БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 59 349
  • 617
  •   2
Отговори
# 255
Имате ли препоръка за хора които се занимават с външни ремонти на къщи - смяна на керемиди и поставяне на външна изолация и мазилка? Става въпрос за около Пловдив.

# 256
  • София
От полза ще ми бъде да прочета отзиви за фирми, които се занимават с поддръжка на жилища или къщи (фасилити мениджймънт). Някой ползва/л ли е тази услуга?

# 257
  • София
Здравейте!
Търсих, но не успях да намеря информация за добри майстори ( за София) за ремонтни дейности във вход (етажна собственост).
Моля за контакти за майстори изпълняващи такъв тип услуги, но наистина да са добри в работата си и ако имате скорошна информация, горе долу да кажете какви са цените.
Става въпрос за шпакловане и боядистване на вход - 8 етажа.
Сега трябва да намерим фирми и да ни изготвят оферти.
Предварително благодаря!

# 258
Здравейте!
Търсих, но не успях да намеря информация за добри майстори ( за София) за ремонтни дейности във вход (етажна собственост).
Моля за контакти за майстори изпълняващи такъв тип услуги, но наистина да са добри в работата си и ако имате скорошна информация, горе долу да кажете какви са цените.
Става въпрос за шпакловане и боядистване на вход - 8 етажа.
Сега трябва да намерим фирми и да ни изготвят оферти.
Предварително благодаря!
Същото се нуждаем и ние, за 6 етажен вход.

# 259
Търся фирма за хидроизолация на покрив и не знам на кой да се доверя. Последно време само ми излизат реклами за различни строителни платформи, които предлагат услуги. Някой от вас ползвал ли е такива и струват ли си? Ще се радвам на всякакви мнения. За град Димитровград става въпрос.

# 260
  • Къде ли не
Фирмата, която съм препоръчала за ремонт на тераса знам, че прави ремонти на етажна собственост. Обадете им се ще дойдат да огледат и да направят оферта, каквато е необходима за разглеждане от ЕС.

# 261
Добър ден!
Благодаря на всички съставители на списъка на майсторите!
Потвърждавам, че Боби Борисов (монтаж на радиатори 0888 419 468) е отличен майстор! Бърз преглед, съставяне на списък с необходимите стоки и още на следващия ден монтирах 2 радиатора и една лира в банята. Горещо го препоръчвам!

# 262
  • Sofia
Търся ел техник за смяна на вентилатор в баня -София южни квартали за утре или вдругиден.

# 263
Търся в и к майстор или фирма, които да откриват и оправят запушване в тръби, без да се налага къртене, тоест да имат нужните специализирани уреди? За Варна.

# 264
088 7800608 Жоро
Много съм доволна за всякакви ел. дейности, инсталиране на миална , бойлер и т.н.

quote author=vaflichka link=topic=1642846.msg49040580#msg49040580 date=1734810315]
    Търся ел техник за смяна на вентилатор в баня -София южни квартали за утре или вдругиден.
    [/quote]

# 265
    Някой дали може да препоръча майстор за ремонт на миялна машина във Варна?

# 266
    Здравейте, търся майстор  от Бургас за шпакловка и обръщане на прозорци и врати. Може ли да ми препоръчате някого.

# 267
    • София
    Моля за препоръка за София за ел. техник, който наистина е професионалист. Имам сериозен проблем с контактите. Или, ако някой във времето е използвал услугите на Стефан от първа страница?

# 268
    Моля за препоръка за София за ел. техник, който наистина е професионалист. Имам сериозен проблем с контактите. Или, ако някой във времето е използвал услугите на Стефан от първа страница?
    И аз търся ел техник за София, ако някой има ЧИТАВ, а не измамник, моля, да пише.

# 269
    • София
    Здравейте!
    Много моля за мнение за тази оферта. Вижда ми страшно много за подмяна на 4-и плочки и нов подов сифон.
    Какво ще кажете? Да търся и друга фирма? Тези ги чаках 10 дена за оферта, преди това 4-и за час за оглед.

Къртене на 4 бр плочки, демонтаж сифон, монтаж на нов сифон,
    възстановяване на замазка, лепене на плочки 4 бр. Събиране на
    стоителен отпадък- 870,00  лв

Приспадане на оглед-  50,00

ВСИЧКО- 820,00

Всички цени са в български лева без ДДС.
    Начин на плащане:
     при подписване на договор за изпълнение - не по- малко от 50 % от стойността на офертата;

Забележка:
    Посочените цени са актуални при одобрение на цялостната оферта в срока на офертата.
    Валидност на офертата: 10 дни

София Изпълнител : ………………………………………
    Шимп Строй ЕООД

Работим с TBI - финансират ремонти от 100 лв до 30 000 лв
    Всички цени са с вкл. труд и материали за изпълнение на офертата с изключение на: санитария и подвръзките към тях (кранове, монтажни к-ти, гъвкави връзки и др), водомери, плочки, лайсни, ламинат, первази, ключове, контакти и освет.тела

Общи условия

Активация на акаунт