Звездни Компромати - Април'24

• 275 344
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 90
Не беше ли заспал на волана?

# 91
Не ми допадат шегите на Клуни.
А уж имам чувство за хумор.

# 92
  • Наблизо
И двете,Сигме.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/13387658
От същото тесто като онова нещо Мис Силикон,Плеймейт ли беше.

# 93
Не ми допадат шегите на Клуни.
А уж имам чувство за хумор.

Щото не са шеги, а са подигравки

# 94
Много хубава тема започва, нека така да продължи.
Кърт Ръсел и Голди Хоук- 42 +год. заедно много готини.
Скрит текст:

Благодаря за темата, Кактус!

Не знаех за тази двойка, Пинко.
42 г леле!!!
Дори и в тези среди значи е възможно.
Тонка, много благодаря за инфото. За тази госпожа нищо не зная. От вас научих за нея, че е нещо мега супер ду*ер
Харесвам Нели на Саното и малко ми е тъпо за Иво.

А, то едва ли ще продължи дълго.
Иначе и аз много ги харесвам Нели и Саното. Кофти, че такова нещо ги е налазило.

Какво нещо е живота, Карамански заряза жена и три дъщери заради Нели, тя получи три внучета, преди да се сдобие със биологично...
Карма ….

Харесвам ги Нели и Сано, но кофти снахичка.

# 95
Николета извикала Биляниш да пее на Никол "Мръсно да се обарваш" и прочие..Гордата майка Николета качила културното мероприятие на сторита,от които чак мен ме хваща срам..то текстове, то чудесии

# 96
  • софия
Николета извикала Биляниш да пее на Никол "Мръсно да се обарваш" и прочие..Гордата майка Николета качила културното мероприятие на сторита,от които чак мен ме хваща срам..то текстове, то чудесии
Господи!
После не били прости.

# 97
Не мисля, че Карамански заряза жена си заради Нели. Последната дори е казвала, че едва ли не я оставил без нищо след смъртта си и водеше дела май за наследство.
А на това какво говорят и демонстрират Каравански и Пепелджийска- грам вяра нямам. Тя и с Филяка държеше една линия на поведение, а реално нещата бяха коренно различни.
Тяхна се работа, да се оправят, show must go on, аз лично пуканки имам и ще гледам новата програма на цирка с интерес.

Моя любима шега на Клуни е отново с Мат Деймън. Не помня след участието си в кой филм Мат трябвало рязко да свали кг. Били лятото на вилата на Клуни на Комо и Мат постоянно като обувал дънки, панталони, бански- му се стрували отеснели и яко се шашкал какво да прави, все пак имал срокове, които гони и трябвало да е във форма. Оказало се, че Клуни наел шивач, който опстоянно да стеснява дрехите на Мат. Grinning

Интересен случай е тая Пепе, много fast food отношение към връзките, няколко месеца и бам, ражда, голяма любов вече три пъти.
Нали точно от зависим се махна, този Ивчо, за съжаление, също употребява. А за Филяка нямам обяснение изобщо защо имаха дете.

Дечицата обаче са страхотни бонбони, евала за финансите, че може да си позволи бавачки на три броя.

# 98
Благодарности за новата тема!
Симона Кръстева - водеща на Арт Детектив по БНТ - с награда за ТВ журналист на годината
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/C5O4C0Js9vC/?img_index=2

# 99
Като стана дума за балони и техните производни, влязох в профила на бившия й, Филяка. Ново гадже си има човекът, ма то новото баш кат' старото! Мислех, че са вехти снимки с Пепелджийска, не, новата била това -
Скрит текст:
Анемична физика, руси кичури, нежно лице с грубо носле, дори стайлингът е едно към едно.

# 100
  • Sofia
От темата разбрах за тази Пепе, как е възможно да има най-много последователи? Тя какво работи, само покрай ражданията ли я харесват хората?
Карамански-син как е възможно да не получи от наследството на баща си, нали има запазен дял за децата (макар че съм виждала разни врътки и там)?

# 101
Shiloh Jolie-Pitt - неочаквано добра комбинация
Скрит текст:

# 102
Едва ли П. има най-много последователи, според мен по-скоро е често обсъждана заради хайде да не кажа маргинален, но хаотичен начин на живот.

# 103
  • София
От темата разбрах за тази Пепе, как е възможно да има най-много последователи? Тя какво работи, само покрай ражданията ли я харесват хората?
Карамански-син как е възможно да не получи от наследството на баща си, нали има запазен дял за децата (макар че съм виждала разни врътки и там)?
Предполагам, че предвид дейността му е притежавал малко неща легално и на негово име. Така че за Иво е останала панелката. Сигурно легалната жена е знаела къде има пари, както и бизнеси в сивата част, от които е успяла да вземе още.

# 104
Shiloh Jolie-Pitt - неочаквано добра комбинация
Скрит текст:
прекалили са с ИИ...

Общи условия

Активация на акаунт