БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 66 693
  • 687
  •   2
Отговори
# 615
Здравейте.
Имам сладният проблем, който ми е много странен.
Стената зад радиатора е като опушена, сега го забелязахме.
Когато закачах пердетата стената беше чиста, радиатора се е използвал 4 години и сме на ТЕЦ.
Странното е също, че това опушване е станало докато все още парното не беше пуснато.
Забелязах опушената стена, когато дръпнах пердето, за да отворя крана, за да се напълни инсталацията.
Все още си стои така, защото имам квартиранти там и предпочитам аз да почистя, а не те да размажат.
Но такова нещо виждам за първи път в живота си, а цял живот сме на ТЕЦ. Отново подчертавам, че радиатора е използван 4 години с всичко е било наред.
На какво се дължи и как да почистя, с какво да за не размажа това черно нещо.
Благодаря Ви

# 616
  • София
Зависи какъв цвят е стената.
В случай,че е светъл бяло или кремаво може с вълшебните гъби да използвате без вода.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-gabi-za-pochistvane-n … 066447717570.html

# 617
  • софия
С вода, без вода, все става мазало. Може да се мине с мек накрайник на прахосмукачката първо и после с мек парцал без да се натиска. И вкъщи над единия радиатор е станало като опушено, но не пипам, хем лататексът ни е хубав и се мие.

# 618
  • Русе
Здравейте,
Имам нужда от човек, който разбира от ел. инсталации. Трябва да се монтират няколко /7-8контакта/ 3бр ключове за лампи и да монтират осветителни тела -6бр. Става въпрос за София.Ако някой може да ми помогне и с ориентировъчна цена.

# 619
  • София
ДП Електрик, Денис Петров - тел. 0893575598. Вече два пъти ползвах услугите му и съм доволна. За цени не мога да ви ориентирам, при мен само осветителни тела слагаше и заменяше, но си изпипва много съвестно нещата.

# 620
Здравейте,

Моля за препоръка за сервиз/майстор за поправка на прахосмукачка. Става въпрос за обикновена такава (не робот, не вертикална).

В София е прахосмукачката.

Хубав ден!

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 12:47 от Аметист

# 621
  • София
Америст, аз съм доволна от Пан Сервиз. Ремонтирали са ни и прахосмукачка, и ТВ извън гаранция. Не знам дали ще са ти удобни, в Младост 1 се намират.

# 622
Америст, аз съм доволна от Пан Сервиз. Ремонтирали са ни и прахосмукачка, и ТВ извън гаранция. Не знам дали ще са ти удобни, в Младост 1 се намират.

Благодаря ви! Сравнително удобни са ми.

# 623
+ 1 за Пан сервиз. Именно прахосмукачка са оправяли. Мултикукър беше непоправим - беше гръмнала някаква електроника, производствено заложена  и се отправи към боклука, като сумата на сервиза за заключението беше символична.

# 624
+ 1 за Пан сервиз. Именно прахосмукачка са оправяли. Мултикукър беше непоправим - беше гръмнала някаква електроника, производствено заложена  и се отправи към боклука, като сумата на сервиза за заключението беше символична.

Благодаря ви!

# 625
Здравейте, бихте ли препоръчали фирма във Варна за цялостен ремонт на жилище от която сте останали доволни.

# 626
  • София
Здравейте Simple Smile
Горещо препоръчам този човек. Вече близо 2 г. му ползваме услугите

https://www.remonturedi.com/

# 627
Моля препоръчайте техник или сервиз в София за ремонт на комбинирана пералня със сушилня Electrolux. Проблемът и е, че при включване да суши, работи 10 минути, спира и изключва.

# 628
  • София
Ами точно в предишния пост има такава препоръка.

# 629
Търся майстор, който може да изшкури и боядиса дървени врати.  За Варна.
Също и майстор,който може да изгради с камъни външното тяло на кладенец - за с.Добрина,Провадийско.

Общи условия

Активация на акаунт