Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Коя марка имат силно протеинова серия ?
https://devafashion-shop.com/bc-fibre-force-grizha-za-tretirana- … no-uvredena-kosa/

Момичета, помагайте,
Трябва ми фиксатор за къдрици.
Косата е права, дълга и тежка,ще я навием с маша. Проблемът е че,задържа къдриците половин час. Търся продукт с който къдриците да издържат поне 3-4 часа.

# 571
  • София
Имам бърз въпрос - протеинова терапия преди или след боядисване се правеше?

# 572
аз правя протокол с протеин преди, след боядисване хидратиращ протокол ( но моята и не обича много протеин )
пак си зависи от конкретната терапия какви са препоръките

# 573
  • София
Благодаря, на Афоджи смятам да сложа. Отразява ми се добре открай време.

# 574
  • Варна
Коя марка имат силно протеинова серия ?
https://devafashion-shop.com/bc-fibre-force-grizha-za-tretirana- … no-uvredena-kosa/

Момичета, помагайте,
Трябва ми фиксатор за къдрици.
Косата е права, дълга и тежка,ще я навием с маша. Проблемът е че,задържа къдриците половин час. Търся продукт с който къдриците да издържат поне 3-4 часа.

Ванеса хард протеинов протокол и при навиването Лакът на Сам Макнайт  https://lookperfect.eu/sam-mcknight-modern-hairspray-styling-mist-250ml.html

Пръскаш първо цялата коса/той е и термозащита за преса.маша/ и после след обработката напръскваш още малко да се дофсиксира. 
 Бетон е тоя лак.

# 575
препоръчайте нещо изпитано против косопад.

Серумът на Калиначи. Зимата направо ме спаси.

# 576
Vanessa,
Това от мен:
но ме заинтригува и показаното от prinzesata.  Звучи много обещаващо.

# 577
Благодаря ви,ще ги видя.
Принцес за протеина и аз си мислех,но няма да е достатъчен. Пробвахме с лак за коса,но не става,къдриците се отпускат,а косата стои неподвижна,като каска,не ми хареса ефекта.

# 578
  • Варна
Ванеса тоя лак само името му е лак. Някакъв полимер термоактивиращ се има в него,който държи зададената форма. Аз лично лак за коса класически ненавиждам,но тоя е правен от топ коафьор все пак и наистина е създаден за прически.

# 579
Аз се връщам към Керастас маските и шампоаните поне в редуцирани количества. След като вдигнаха цените им двойно поне като махнаха 500те мл маски и литровите шампоани, не ги ползвах, само лийв ините и олиото им. Не намерих нищо също толкова добро. Никога. Има хубави продукти на Лореал, Редкен, някои други, но са слаба работа всичките в сравнение с керастас. Поръчах Терапист ш и маска, curl manifesto серията и маскинтенз ш и м. Вие как мислите? Има ли за вас нещо също толкоа добро или по-добро от Керастас? Кое е?

# 580
  • Варна
Хаха сериозно ли Grinning? Алтерна,Сам Макнайт„Шу Уемура,Лалга,Ланза......Със сигурност хубавата козметика за коса не започва и не свършва с Керастаз.

# 581
Алтерна дори е много по-скъпа от Керастас (ако става дума за марката с кавиар сериите или се бъркам), Шу също или на същите като новите цени, Ланза не ме впечатли особено, Лалга не съм пробвала. Съвсем сериозна съм. Може би са искали да станат още по-ексклузивни, но.... жалко. За моята коса 200 мл масчица свършва супер бързо. А на Алтерна 150 милилитровите опаковки са обида направо, такава маска не купувам аз. Да бяха вдигнали цената на 500те мл маски малко, но да оставят тази възможност поне.

Сега след дълго ползване предимно на редкен съм се заредила с 500 милилитрови Лореали за разреждане на Керастаското ползване и смехотворните 200 милилитрови гореспоменати маски. Излъгах се и с един Джойко к пак, но да бях си спомнила, че не става. Joy  Как забравя човек. Сега трябва да го ползвам. Мисля като преуош, че е страшно тежък и хем е тежък, хем не хидратира особено. Кръвожадна съм за още продукти. Може би защото пиша в темата за минимализма сега и ми се отключиха cravings след последните разчиствания и рекапитулация на постигнатпто. Joy

Лалга имат ли големи ,,порции"?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 04:18 от snowwhite12

# 582
Хаха сериозно ли Grinning? Алтерна,Сам Макнайт„Шу Уемура,Лалга,Ланза......Със сигурност хубавата козметика за коса не започва и не свършва с Керастаз.

Напълно съм съгласна. Освен това, и съм го писала преди, Керастаз са силни и не мисля, че е хубаво да се ползват постоянно, само те. Трябва да се редуват с други продукти.

Към горните добавям и Goldwell - тук май не се ползват много, но имат страхотни продукти и направо минават за бюджетни.

# 583
Кой ползва вече Керастаз? Само инфлуенсърите, на които ги подаряват. Силни, агресивни, китосват и миришат невероятно, но стават за няколко пъти в месеца. Цените им летят в космоса, а нищо ново и интересно.
Аз им бях голям фен, но сега не купувам от тази марка. Доста други са по- добри. А за ароматите си имам парфюми. Но пък нямам сърбящ скалп от Керастаз.

# 584
Аз много си харесвам Blonde Absolu на Керастаз. Прави ми изсветлената коса с още по-бистро рус цвят, има огледален ефект и дава обем. Изобщо не ми дразни скалпа, но не го и ползвам ежедневно, разбира се. Като цяло аз съм от много доволните от марката. Ползвам тяхна термозащита, както и балсам, косата ми е в отлично състояние, предвид, че е дълга до кръста и изрусена.

Общи условия

Активация на акаунт