Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Купих си неотдавна оцветяващ шампоан за коса на Муран от ЗР. Боядисвам корени през две седмици и ми се иска да разредя. Цветният шампоан би ли свършил работа или няма да покрие белия корен? И как да го ползвам? Измивам си косата и после....мажа като боя, или като шампоан? Колко време стоя? Закривам ли с нещо косата? Въобще всяка информация как да се ползва би ми била полезна от хора, които ползват такъв продукт.
Цветния шампоан няма как да покрие бял корен, нито да оцвети тъмен такъв. Този тип шампоани, само подсилват, тонират(ако косата е в светли нюанси) цвета. Като цяло избистрят или матират цвета, върху бял корен няма как да имат ефекта на боя за коса.
Аз съм руса, ниво 12, използвам такъв за уеднаквяване и матиране на русото. Предполагам, че ако си сложа шампоан или маска в тъмната(кестенява) гама, най-много да стана на кичури, петна или различни нюанси.
Значи, язък ми за похарчените 50 лв.😄

# 376
  • София
Здравейте, може ли някой да ми каже кой е аналогът на спрея за обем на Лакме, не мога да се ориентирам в новите опаковки, а в Златна Рибка ми казаха - ми и двата....

https://www.zlatnaribka.com/-stilizanti-zr/sprey-za-kosa/sprey-z … akme-kbeauty-body

https://www.zlatnaribka.com/losion-za-oformyane-i-obem-300-ml-la … me-kstyling-shape

Ето го старият

# 377
Този Шарк е на добра цена днес в Амазон.https://www.amazon.de/FlexStyle-Attachment-Concentrator-Champagn … 6SZK6Q_dt_sl14_f9
Доставката е безплатна.

# 378
Здравейте, момичета! Идвам да похваля този шампоан на Noah. Т.к. дълбокопочистващия много ми хареса, реших да тествам и друг техен. Придаде на косата ми обем в корена и виталност по цялата дължина. До сега всички шампоани за обем ми пресушаваха дължините и не са ми придавали обем в корена. Доволна съм. Косата ми стои плътна и жизнена.

# 379
Пристигна ми серията на Джойко Dafy Damage (шампоан и маска)  и вече я пробвах. Някой ме пита за нея. Доволна съм , направи косата ми мека, даже мисля , че е една идея по- добра от К- pak  серията.

# 380
Дайте идеи как да си предпазя косата от солената вода и слънцето. Купила съм си на Лакме олио, но седи супер мазно на косата и не се харесвам така.

# 381
  • В полите на Пирин планина
Според мен си прекалила с количеството. Аз го слагам на влажна коса и не съм забелязала никакви мазни следи по косата си на другия ден. На мен лично това олио ми харесва.
Аз преди плаж понякога мажа косата (краищата) с някакво масло и овивам на кок, а отгоре слагам шапка и стоя с нея, ако не съм под чадър или във водата. Може и балсам без отмиване да се сложи.

# 382
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,имам нужда от малко помощ.Дъщеря ми е на 11 години и от известно време косата и' започна да се омазнява по-бързо.Може ли да ме насочите към подходяща серия .Тя е с тънка коса ,и се притеснявам ,тези които са за мазни корени дали няма да изкушат краищата .Благодаря

# 383
  • София
В момента с това за предпазване от слънцето

# 384
Дайте идеи как да си предпазя косата от солената вода и слънцето. Купила съм си на Лакме олио, но седи супер мазно на косата и не се харесвам така.
Ползвам този на Tigi  и съм доволна.Тъй като си мокря косата на плажа,веднага след излизане от водата го нанасям.

# 385
  • Пловдив
Имам и двете - на Лакме си е силиконче, а на Тigi крем, който предпочитам.

# 386
И аз съм с Full defense на Lakme. Слагам само една помпичка, но имам чувството, че ми отежнява косата. Надявам се поне да я пази.

# 387
  • Варна
Здравейте момичета,имам нужда от малко помощ.Дъщеря ми е на 11 години и от известно време косата и' започна да се омазнява по-бързо.Може ли да ме насочите към подходяща серия .Тя е с тънка коса ,и се притеснявам ,тези които са за мазни корени дали няма да изкушат краищата .Благодаря
Хормоните започват да бушуват на тая възраст.  Ето това е хубава грижа по темата https://bestcare.bg/?s=Trimay+Your+Garden&post_type=product   и може да се ползва колкото често е нужно без да се притеснявате от пресушаване на дължините. Научете девойката обаче,че шампоан се слага само на скалпа и то не с шепите, а балсама се нанася на 5см. от него само на дължините и се постоява с него поне 5мин.

# 388
Някой може ли да сподели мнение за Dyson airwrap? На колко време се почиства филтъра?
Двоумя се между airstrait и airwrap.
Изправям я с Стиймпод, като леко начупвам краищата. Не обичам да е супер изправена.
С изрусена коса съм, балеаж, чуплива, средна дължина малко под раменете.

# 389
  • София
Аз имам и двете. Мисля че airwrap е за вас, airstrait само суши и изправя и не може да начупва краищата. Когато искам такава прическа се суша с airwrap, а airstrait като искам права коса и бързам.

Общи условия

Активация на акаунт