БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 90 529
  • 905
  •   1
Отговори
# 885
Някой може ли да ми препоръча спешно фирма за ОВК която се занимава с монтаж на радиатори и прекарване на самите тръби в пода

# 886
Някой може ли да ми препоръча спешно фирма за ОВК която се занимава с монтаж на радиатори и прекарване на самите тръби в пода
За къде?

# 887
София

За къде?

# 888
Аз мога да ви препоръчам за София.
Много съм доволна.
Разби ми перфектно две бани и една тоалетна скоро и всичко изнесе и изчисти. Българин, много съвестен човек.
Кажете му, че Весела ви е дала телефона, за да не се чуди.
Казва се Милен: +359 87 9284473

Има си и собствена фирма - Макс изкъртване.

Прилагам снимка преди разбиването на пода ако искате, мога да ви пратя и клипче на лично съобщение.

https://
quote author=temida888 link=topic=1642846.msg51383129#msg51383129 date=1784995174]

Здравейте! Не съм сигурна дали това е правилното място за въпроса (ако не е – извинявам се).

Бихте ли ми препоръчали надежден майстор или фирма за:
къртене и извозване на стари плочки;
къртене на стената под прозорец ( усвояване на балкон).

Ще съм благодарна, ако споделите лични впечатления или препоръки. Благодаря предварително!
[/quote]

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 16:43 от lushy78

# 889
Здравейте дали може да препоръчате човек за зидария малка стена в апартамент

# 890
Много съм доволна.
Разби ми перфектно две бани и една тоалетна скоро и всичко изнесе и изчисти. Българин, много съвестен човек.

Прилагам снимка преди разбиването на пода ако искате, мога да ви пратя и клипче на лично съобщение.

quote author=temida888 link=topic=1642846.msg51383129#msg51383129 date=1784995174]

Здравейте! Не съм сигурна дали това е правилното място за въпроса (ако не е – извинявам се).

Ще съм благодарна, ако споделите лични впечатления или препоръки. Благодаря предварително!
[/quote]

Колко струваше тази процедура?

# 891
Здравейте. Колко ще ми струва горе долу поставяне на ламперия на стена 85 на 260 и демонтиране и повторно монтиране на кухненски шкаф? Искам да си сверя часовника, че ми предрагат едни нереални цени ...

# 892
Много съм доволна.

Колко струваше тази процедура?
[/quote]

Зависи какво има да кърти при вас.
Цената се определя според работата, която има. При нас са отделно баня, отделно тоалетна.
Обадете му се. Човекът ще ви даде цена

# 893
Здравейте,

Трябва ми майстор или двама отделни майстори, но за предпочитане един, за монтиране на купа-мивка в баня и за смяна на 3-4 повредени ламели с нови ламели на поставен вече ламиниран паркет.

За София.

Ако можете да съдайствате, ще съм много благодарна!

# 894
Да препоръчате майстор за отпушване сифон на баня.

# 895
Да препоръчате майстор за отпушване сифон на баня.
 За 5,6евро си купете пружинка и сами.Лесно ,бързо и евтино.
Извадих сама 2  играчки и 1 тон боклуци.

# 896
По- добре майстор. На мен ми се скъса част от пружината и играта загрубя.

# 897
Мисля,че няма да  мога сама.  Пробвах със всякакви гелове. Не става. Със сигурност няма попаднали неща вътре.

# 898
По- добре майстор. На мен ми се скъса част от пружината и играта загрубя.
Моята е с гума и доста плътна.Нз,но аз за 3минути се оправих.Бях тръгнала за майстор да търся е добре че има гугъл,та видях за тази интересна джаджа. Нз как сте успяли да я скъсате.Изглежда ми доста здрава ...

# 899
  • Къде ли не
Има различни дебелини и дължини спирали.

Общи условия

Активация на акаунт