Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Nanothermic Contour Ceramic + ION какво Ви е мнението за тази четка на  Olivia Garden.
Гледах я в Арлен и мисля да поръчам, обаче не я откривам, че е с ION, в сайта пише, че е ?!?
Olivia Garden Nanothermic Contour Ceramic + ION

# 346
WonderWoman опитай да нанесеш олиото на подсушена с кърпа коса,като първи продукт.След него някакъв лийв ин.
Според мен ползваш много силни продукти.

Krasivost,пробвай с коректор,но като начало само с 2-3см,да видиш как ще изглежда.
Или боята да е мат.Чиста 5ца или 6ца не слагай,червеното ще стане още по-червено,така мисля.

Лимана,от 4-5 години ползвам едни и същи коректори с всякакви бои на всякакви марки.Проблеми до сега не съм имала.
Възможно е да стане и с микс тоновете.Но,до колкото знам,те се използват да надграждат боята,т.е. ако в къщи имаш 6.0,а искаш 6.1 слагаш син микс тон в боята,примерно.
Това е вече висш пилотаж,не мога да кажа със сигурност

# 347
Момичета, боря тежък косопад и накупих различни продукти -
ампули на Lakme,

серум Eprovage

спрей на Medicutiels

Та, въпросът ми е как да ги ползвам и мога ли да редувам или ако почна един продукт да държа само него….до изхабяване и после друг? Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 09:48 от m.angelova17

# 348
Само с външно третиране няма да преборите косопада.Трябва и вътрешно.Минимум си вземете биотин и колаген.

# 349
Аз пак ще питам нещо за боите-колко време може да се ползва една боя след като е отворена? Косата ми е къса и смесвам две бои и два коректора, така изразходвам съвсем малко от всяка боя-по около 15-20мл. Минават 6-7 месеца след като съм отворила боята, става ли ѝ нещо?

# 350

Krasivost,пробвай с коректор,но като начало само с 2-3см,да видиш как ще изглежда.
Или боята да е мат.Чиста 5ца или 6ца не слагай,червеното ще стане още по-червено,така мисля.

Здравей, тоест няма проблем да си взема просто коректор и да го слагам в боята, която по принцип използвам? На моята боя има само сив коректор, а аз искам да експериментирам и с други. Благодаря много!!

# 351
Само с външно третиране няма да преборите косопада.Трябва и вътрешно.Минимум си вземете биотин и колаген.
Моля препоръчайте ми подходящи добавки, ако имате опит. Simple Smile

# 352
Моля препоръчайте ми подходящи добавки, ако имате опит. Simple Smile
Аз поръчвам от iherb.com  и мога да предложа само от там.Има тема за сайта тук.Миналата година тези ме спасиха от много силен косопад  https://bg.iherb.com/pr/country-life-maxi-hair-skin-nails-60-tablets/121737.
Вземала съм и само биотин ,този https://bg.iherb.com/pr/lake-avenue-nutrition-biotin-5-000-mcg-3 … ie-capsules/96304 .Също има ефект,но е по слаб.С Максито и един спрей от аптеката https://apteka.framar.bg/30010378/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD … D0%BF%D0%B0%D0%B4 реших проблема  за около 20 дни.

# 353
Момичета, приятелка ми подари хидролизиран кератин. Трябва да се добавя към продукти. Някоя от вас ползвала ли е, как се е отразило? И се чудя също така в кой или какъв тип шампоан и балсам да си сипя, че хубавите и изпитани да не взема да си ги "разваля", ако не съм доволна.

# 354
Аз си взех серията на Джойко Defy Damage, надявам се да ми хареса като останалите.
Момичета, каква термозащита използвате, аз в момента съм с Олисиета спрея.

# 355
Здравейте, препоръчайте ми, моля, боя за коса, която да не пада за 10 дни. Вече имам малко бяла коса и ми омръзна да се боядисвам на три седмици максимум. Или ако използвате някакви трикове за запазване на цвета по-дълго. Благодаря! Blush

# 356
Не знам, но шампоанът на Nugella ми прави косата на слама - нито от балсама, нито от ампулите видях някакъв ефект - плюс това усещам миризмата на лук.

m.angelova - за косопада си купила три еднакви по действие продукта без измиване, които не можеш да ползваш едновремено. Почни с Mediceuticals, но го комбинирай с шампоан Mediceuticals Folligen и балсам Mediceuticals Vitatin. И съветите за добавки са добри.

# 357
Здравей, тоест няма проблем да си взема просто коректор и да го слагам в боята, която по принцип използвам? На моята боя има само сив коректор, а аз искам да експериментирам и с други. Благодаря много!!
Аз лично не съм имала проблеми.В момента ползвам боя на Алфапарф и коректори(които ползвам от години) на Секси Хеър

Ashley, белите корени можеш да препигментираш.Писали сме много за препигментацията.
Дължините можеш да тонираш от време на време с тонери,маски,бои...

Nona,взе ли и новите продукти?

# 358
Здравейте, препоръчайте ми, моля, боя за коса, която да не пада за 10 дни. Вече имам малко бяла коса и ми омръзна да се боядисвам на три седмици максимум.
Моето предположение базирано на 3-те седмици е, че не е проблемът в боята, а в скоростта с която расте косата.
И аз боядисвам макс на 3 седмици (със Вела Колестон Ме+), защото корените ми израстват с близо 1 см за това време.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 17:04 от Agent Provocateur

# 359
Бихте ли ми препоръчали боя за коса, която да покрива хубаво всички бели косми и да издържа на по-често миене, тъй като имам много мазна коса и се налага да се мия общо взето през ден..
След раждането косата ми побеля много.. Дълго време отлагах боядисването, защото много си харесвах естествения цвят на косата, но миналия месец най-накрая се реших. Боята на Алфапарф обаче не е покрила всички бели косми.. Освен това косата ми бие на червено, което бих искала да избегна, ако има изобщо някакъв начин цветът да е кестеняв без червени оттенъци..

Ако намеря подходящата боя и най-вече цвят, след това само корените ли трябва да боядисвам през 2 седмици и как може да се постигне един и същи цвят с останалата коса? Ако има разлика в цвета, има ли проблем да се боядисва цялата коса през 2-3 седмици или не е добре да се прави толкова често?

*Всякакви съвети относно боядисването биха ми били полезни, тъй като изобщо не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт