Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 527
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 585
Мисля че са тези двамата

Кой е инфлуеренса с кутия на КК?
И аз това се опитвам да открия - те трябва да са мъж и жена. Съответно нали следва да следим социални мрежи, но никъде няма нищо упоменато.

Честито за наградите, мрънкам аз, че никъде ме няма.. ни в линдт, ни в престиж, ни в кока кола, нищо от никъде, направо не знам, дано скоро счупя този карък. Действате ми много положително.

# 586
А как се играе на това с инфлуенсърите. Дъщеря ми каза, че гласа не е на Стефи. Беше им фенка като излязоха

# 587
А как се играе на това с инфлуенсърите. Дъщеря ми каза, че гласа не е на Стефи. Беше им фенка като излязоха

В приложението на КК.

# 588
  • София
Подарена
Привет,група! 🎁🎁🎁
Тъй като сме възпрепятствани у дома, ПОДАРЯВАМ своята награда🌷🌷🌷
Автобусна екскурзия до Истанбул за ДВАМА с тръгване в четвъртък 18.04.около 22ч. от Велико Търново,връщане в неделя 21.04.Включени са две нощувки,път,закуски.
Моля,който е сигурен,че ще може да замине, да ми пише на ЛС.Утре трябва да предам на Агенцията кой ще пътува вместо мен и мъжа ми и да се свържете относно застраховката и уточнения.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 13:05 от emli

# 589
# 590

Ако се опитваш да споделиш великденската игра - няма да стане с линка. Темата е “поверителна” и “скрита”. Трябва всеки да цъкне върху рекламата, за да го допусне в темата.

# 591
  • Бургас
Нещо,хич не ме кефи таз инфлуенсърска кутия на КК !
Изобщо инфлуенсърите не ме кефят!
Тъпа игра е лично за мен! 😡

# 592
  • In The Middle Of Nowhere
А по колко пъти човек може да остави коментар в тези форумните игри?

# 593
Ехх Емли, ако ми беше някъде по-близо веднага щях да се възползвам. 😍 Мечтая си да ида до там на разходка, за сега неосъществена. Браво за постъпката.
Днес цял следобяд цъкам на игри в ИГ и ни-що! Късметът ми е избягал много далеч... Мрън. Но пък намерих малко шоколадче Линдт и се включих за следващите тегления.

# 594
  • оттам, откъдето започва България
Емли, малко е времето за организиране на пътуване.
Близко съм, ходи ми се, но всичко е свързано със служебни ангажименти, които трябва да се съобразят.Simple Smile

# 595
  • Русе
Подарявам код за Booking...за първи път ми пращат, а аз вече съм готова с резервациите.

Подарен

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 21:23 от cvete7575

# 596
  • София
Емли, малко е времето за организиране на пътуване.
Близко съм, ходи ми се, но всичко е свързано със служебни ангажименти, които трябва да се съобразят.Simple Smile
Малко е времето,но в последния момент съпругът ми го сряза кръста(дискова херния) и не е за тръгване по автобуси.Детето се разкашля и явно не е писано да ходим ние.Утре ще избера от желаещите и ще се радвам да си изкарат чудесно.

# 597
  • Сф
Стан и Стефи, питах детето. Тя е сигурна, имам и доверие Simple Smile
Вие си решавайте кой да пишете. Това са им инстаграмите доколкото разбрах, че съм много далеч.

# 598
Не ми прилича на гласа и устните на Стефи , не е тя със сигурност.

# 599
Не е Стефи, със сигурност. Гласът не е нейн, а също и очите ѝ са сини.

Общи условия

Активация на акаунт