Професионални серии за коса - Тема 163

• 65 901
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Много полезно мнение. С кой цвят се правите? Чудя се кой да избера 5 или 4 за тъмен шоколад. Става ли доста по тъмна тя? На лакме бях все 4 или петица и ставаше тъмничко каквото харесвам. Но не и черно. Твърдо не.

# 691
Аз съм с номер 3, защото това е естественият ми цвят. Боята е с нова формула от лятото и по-добре покрива бели косъмчета. Не става по-тъмно изобщо. Предишната формула правеше една идея по-тъмна косата ми, но това се отмиваше с 1-2 измивания. Сега става точно цветът, който се очаква да стане.

# 692
Това е чудесно. Харесах този цвят, но моят е един тон по тъмен та сигурно ще взема 4.

# 693
Момичета, здравейте, моля ви за помощ. Току що приключих Mythic Oil на Loreal Professionnel и сега след като е спряно от производство се чудя с какво да го заместя. Основно желая да не утежнява косата, но и да си върши работата. Приемам предложения всякакви.

# 694
  • Някъде там
Много години ползвах всеки месец безамонячната Diarichesse.  Косата ми става супер гланцирана с нея и мека. После години я оставих без никаква боя естествена. Скоро се боядисях пак с Dia за първи път от 2018та насам. Ами, косата ми стана като коприна.
При това положение не ми се експериментира с амонячни бои. Аз и никога не съм ползвала досега.
Докато не я боядисвях, все изпитвах лека сухота и липса на блясък. Сега стана като нова.
+ 1 и от  мен за тази боя, както и за Dialight, като втората харесавам малко повече, по-мека и е идеална за тониране и блясък, но по-малко покривна от DiaRichesse.
Боите действат като терапия за коса.
Друга боя без амоня, която много харесвам е Schwarzkopf Igora Royal Vibrance.
Косата ми е на ниво 5-6, това са и номерата, които използвам.
В началото цветовете стават по тъмно, но избледняват равномерно във времето.

Момичета, здравейте, моля ви за помощ. Току що приключих Mythic Oil на Loreal Professionnel и сега след като е спряно от производство се чудя с какво да го заместя. Основно желая да не утежнява косата, но и да си върши работата. Приемам предложения всякакви.
Може да погледнеш продуктите на Macadamia, като може да съобразиш според плътността на косата си. Мисля, че ще ти харесат повече от Митик Ойл.
И да попитам, понеже ми се появи косопад, косата ми пада на кичури. Всички изследвания са ми в норма. Лекарите са категорични, че се дължи на силен стрес.За съжаление стреса няма как да минимизирам и да го избегна, при мен е ежедневен и умерено силен. Та колебанията  са ми на кои продукти да заложа.
Лакме с прокапил (шампоан и маска) плюс серума на калиначи.
Ниоксин 3.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 13:22 от Искрица

# 695
Ако кажетече я харесвате повече и от Lakme Chroma ще си взема нея. Почти съм се решила. Много добри отзиви чета в пази нема за лореал. Дано няма PPD че съм скарана с него.

# 696
Може ли мнение за тази серия на Керастаз.Косата ми след лятото е доста суха.В момента ползвам серията за косопад,не съм много впечатлена.

# 697
За суха коса Macadamia weightless repair или Lakme Organic Balance. С тях моята става доста мека.

# 698
Може ли мнение за тази серия на Керастаз.Косата ми след лятото е доста суха.В момента ползвам серията за косопад,не съм много впечатлена.
Скрит текст:
Архитекта е силен протеин, втвърдява косъма, за изтощена коса ( харесваща протеин де, моята е изрусена и не се разбира с него )
Преди време беше много харесвана и споменавана серия в темата

# 699
Моятя коса става твърда дори от ораневия им стандартен хидратиращ....

# 700
  • Варна
[
И да попитам, понеже ми се появи косопад, косата ми пада на кичури. Всички изследвания са ми в норма. Лекарите са категорични, че се дължи на силен стрес.За съжаление стреса няма как да минимизирам и да го избегна, при мен е ежедневен и умерено силен. Та колебанията  са ми на кои продукти да заложа.
Лакме с прокапил (шампоан и маска) плюс серума на калиначи.
Ниоксин 3.

Как ти е вит.Д? Калиначи помага. На мек постковиден косопад ми спря за около 2 седмици,но го комбинирах с колаген с биотин и пробиотици.
 Иначе знаеш дежурните.....Напура,Меди, Ради вчера пусна ревю на ампулите на Кидра - погледни го.

# 701
Здравейте,
Може ли някой да ми каже, дали, ако смеся следните бои ( прикачен файл) би било възможно да се получи следния цвят на кестенява коса, в прикачен файл.
Благодаря предварително,

# 702
Според мен без патладжана,той има лилав отенък.Сигърно си забелязала ,че жената от снимката има берлеаж преди боята и при теб няма да е същото.

# 703
Според мен ще стане ужасно. Такива цветове не са за вкъщи с боя от супера... това е работа за опитен фризьор, ако не искаш да приличаш на вещица разбира се. Обзалагам се, че може да ,,светнеш" в някакъв непредвидим червен цвят, много по-ярък и сигурно на петна, просто недей.

# 704
Това без фризьор не става. Много го харесвам,но не се правя, точно поради тази причина. Иска много поддръжка, а аз мразя израснали корени.

Общи условия

Активация на акаунт