✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 295
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Аз пропуснах изцепката на Емануела и върнах да я чуя. Буквално останах без думи. Как можа да го каже това, просто не знам. Казах ви аз, че е токсичен човек. Тази вечер буквално си изля отровата върху Калоян. Не знам защо. Според мен тръгването й от шоуто си беше по взаимно съгласие - тя така подскочи и се зарадва, че си тръгва, че е абсурдно да е било изненада за нея. Но не мога да си обясня защо се отнесе така с Калоян. И на мен ми се стори, че това много го обиди - видя се, че се разстрои от това изказване.

# 211
  • Берлин
Озадачена съм от вота на публиката

# 212
Тази вечер буквално си изля отровата върху Калоян. Не знам защо.

Сигурно и той я е отрязал и не й е пуснал. Joy

# 213
Вота на публиката е абсолютно адекватен. Емануела изобщо не очакваше да я изхвърли публиката... затова и така злобно се изказа неподготвена..!

# 214
  • София
Вторнишките вечери в телевизора ще стават още по-красиви и още по френетични. Даже продукцията се принуди от 2 седмици да публикува таблИчките с точки на жури и (уж) публиката от телефоните. Ще има още 40-ки напред и ще са все по-заслужени. Личи си кои (поканени, платени, както и да било) искат да танцуват в това шоу, тренират, учат се, правят го с удоволствие и красота. (Не е Ергенът или Хелса, все пак.)
Ще ми се и Емрах (по пътя на Емануела; изненадан съм, че феновете му са повече от нейните) да си се прибере в патриархалното си семейство, дето обаче, малкият син са го оставили на ниво Селски Битълс. Това, че дадоха разговора и думите на Веси едва ли е само сценарна примамка. Няма да е изненада, ако момичето им е поставило ултиматум да "си каже" - ако ще продължават с татковия малък коцкар.
Не са ми любимци, но обективно: Валери му се получи вечерта и браво! Виктор се развива наистина. Ивет е много сладка и също се труди - все едно, че е на световно в спорта си. Такива е приятно да ги гледаш.
Има поне 3 шампионски двойки и ми е интересно как ще се наредят накрая.
(На рекламите - но някъде по средата и към края - прехвърлихме в "Хелса" и след минута си казахме: леле, вярно ли това тече тук, това ли дават... Може да са чужди формАти, ама ние в Бегето сме си баш за тях. Но при 20-30-50 участници в началото им, догодина Гатьо ще е поканен и да танцува.)

ПП. Благодаря за публикуваната класация толкова бързо. По моему, двете двойки над отпадналата Емануела - трябва да над Неделя и Наско. Може да ни очакват изненади в "зрителския" вот...

# 215
  • Street of Dreams
Ще бъде хубаво, ако наблегнат на хореографиите - на мен една добра хореография има по-голяма стойност от перфектното изпълнение. Затова Виктор спечели днес, онова с Матрицата също беше супер. Много ме впечатли и комбинацията между пасо добле и български народни при Ивет, когато единият танцуваше едното, а другият - другото. Запечата ми се.

Мен вотът на публиката също ме изненадва частично - при танца на Папи умрях от скука, както всъщност на повечето.

# 216
Мислих, че Краси Р. е дъното на това иначе страхотно предаване,но тази простакеса доказа, че има доста по-надолу... Направо не можех да повярвам какво изрече и няколко пъти връщах и пак не вярвах.Ума не ми побира как и се обърна езика да го изрече, добре пак че Алекс водещата реагира бързо и спомена Калоян и ѝ взе думата, че не знам още колко би заринала дъното тази надута крава.

# 217
Тези топ гласове за Неделя и Наско от зрителите за мен са необясними.

# 218
Франческа се казва, не Франциска. Галена има нещо против нея, но и Франческа на моменти преиграва малко. Иначе е много красива и стилна. Леко ме длазят коментарите на Раева, изказва се все едно цял живот е била съдия или треньор по състезателни танци.

# 219
  • Варна
Това, че дадоха разговора и думите на Веси едва ли е само сценарна примамка. Няма да е изненада, ако момичето им е поставило ултиматум да "си каже" - ако ще продължават с татковия малък коцкар.
Не мисля, че Веси е  в позицията да поставя ултиматуми.
Някой от партньорите на Емануела направи ли го?Joy

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 00:24 от Хексе

# 220
Стига с тази Франческа, това ирония ли е? Франциска се казва жената.

# 221
Попиляха я Емануела във фейса, но някои коментари къртят JoyJoyJoy

Скрит текст:

# 222
Те в даден момент няма ли да спрат да гонят участници?

# 223
  • Берлин
Тези топ гласове за Неделя и Наско от зрителите за мен са необясними.
Точно това имах предвид + Емрах

# 224
Вечерта започна слабо, но завърши с много фойерверки. Колкото и да е невероятно, Виктор има вече три танца, които са ми харесали много - фюжънът "сиртаки-танго", пасо доблето и днешният му танц. Като сиртакито го гледах дори втори път, а танца от тази вечер със сигурност ще го гледам повече от два пъти. Браво на Михаела за хореографията - не знам дали е нейна или е взаимствала, но беше страхотно. И не само заради посланието, а и заради това каква градация имаше в емоциите, как поддръжките попадаха в музикалните акценти - всичко ми хареса.

Емануела заслужено отпадна, в потрес съм как се изцепи с това, че не трябвало да си сменя партньора. Жалко, че няма да разберем каква драма се случи между тях. Емануела обаче не успя като че ли въобще да влезе в духа на това шоу, не се забавляваше с останалите, все нещо беше напрегната. Сякаш не е създадена за добронамерени предавания, тя си е за Биг Брадър и да прави интриги там.

Общи условия

Активация на акаунт