Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Има преса на Дайсън,също я исках,но идваше доста като цена и взех стиймпода.

# 556
Да , новата , че я мисля , на мен уреда не ми изправя много добре , има разлика , разбира се , но не  е като след фризьор

# 557
Аз не се разбрах с Дайсън Еърстрейт.... С голямо желание го взех и много исках да замени сешоара ми, но не успях да се науча да го ползвам... За протокола, с дълга коса съм.

# 558
  • София
При мен airstrait, за да направи косата като след нормална преса, изисква да започна да я суша още на доста мокра коса. Ако е полусуха не става идеално гладка, но ако я мина на режим за суха после си става съвсем гладка. А моята натурално е фризи и бухнала чуплива коса.
Иначе corrale си е пресата на дайсън, но я нямам и обмислям да запълня колекцията.

# 559
Не съм употребявала Дайсън никога, но съм останала с впечтление, че не дължината на косата е определяща, а дали е гъста или не. Доколкото съм чела коментари на ползващи този уред, имам впечатление, че са по-доволни тези с тънката коса. Не знам дали съм права.

# 560
Аз airstrait заглеждам .

# 561
Не съм употребявала Дайсън никога, но съм останала с впечтление, че не дължината на косата е определяща, а дали е гъста или не. Доколкото съм чела коментари на ползващи този уред, имам впечатление, че са по-доволни тези с тънката коса. Не знам дали съм права.
Не сте. Смесвате две различни понятия (гъста vs. рядка и тънка vs. плътна)

Тънка коса не означава "коса, която не е гъста". Тънка коса означава коса състоящите се от фини и тънки косми, меки и с малък диаметър. А от тях може да има няколко тона, което съвсем не е "рядка коса"

Та от Дайсъните са по-доволни тези с фини (тънки) коси, независимо от гъстотата им.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:32 от Agent Provocateur

# 562
Ще се възползвате ли от намаленията на златна рибка? ........Аз май ще пропусна. Нищо от това което използвам няма намалено...
Tъкмо се бях засилила да правя поръчка и сайта им се скапа. Grin както винаги когато пуснат намаления.
Има няколко неща които искам, но понеже не са ми спешни се колебая дали да чакам Черния петък. До тогава ще съм на остатъци де Sad
Оф много са се вдигнали цените на Керасатаз, дори намалено.....вече не мога да намеря нищо на "прилична" цена
А за боята на Вела - простооо 31 лв. е сори не е нормално. В немски сайтове я намирам на 10 евро ?!?!? WTF
а цветовете които търся ги няма нито в Нотино, нито в Майкъп.

Спрея на .Dr. Pawpaw IT DOES IT ALL 7 IN 1 HAIR TREATMENT STYLER много ли е силен аромата ?
Коя боя на Вела харесвате?

# 563
Аз мисля да се възползвам от крема на Олиосета ALL IN ONE, както и от крема на маракеш против накъсване на кращата. Много ми се искаше нещо от по-високия клас марка (Нектар термикът ми е фаворит), но както казвате, цените към днешна дата са WOW. Аз сега съм на вълна мазане на скалпа за растеж и съм хвърлила око на пептидния серум за Дори против косопад, златната серия - някой има ли отзвиви?
Взех си и ролер за къдрици, чудесно става, но не ми е удобен за спане. Иначе става уникална косата с него! Може същата схема със сатенен шал, който се прави на лента и по същия начин се навива - ако някой има желание и нерви Simple Smile.
Дайсън и аз харесвам, но въобще не ми е под джоба към момента, но съм мераклийка хахахахах.
Моля да препоръчате някое хубаво олио, което да е в бюджетната рамка, че сега ползвам едно дрогерийно, което нищо не прави реално.

# 564
Препоръчайте ми моля,работещ антифриз продукт.Използвам в момента масла, glassy nectar Oway, Kerastase thermique, Pureology 21 benefits, Grow Gorgeous thickening spray.
Без никакъв успех.
Ползвам и дълбоко почистващ шампоан веднъж на две седмици за отмиване на натрупаните продукти.
Препоръчайте някаква рутина, продукти за да мога да се преборя с рахвърчана,тънка и къдрава коса.

# 565
Коя боя на Вела харесвате?
koleston perfect me+

Olia така както си ме цитирала се "губи" твоя пост, в 1вия момент реших че си пропуснала да пишеш Simple Smile

# 566
  • Somewhere far away
препоръчайте нещо изпитано против косопад.

# 567
Препоръчайте ми моля,работещ антифриз продукт.Използвам в момента масла, glassy nectar Oway, Kerastase thermique, Pureology 21 benefits, Grow Gorgeous thickening spray.
Без никакъв успех.
Ползвам и дълбоко почистващ шампоан веднъж на две седмици за отмиване на натрупаните продукти.
Препоръчайте някаква рутина, продукти за да мога да се преборя с рахвърчана,тънка и къдрава коса.

Веднага след баня на влажна подсушена коса - Color WoW Dreamcoat spray, после сушите със сешоар, четка сешоар, или какъвто уред използвате, но задължително трябва термообработка, пробвала съм и със сушене на другата сутрин, когато косата е още леко влажна, но тогава пак си е леко фризи.
Kerastase Ciment Termique - може и на влажна, може и на суха, но след него е добре отново да минете с преса или сешоар.
Lalga Seanord Glowing oil
Имах много любимо олио със смокиня и портокал на Алфапарф, заглаждаше изключително добре косата и беше на страхотна цена, но уви го спряха.

# 568
Срещу фризи коса помага най-много киснене с маски и добро състояние на косъма. Протеин, хидратация-от всичко да има. Лийв ин и олио сутрин и вечер както крем за лице. Нектар термик например. И ако има къдрици да се уважи тоя факт и да се действа спрямо това. Всекидневната преса унищожава в дългосрочен план и води до повече фриз или невъзможността да се покажеш навън без обработка.

# 569
Здравейте! Искам да си поръчам от Златна рибка маска за коса, която не съм ползвала, за да опитам нещо ново. Косата ми е суха и чуплива. Колебая се за  Сендо за къдрава и чуплива коса.

"Маска Moisturizing Curl Reviver осигурява дълбока хидратация на къдрава и чуплива коса. Активните съставки от масло от авокадо и кокос във формулата подхранват, подобряват еластичността на косъма и омекотяват. Маската съживява къдриците и отлично ги дефинира. Елиминира фриз ефекта и изглажда стърчащите краища. Подходяща за естествено къдрави или вълнообразни, непокорни коси. "

Някой да я е ползвал и да изкаже мнение?

Общи условия

Активация на акаунт