едни момчета във Фейсбука, които правят чудеса. Не със всичко, за вратичката на шкафчето в бянатя ми отказаха, но за повечето неща се справиха блестящо. Не струва малко, но ако се сравни какво ще дадеш ако трябва да сменяш съответните неща, направо си струва. Smiley
Скрит текст:

Чисто нови, както се казва.
Може ли контакти? Благодаря!

# 249
Нека контактите за тапицер и отремонтиращи повреди в интериора да се дадат публично. При нужда някой ще се сети, че е чел пост и ще започне търсене теми назад. Ако се качат в пост, ще може контактите да се изнесат най-отпред.

# 250
Нека контактите за тапицер и отремонтиращи повреди в интериора да се дадат публично. При нужда някой ще се сети, че е чел пост и ще започне търсене теми назад. Ако се качат в пост, ще може контактите да се изнесат най-отпред.
Не съм питала дали може да им правя реклама, но предполагам, че нямат нищо против да имат повече клиенти. Групата се казва Поправка на наранени повърхности, под това име е във Фейсбук, и също във Вайбър. Пращате съобщение със снимки на каквото имате нужда да се оправи, и те ви казват дали могат и колко ще струва, после се уговаряте, кога да дойдат.

# 251
Бих искала да помоля да ми препоръчате фирма за ремонт на покрив, ВиК, електротехник и гипсиране/боядисване - всичко това за гр. Велико Търново.
Не открих в коментарите мнения за майстори от този град, но ако случайно някой от вас има информация, ще съм благодарна да я сподели!

# 252
Не съм питала дали може да им правя реклама, но предполагам, че нямат нищо против да имат повече клиенти. Групата се казва Поправка на наранени повърхности, под това име е във Фейсбук, и също във Вайбър. Пращате съобщение със снимки на каквото имате нужда да се оправи, и те ви казват дали могат и колко ще струва, после се уговаряте, кога да дойдат.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=873658544922827&set=pb.1000 … 80500.-2207520000
Тази ли е групата?

# 253
Аз също съм ги ползвала. Справиха се много добре с ударена със стълба врата. Не е евтино, но пред алтернативата да сменя цялата  врата е супер.

# 254
https://www.facebook.com/photo/?fbid=873658544922827&set=pb.1000 … 80500.-2207520000
Тази ли е групата?
Да, тази е. И във Вайбър може да ги намерите под това име.

Общи условия

Активация на акаунт