Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 614
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 540
Престиж са публикували като гледам ме няма и смс нямам чакам сега и на линд да страдам малко по-късно Simple Smile

# 541
Престиж са публикували като гледам ме няма и смс нямам чакам сега и на линд да страдам малко по-късно Simple Smile

Миналата седмица имаше номер като моя в Престиж, така и не получих СМС. Тази седмица ме няма. И аз чакам Линд и Рексона. Мрън.

# 542
  • Варна
Преди малко получих смс от Престиж! Много съм щастлива понеже  имах нужда от  нови слушалки. За протокола с 2 бележки бях.

# 543
Преди малко получих смс от Престиж! Много съм щастлива понеже  имах нужда от  нови слушалки. За протокола с 2 бележки бях.
От тази седмица ли са ви бележките или от предната?

# 544

Duracell - "Зареди се с настроение за празниците и участвай в играта на "Duracell" " 🥳⛱️

Скрит текст:
🐰 Купи батерии Duracell на мин. ст-ст 11.99лв. с ДДС, регистрирай касовата бележка на https://www.duracellpromo.bg и можеш да спечелиш:
🎮 1 бр. Конзола за игри
⌚ 1 от 3бр. Смарт часовник
📻 1 от 3бр. Bluetooth колонка

За цялата информация и пълните правила на кампанията, посети https://www.duracellpromo.bg 💥

Играта продължава до 15-ти май 🤩😍
Скрит текст:

# 545
Линд изпращат мейли Simple Smile
Бележката е регистрирана миналата седмица

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 12:19 от Little rain

# 546
Жалко, с три бележки и нямам мейл Sad

# 547
И при мен нищо от линдт и престиж Sad

Да питам относно тези изгри от форума:

С какво най-много си подхождат продуктите на Алфатар, ако не с пухкав козунак? Открийте актуалната козуначена тема във форума, защото днес в нея се крие зеленото яйце.

Кой най-често хапва грах, моркови, цвекло? Във вегетарианската тема днес е скрито жълтото яйце на Bonduelle.

Как да разбера дали имам нещо, което блокира рекламите - аз не съм включвала такова, ама знам ли...

# 548
  • Бургас
На мен в козуначената тема ми излиза зеленото яйце на Алфатар,като реклама. Това ли трябва да е?🤔

# 549
На мен в козуначената тема ми излиза зеленото яйце на Алфатар,като реклама. Това ли трябва да е?🤔
Да, то води към темата с играта

# 550
Чашите на Куинс са по-големи от подобни на други брандове.
Скрит текст:
За Пловдив, в Слънчеви лъчи.

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 14:00 от Sonnenlicht

# 551
  • София
На Куинс играта има ли я във Фантастико?

# 552
Играта на Куинс със скреч картите в кои магазини е?

# 553
  • При децата ми

И аз се зачудих, но като цъкнах на него и се отвори темата.

# 554
Тези рекламни банери на Бондюел и Алфатар да не би да излизат само на потребителки участващи в готварски теми, като за начало, а след пет дни да са видими и за непишещи там? Защото на мен не ми излизат никакви банери нито в козуначената, нито във вегетарианската теми.

Общи условия

Активация на акаунт