БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 260
  • 604
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Искам да си сверя часовника за цените, оферираха ни топлоизолация по 130 лв на квадратен метър за София. Това е с техни материали. Как ви се струва цената?
За блок, височина? За къща? Има съществена разлика дали ще се прави със скеле на 3 м височина или от алпинисти.
Здравейте, панелен блок, 2-ри етаж. Може и по двата начина. Човека гледа на място, но не коментирахме как ще го прави, вероятно с въжета, защото така прави на съседите в момента.

# 136
  • София
В момента цените на изолация с 10 см EPS са мужду 90 и 120-130 лв/м2, с включени материали. Но при апартамент, дори да е ъглов, площта е малка, затова и цената на 1 м2 е по-висока. Под 50 лв/м2 само труд не се намира.

# 137
  • София
Искам да си сверя часовника за цените, оферираха ни топлоизолация по 130 лв на квадратен метър за София. Това е с техни материали. Как ви се струва цената?
За блок, височина? За къща? Има съществена разлика дали ще се прави със скеле на 3 м височина или от алпинисти.
Здравейте, панелен блок, 2-ри етаж. Може и по двата начина. Човека гледа на място, но не коментирахме как ще го прави, вероятно с въжета, защото така прави на съседите в момента.

Много е важно да знаете с коя марка материали Ви правят офертата Simple Smile

# 138
Аз продължавам да си питам, въпреки че май няма много отзиви за Пловдив 😀
Търся препоръки за монтаж на ламинат.

# 139
Здравейте, препоръчайте ми добър мебелист в Бургас.

# 140
Здравейте,много ви моля да ми препоръчате добър майстор за ремонт на коридор плочки,боя шпакловка и от Ел.да разбира.
Благодаря предварително.🙏

# 141
Здравейте ,
Може ли да ми препоръчате майстори или фирма , които могат да ми направят цялостен ремонт на баня 10тина квадрата ? трябва всичко да се изкърти и на ново да се направи. Имам идеи , но трябва фирмата или човекът да каже дали са възможни.
СОФИЯ
Аз също търся майстор за баня, моят вече ме мотае 1 година и все няма време.
Няма да се кърти, ще лепи плоскости по стените и ще маха корито на душ кабина, което ще се замени с 1 квадрат плочки.
Видях на първа страница най-много препоръки за Румен Янков, дали някой може да каже 2 думи?

# 142
  • Sofia
Да, лично аз съм много доволна от Румен Янков. Баня не ни е правил, тормозихме го два-три пъти за запушени канали, а последният път беше за голям теч в общото помещение на входа. Човекът се отзова буквално от днес да утре и реши проблема, за което съм му много благодарна! Свържете се с него, много е отзивчив и сърдечен.

# 143
  • In the land of Never Never
Здравейте, имам нужда от електротехник за апартамент в София, който давам под наем, след пълен ремот в 2010 година. Последните наематели излязоха, бяха там от 2016.  Гледах отпред списъка, но не мога да прецения дали препоръчаните майстори в тази област ще са подходящи за работата, която искам да се свърши.
В апартамента в едната баня и в кухнята, има осветителни тела с пури, които често изгарят. Сега се слага ЛЕД осветление, което е много по-силно, може би ще е подходящо да се смени. Освен това, кабелите са доста стари, и прекъсват, трябва да се заменят. Има лунички с трансформатори, които също изгарят от време на време, не знам дали би могло да се направят с ток директно от мрежата? Има и счупени контакти, изгорели и клеясали фасунги в осветителното тяло, и подобни неща.
Изобщо, не разбирам от електричество, и ми е нужен електротехник, който да промени окабеляването, и подмени осветлението с ново, където би било подходящо. Благодаря предварително!

# 144
Включвам се да препоръчам и да споделя, че ползвахме за външна изолация от тук от първа страница -Тони, направи ни и козирките на усвоения балкон, защото сме последен етаж и нямаше как без такава гимнастика. Препоръчвам изцяло, много точен човек, работи чисто, като цени е съвсем приличен и не се изхвърля, малко се забави с изпълнението, но това е защото едната ни тераса е юг, а тогава бяха 40 градусовите температури, така че не е по негова вина.

Сега съм в издирване на някой, който да изкърти една стена, но да разбира от конструкции, защото сме последен етаж и да не бутнем покрива Grin

# 145
В къщата на брат ми в Банкя от покрива са паднали керемиди и едната от водосточните тръби се е откъснала. Може ли някой да препоръча пробван вече майстор за такъв ремонт?
Доста обяви има разлепени по улиците за ремонти на покриви, ама съм чувала и доста лоши мнения за такива майстори, вземат пари уж за материали и после ги няма. Та за това търся препоръка от някой вече направил подобен ремонт, ако може. Благодаря предварително!

# 146
Моля модератор да махне от списъка в "Дребни домашни ремонти"-Сглобяване на нови мебели,  поправка на стари мебели, ВиК дребни ремонти 0888639911 – Петър
Наехме препоръчаният от белият списък  за сглобяване на нови мебели- 0888639911 – Петър .Изчакахме го седмица,че щеше да пътува.Дойде сглоби скрина и то накриво и  поиска парите за това,което е изработил и обеща да дойде на другия ден да довърши останалата по -голяма част-легло и гардероб.
В обещаното време не дойде и почнахме да му звъним и се оказа,че е блокирал номера на мъжът ми,а на мен не ми вдига.Сега стоим с натрупаните кашони с мебели и се ядосваме на тъпата си довечивост и наивност.

# 147
Моля модератор да махне от списъка в "Дребни домашни ремонти"-Сглобяване на нови мебели,  поправка на стари мебели, ВиК дребни ремонти 0888639911 – Петър
Наехме препоръчаният от белият списък  за сглобяване на нови мебели- 0888639911 – Петър .Изчакахме го седмица,че щеше да пътува.Дойде сглоби скрина и то накриво и  поиска парите за това,което е изработил и обеща да дойде на другия ден да довърши останалата по -голяма част-легло и гардероб.
В обещаното време не дойде и почнахме да му звъним и се оказа,че е блокирал номера на мъжът ми,а на мен не ми вдига.Сега стоим с натрупаните кашони с мебели и се ядосваме на тъпата си довечивост и наивност.
Ами като гледам, повечето от тези майстори в списъка, ги препоръчва само един човек. Според мен, не трябва да се маха, а да се добави вашия ник и мнението, че не е сериозен и не върши работа.
Защото, като един човек ги препоръчва, няма гаранция, че не е самореклама, защото всички пишат с никове, не се знае дали сам не се хвали.
Когато втори човек реши да ги ползва, вече става ясно дали някой се опитва да си докара клиенти, защото иначе няма достатъчно. За това, ако мнението е отрицателно, по добре да остане в списъка, за да е ясно, че всъщност не е читав и не е за този списък.
Не че не е възможно само един човек да препоръча някой, който е добър, и това наистина да е така, но така ще може да се избегнат бъдещи грешки.
MayBach като водещ на темата, какво мислите за такъв подход? Може да се обясни с едно изречение преди списъка, че може да има и други реакции.
Защото и аз си мислех за този Петър, да му се обадя, че имам някакви мебели за оправяне. Помогнахте ми с вашето мнение, но утре пак той може да се регистрира с друг ник и пак да се препоръча.

# 148
И леко продължение на историята-мъжът ми разглоби и сам сглоби уж кривия според Петър скрин ,който се оказа добре и правилно изработен.Загуби си половин ден,но за разлика от некадърния и лъжлив човек свърши работа.
Сега си търсим нов майстор за досглобяване на другите мебели,но кой знае на какъв ще попаднем пак..

# 149
Търся сериозна бригада за цялостен ремонт на апартамент, на тухла от 70 кв.м за София.

Общи условия

Активация на акаунт