Звездни Компромати - Април'24

• 275 352
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 120
Aз пък съм съгласна с Есил! Особено за периода 38-42. Всичките ми приятелки и познати в тази възраст, масово говорят за манджи и домакинстване! Направо ми се гади вече от подобни проблеми.
Да врътнеш баница е супер, но когато животът ти се върти около баницата вече е жалко...

# 121
Животът може да ти се върти около баницата, когато си беден например и нямаш възможност да пътуваш и купуваш, нито да ядеш навън или да си по забавления, а имаш да храниш 4 чл. семейство.
Доста българи са така.
Леля Есил такива проблеми няма и затова учи хората.

# 122
  • Sofia
Или пък, ако точно това те прави щастлива Simple Smile
Това, че моят приоритет е кариера и т.н не значи, че ще седна да давам акъл на хората какво да правят с живота си. Ако някой го влекат баниците и манджите - това си е негово право!

# 123
Есил докога ще се вживява на Лолита?

# 124
  • Glasgow
Но пък и в тази тема сме виждали "звезди", които ходят на екзотични почивки и пак всичко  се върти около софрата. Такъв им е моделът 🤷🏻‍♀️ако това ги прави щастливи. Което ме подсеща, че идва фейсбук истерията с козунаците и яйцата 😣

# 125
Аз да разбирам ли, че прави наука,  световни върхове покорява, та баниците са загуба на време? Защото заета с велики дела.
 А за бедни и богати - тук бедни няма ,всичко е нагоре от успял.
 Само статистиката дето говори друго. И баниците са сладки  при щастливи хора, при нещастни горчи всичко.

# 126
Аз съм в цитираната възраст и честно казано не познавам жени около мен, на които животът да им се върти около баницата.
Но и на чекнещите никога не сме радвали без значение в каква възраст са.
Всичко си има граници все пак и е добре да не живее човек като вечно напушен, който не го интересува изобщо какво впечатление оставя у хората.
Галена ми е в същия кюп като Есил.
Пък и тя си поотгледа децата и ми се струва кофти да си гледат майките им как не спират да се чекнат.
Имат и колежки, които не са на това ниво. Или са го преминали.
Жокер, и на мен любимата ми почивка е да седна някъде на чашка и хапване и да си гледам хората и да си наблюдавам динамиката в града, където съм.
Който, където и да пътува, когато не върти баници, ми звъни, за да му намеря място за хапване и пийване Joy

# 127
Саното е много хубав мъж и не чак толкова умен. С Нели винаги ми стоят малко като леля и племенник, хем нямат голяма разлика в нейна полза, просто типажите им са такива, а и той в интервюта я нарича "госпожата", което ми прави неприятно впечатление.

# 128
  • в пералнята
Между другото в момента в тик ток едни от най-следваните и нашумели инфлуенсъри са тези, trad wives - точно такива, които си готвят през цялото време и "угаждат" на семейството.
Те, че готвят облечени в рокли на Диор и костюмчета на Шанел, е друга тема, но е факт, че са с милиони последователи.

# 129
  • софия
Има слухове, че Кейт Мос щяла да започва музикална кариера. Саймън Коуел щял да я промотира.

# 130
Има слухове, че Кейт Мос щяла да започва музикална кариера. Саймън Коуел щял да я промотира.
Сакън, по-добре не.

# 131
  • Glasgow
В това видео беше много яка https://youtu.be/wzDG0jA3XVY?si=oxWtdnrOMvl6qQqo

# 132
Есил Дюран просто отмъщава на 38-42 годишните, че са по-млади от нея с този си коментар.
Те лели, пък тя една въздушна лекокрила фея, ...седнала да ми се прави на Снежанка в ефир!
Щото  на 38 години баници въртяла сигур, ама друг път. Песни и гюбеци на митингите на  Доган.
Айде не на нас тия поучения какво да убиваме в себе си!

# 133
Или пък, ако точно това те прави щастлива Simple Smile
Това, че моят приоритет е кариера и т.н не значи, че ще седна да давам акъл на хората какво да правят с живота си. Ако някой го влекат баниците и манджите - това си е негово право!

Точно! Важното е да си щастлив - дали от парцали и чепици, баници или нАука - все тая.
Да, Есил се чуди с какво да се прави на интересна. Нелепи са ми жени на възраст, които се правят на лолитки.
Бохо, ами то домашната храна има и духовно значение за семейството, но да не навлизаме в лелински детайли.

# 134
  • Glasgow
Не се ли визира по скоро всичко да ти се върти около това, темите на разговор също, не че заклеймява готвенето.

А за Сано точно от тази тема помня снимки как се натиска с Яна Маринова.

Общи условия

Активация на акаунт