Професионални серии за коса - Тема 163

• 65 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Не изпитвам никой 😂, просто има хора които като видят състава разбират протеинови, хидратиращи, с много силиконов и т.н. което аз не го знам затова ми е интересно какво мислите за състава , относно марката ??? 🤔 Има ли значение коя е? И ако има значение какво е ? За информация марката за пръв път я виждам
И накрая някой ще коментира ли по същество съдържанието?

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 12:20 от bubanka

# 736
Здравейте, това е съдържание на противокосопадни продукти, някой който е наясно със състава може ли да коментира, първата снимка е на шампоана, втората на серума който е без отмиване
Скрит текст:
Не мога да отворя снимка или линк от втория пост.
Ако гледаме само състава,то той си е съвсем наред.Доста почистващи съставки в шампоана,но е нормално,предвид с каква насоченост е.За мен е подхранващ шампоан,с леко изсушаващо действие.
Серумът има доста добър състав,само да не ти дразни скапла с толкова масла и екстракти.

PS след бърз сърч...това да не са продуктите с репей Intensive Hair Therapy на Elfa Pharm?
Ето едно ревю

# 737
Да точно това е серията, в Борино има промоция и като селектирам косопад по най ниска цена се появиха тези продукти които аз не познавам , изглеждат примамливи с описанието си и така ме заинтригува.
VanessaDE благодаря ви за отговора!

# 738
това не са професионални продукти и не са за тази тема

ако някой иска да пусне нова тема, да го направи
в противен случай аз ще го направя по-късно днес

# 739
Дайте ми 15 мин и ще я направя аз...

Готово! Но се опасявам, че въпросът не темата хич не е оригинален, та ако искате да коментираме нещо, което ви интересува казвайте бързо да го сменя!
НОВАТА ТЕМА

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:06 от Agent Provocateur

# 740
Оказа се, че имам половин шампоан Хронолоджист и една мини маска 🫣 забравила съм ги… това не е нормално 😳🫣
Та се измих с тях, на влажна коса сложих блондинското термо и малко олио Еликсир ултим. Ефектът е въздушна коса с добре напоени краища, блясък и дори сякаш леко матирано русо…Очаквах отежняване - но не, лек протеин + малко хидратация, но не колкото да омекоти и сплеска. Доволна съм! Сега дилемата е дали да се презапася с вече поръчания комплект с термото или да бъда разумен възрастен и да откажа поръчката 🤪🤯
Много ли ще е по-специално хронолоджист термото от блондинското?
Не мисля, че ще е по-специално с нещо, можеш да си го спестиш Satisfied
Но пък всички в тази тема сме луди, така че Газзз 🤪🤯

Общи условия

Активация на акаунт