БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 853
  • 612
  •   2
Отговори
# 195
Масата е жестока!

# 196
  • София

Обожавам шкафа за баня! Импрегниран е със смола, което го прави не само красив, но и много практичен. Малко е тежичък, но красотата иска жертви Mr. Green

# 197
Здравейте, моля да ми препоръчате читав майстор за монтаж на горивна камера за град София. Благодаря!

# 198
В последно време някой да е ползвал услугите на алпинисти за поправка на подпокривна фасада и да е останал доволен? Моля за препоръки, за София. Благодаря предварително!

# 199
За София търся човек за слагане на тапети .Не виждам такъв на първа страница. Имате ли някой проверен майстор?

# 200
За София търся човек за слагане на тапети .Не виждам такъв на първа страница. Имате ли някой проверен майстор?
Георги-0889417683 на нас не ни е лепил тапети,но може и да ви свърши работа.

# 201
а какви ремонти е правил у вас, ще се опарихме здраво вече от двама майстори

# 202
а какви ремонти е правил у вас, ще се опарихме здраво вече от двама майстори
На нас ни направи основен ремонт на двете стаи(като в едната имаше и къртене на тавана)-махани на тапети, шпакловка,боя,замазка на подовете и ламинат.А при майка ми обръщане на прозорците.

# 203
  • София
Сам ли работи Георги? Доста работа е отметнал. Браво!

# 204
Здравейте, искаме да си направим висок шкаф около/за пералнята с различни отделения в коридора. Писах на Мебели Ронакс (които видях на първа страница), но те ми казаха, че поръчката е прекалено малка от Кюстендил за София. Някой може ли да препоръча човек или фирма/магазин, който би се заел само с един шкаф?

# 205
Вижте в Пирински бор, имат офис в Младост, на бул. Ал. Малинов.
Персоналът е много любезен.

# 206
  • София
Здравейте, искам да попитам - за читав майстор за плочки за баня много ли се чака!? Имам ли шанс да намеря такъв в рамките на следващите два месеца?

Уточнявам, че абсолютно всичко е готово. Мъжо ми и девер ми се нагърбиха с тая задача и свършиха абсолютно всичко до плочките. Имаме майстор, но понеже за юли не успяха, не знам какво са се уговаряли.. и сега е казал февруари. И аз припаднах.., щото това е, където живеем и където в момента се налага да не живеем.
а всичко е готово - канализации, канали, изолации, чудесии, задната част на вградените уреди, казанчето.. Остават само плочките.., банята е малка, плочките са няколко вида Simple Smile

# 207
  • София
Здравейте, искам да попитам - за читав майстор за плочки за баня много ли се чака!? Имам ли шанс да намеря такъв в рамките на следващите два месеца?

Уточнявам, че абсолютно всичко е готово. Мъжо ми и девер ми се нагърбиха с тая задача и свършиха абсолютно всичко до плочките. Имаме майстор, но понеже за юли не успяха, не знам какво са се уговаряли.. и сега е казал февруари. И аз припаднах.., щото това е, където живеем и където в момента се налага да не живеем.
а всичко е готово - канализации, канали, изолации, чудесии, задната част на вградените уреди, казанчето.. Остават само плочките.., банята е малка, плочките са няколко вида Simple Smile

За кой град?

# 208
  • София

За кой град?
За София всъщност, но си намерих, благодаря и за личното съобщение.

# 209
Можете ли да ми препоръчате майстор/фирма или бригада, която извършва изграждане на нов покрив на малка къща, за град Варна и околностите?

Фирма за дограма?
Отопление с термопомпа?

Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт