Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 635
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Това за Лидл и бележките ми се случи и на мен веднъж преди два-три месеца някъде и жената нямаше нито бадж, нито таблет. Просто си обикаляше и събираше, уж проучване правела, малко се оплете като тръгна да обяснява точно за какво са й. За проучване обикновено не са сами и винаги са с баджове и се предствят.

# 166
Каква е тази игра проптъл и гембъл за дайсън??

# 167
Каква е тази игра проптъл и гембъл за дайсън??
https://pgonlinepromos.bg/LillyLoyalty

ПП
Напиши отзив за Philips Avent продукт и може да спечелиш подарък за твоето дете
https://www.philips.bg/c-w/promotions/mcc-reviews-sh.html?linkna … 2c3cdec4b23d06f64

VIDAS
имаме и подарък за теб 😉
Ето как да го получиш:

1. Добави го в количка
2. Прибави продукти на стойност над 60 лв.
3. Приложи код: freemeshka
* Офертата важи до края на седмицата или до изчерпване на количествата.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 08:59 от rallii

# 168
Здравейте. От началото на седмицата в Буено нямам нито една одобрена бележка. Някой друг по същия начин? Ще им пиша..

# 169
.

Видях го в един магазин в Стара Загора, не знам къде другаде я има тази промоция

# 170
  • София
За играта на "Престиж" общата сума от касовата бележка ли се регистрира или само тази от техните продукти? Как да разбирам "Да въведе сумата от фискалния бон (касовата бележка)"? На примерната касова бележка са показали сума 26.80лв.?

# 171
За играта на "Престиж" общата сума от касовата бележка ли се регистрира или само тази от техните продукти? Как да разбирам "Да въведе сумата от фискалния бон (касовата бележка)"? На примерната касова бележка са показали сума 26.80лв.?
Само сумата на закупените вафли Престиж

# 172
  • при късмета
Вчера реших да се включа в играта, че така и така взех вафли и им звънях по въпроса. Никой не отговори, но после ми върнаха обаждане. Първо беше мъж и ми каза, че трябва да регистрирам цялата сума на бележката. Поспорих с него, че това няма логика, той прие, че е така, ама това би ли правилата. И за участието на непечиливши бележки за седмицата питах дали участват в следващите, каза, че на края се теглят резерви, ако на някого не дадат наградата, да ги пазя, ама участвали на края, не за следващи седмици. После ми се обади една жена, казах, че вече са ми върнали обаждане, но все пак проведохме разговора на ново. Тя твърдо заяви, че на продуктите трябва да се регистрира сумата, което е логичното и каза, че непечелившите бележки участват във всички тегления, не само на края. Това пък не е описано грешно, а изобщо, а е важна част от правилата. И двамата уж казаха, че ще сигнализират на организатора, явно от там, а не агенцията е писала правилата и ще ги оправят, ама да видим кога.

# 173
  • София
Благодаря! Знам, че в повечето случаи се изисква сумата от конкретните продукти, но този път се замислих.

# 174
  • при късмета
Не в повечето, а във всички случаи е сумата на участващите продукти. Особено щом има минимална сума за участие. Те щяха да са първите, ако това условие беше реално, до сега никой не е писал в правилата такава глупост. И на тях вчера им казах, иначе си купуваш вафла и хладилник от Технополис и регистрираш сумата от 1500лв. примерно, защото бележката е за толкова. Малоумно е просто.

# 175
Изобщо не съм им чела правилата! Абсолютно съгласна съм, че е логично,само сумата за вафлите.
Аз регистрирах 2 бележки и направих така!

# 176
Здравейте. От началото на седмицата в Буено нямам нито една одобрена бележка. Някой друг по същия начин? Ще им пиша..
Кажете после какъв е отговора.
И моите кодове не са проверени,  и ако останат така в понеделник  на 8.04. Е първото теглене на награди няма да участваме.  🤔

# 177
Вижте в профила, не идват писма за всички одобрени

# 178
И аз се зачудих на примера с бележката от Престиж за 26,80 и накрая регистрирах цялата сума от касовия бон.Дано не ме дисквалифицират ако случайно ме изтеглят.Явно занапред ще трябва да ги минавам на отделна касова бележка,за да няма недоразумения

# 179
Печеля билети за филма Мънкимен от Меломан.бг 🥰

Общи условия

Активация на акаунт