Звездни Компромати - Април'24

• 275 346
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 105
  • Viena
Красавица

# 106
  • Sofia
Това Радина с напълнени устни ли е? Защо изглеждат на буци? Нова ли е снимката?
Скрит текст:

# 107
  • София
Да, с напълнени е. От некадърно поставяне така се получава. Кръщелницата ми има неразграден хиалурон и съвсем малко топче на устната, като естествено всеки път погледът ми там попада и ми иде да я тресна с нещо по главата, защото тя е красавица и последното нещо, от което имаше нужда е да си пълни джуките.

# 108
# 109
  • София
Сам Смит се раздава в танците
Скрит текст:
Д-р Неделя Щонова
Скрит текст:

# 110
  • При децата ми
Не ми допадат шегите на Клуни.
А уж имам чувство за хумор.

Взе ми думите от клавиатурата!

# 111
Саното винаги е казвал, колко обича Нели и приема сина й като свой! За това поздравления! Откато подкрепи белото Бубе , за мен е черта. Предвид случката със сина му , по - добре да си беше замълчал.
   Нели живееше, може и сега да живее там, в Сухата река. Засичали сме се в Била-та, обикновено беше с дъщеря си. Много красива жена, а детенцето като малко правеше впечатление на много възпитано момиченце.

# 112
Есил Дюран дава съвети да убием лелята в себе си. Ако правите баници и угаждате на семействата си, значи сте лели и не трябва да сте така... Трябва да се кълчите сластно под звуците на чалга с оскъдно облекло и да сте обект на мокрите сънища на връстниците на синовете си, за да сте cool като Есил Дюран...
https://www.facebook.com/share/v/LSY2zTTFR1QWGJLE/

# 113
Есил греши. Не лелята,а майчинското отношение убива сексуалния мерак у мъжете... Пример за такава е Марша Крос...

# 114
Есил Дюран убива лелята в себе си единствено с много фотошоп.

# 115
Есил Дюран убива лелята в себе си единствено с много фотошоп.
Не. Виждала съм я да отива на плаж. Дай Боже всекиму на 54 да изглежда така.

# 116
Саното винаги е казвал, колко обича Нели и приема сина й като свой! За това поздравления! Откато подкрепи белото Бубе , за мен е черта. Предвид случката със сина му , по - добре да си беше замълчал.
   Нели живееше, може и сега да живее там, в Сухата река. Засичали сме се в Била-та, обикновено беше с дъщеря си. Много красива жена, а детенцето като малко правеше впечатление на много възпитано момиченце.

Тя там в района има сладкарница ''Голямата стая''. В cгpaдaтa нa HAΠ в paйoн „Πoдyянe”.

# 117
Голямата стая е на Нели? Не знаех. Имат хубави неща.

# 118
Голямата стая е на Нели? Не знаех. Имат хубави неща.

Ами, всъщност - била е. Сега погледнах в Папагал и е заличена и се води на името на друга жена.

# 119
Есил убива лелята в себе си, като плавно върви към баба. Може да изглежда добре в тялото, но е вулгарна и чекнеща се.

Общи условия

Активация на акаунт