Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Аз също очаквам кутията на Ради (Магнолия тук), освен това си взех и кутията на Нели от безопасна красота със спрея на Медавита. Друга слънцезащитна за коса няма да купувам. За пръв път ще използвам такава на косата си всъщност...още не съм пробвала спрея на Медавита,че не е много лятно тези дни във Варна 😁 очаквам и аз някой да сподели лично впечатления от него.

# 166
  • Варна
Ако за IDOL олиото става въпрос .......единствения продукт на Медавита е,с който моята коса отказа да се разбере. Иначе мирише много хубаво,но ми прави страшни клечки.

# 167
Ако говориш за крема Солариш 10в1 - доста тежичък, иначе много хубав. Аз го носех миналото лято по морето след шампоан Солеил на Керастаз и маска на Лореал (абсолют рипеър). За мен беше идеален, защото оформяше и заглаждаше чупливата ми коса в  приемливи полу-къдрици. Но тогава тя беше гъста и почти нищо не можеше да е твърде тежко.

# 168
Момичета, за този продукт става въпрос нали? https://www.notino.bg/k18/molecular-repair-grizha-za-kosa-bez-ot … ivane/p-16124222/
И аз му се чудя… 5мл дсли биха били достатъчни за един път? С гъста и средна дължина съм.

# 169
Sensaya, да,точно него имах предвид. Интересно, радвам се, че сподели! Аз от скоро, оформям косата си чуплива по CGM метода и се чудех как ще се разбере с крем/мус/гел за къдрици,и дали трябва да го използвам като последна стъпка. Ще се радвам ако имаш съвет Simple Smile

# 170
Golfo, за съжаление не мога да те посъветвам, не съм запозната с метода.
На свободни разсъждения - много зависи от продукта за къдрици и от самата коса; ако е тънка и със ситни къдрици, според мен подобен крем ще е тежък. Моята е чуплива, бухнала и като метла. Ако не я изпичам с преса, й трябват тежки продукти, мачкане с ръка и почти задължително изсушаване на въздух (без сешоар).

# 171
Искрица, принцесо, благодаря,че се включихте. Жената е в ремисия, вярвам, че вече всичко е зад гърба ѝ.
Взела е комплекта на Olioseta с филър, ампули и шампоан филър. Ползвала ги е вече веднъж и казва, че е много доволна от усещането върху косата си.Аз ѝ казах и по една капка масло от розмарин да слага в шампоана.

# 172
  • Някъде там
Принцесата, изкушаваш ме с маската на Калиначи, чудя се дали да дам шанс на маската.

# 173
Някой има ли опит и впечатления от термозащитата на CHI под формата на спрей. За ето тази става въпрос.
https://www.gosupps.com/media/catalog/product/4/1/41yyq0Bn6QL.jpg

Избързах да си я купя. Вчера пробвах на влажна коса и бях изненадана, че лепне като лак за коса. Като започнах да изправям, ми се стори, че запира и накъсва. После прочетох, че се нанася на суха коса и се замислих дали правилно я използвам? Някой може ли да каже къде бъркам или самият продукт не е добър?

# 174
  • Варна

Искрица
аз я ползвам от няколко месеца/още в производствен етап/,но съм пристрастна Grinning
,защото благодарение на техните продукти ми спря косопада,с който от години се боря.
Не са панацея и старите маски бяха капризни на ползване,но работят.
Новата е коренно различна. Чиста хидратация е,а такива знаеш,че почти не се срещат. С 4% прокапил отново и един жесток патент на Sepsis XYLISHINE™. Това нещо е с естествен произход и с действието на силиконите. Затваря страхотно косъма без да се натрупва обаче.

# 175
Може ли линк към маската?

# 176
  • Варна

Cristi

https://calinachi.bg/product/hydra-expert-hair-mask/?rlv_rid=d0f … =12102&rlv_rpos=1
групата ми има код 29mm10st за отстъпка

# 177
Да поитам някой да има код за отстъпка за look perfect ?

# 178
  • Варна
Няма в момента,но Ради каза,че готвят нещо съвместно тъй,че се очаква тия дни.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт