Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Аз ползвам тази (купих я от фризъорката ми) вече втора година. Косата ми е много гъста и преди ми беше доста трудно да я изправям, сега с тази преса всичко е под контрол.

# 541
Steampod последния модел,не я заменям !Трайност и качество,с нектар термика косата ми е защитена👍!

# 542
Ще се възползвате ли от намаленията на златна рибка? ........Аз май ще пропусна. Нищо от това което използвам няма намалено...
Tъкмо се бях засилила да правя поръчка и сайта им се скапа. Grin както винаги когато пуснат намаления.
Има няколко неща които искам, но понеже не са ми спешни се колебая дали да чакам Черния петък. До тогава ще съм на остатъци де Sad
Оф много са се вдигнали цените на Керасатаз, дори намалено.....вече не мога да намеря нищо на "прилична" цена
А за боята на Вела - простооо 31 лв. е сори не е нормално. В немски сайтове я намирам на 10 евро ?!?!? WTF
а цветовете които търся ги няма нито в Нотино, нито в Майкъп.

Спрея на .Dr. Pawpaw IT DOES IT ALL 7 IN 1 HAIR TREATMENT STYLER много ли е силен аромата ?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 22:09 от Casual

# 543
Само надникнах в темата и веднага ме хвана вируса. Трябваше ми нов ДПШ и се отчетох с SEAPURE на L'Alga. Не съм го пробвала този ПрЕ-шампоан. Ще го видя колко е ПрО.

# 544
Аз от месец ползвам четката на Dyson airwrap Съжалявам, че не съм купила по- рано. Усещам косата си по- жизнена от всякога.
Иначе пресата на Steampod е мнооого добра. Като реша да се изправям ползвам нея.

# 545
Аз от месец ползвам четката на Dyson airwrap Съжалявам, че не съм купила по- рано. Усещам косата си по- жизнена от всякога.
Иначе пресата на Steampod е мнооого добра. Като реша да се изправям ползвам нея.

Този уред ли имате предвид? Или четката е нещо друго?
https://www.notino.bg/dyson/airwrap-complete-long-diffuse-hs05-a … 3QqRoCK3UQAvD_BwE

# 546
Изключителен е Дайсънът. Добре, че го купих.
Изправя косата ми перфектно, без увреждания. Мека, жива и блестяща коса.

# 547
  • Бургас/Пз
И аз така мисля. Най-хубавото е "без увреждания" Елипсиса също ми изправя чудесно, но винаги трябваше първо да суша със сешоар и да мине малко време, защото моята коса много задържа влагата. Сега направо суша и изправям, което за мен е повече от страхотно.

# 548

Този уред ли имате предвид? Или четката е нещо друго?
https://www.notino.bg/dyson/airwrap-complete-long-diffuse-hs05-a … 3QqRoCK3UQAvD_BwE

Да, точно този имам.

# 549
Пресата много по-добре ли изправя?

# 550
С пресата и връхчетата стават прави, но откакто съм с Дайсъна не съм я ползвала пресата.

# 551
И аз започвам да се оглеждам за дайсън. Знаете дали около черен петък пускат някъде добри оферти и къде го следите?

# 552
Коя марка имат силно протеинова серия ?

# 553
  • Някъде там
И аз много харесвам Dyson, но не мога да си го позволя Simple Smile
Клипчетата, които съм изгледала са впечатляващи и най-важното, че не уврежда косата.

Мисля, че в тази или предната тема имаше положителен отзив за серията.
Лично аз не съм я използвала, но е в списъка с желанията ми.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:36 от Искрица

# 554
Пресата много по-добре ли изправя?
Кое преса? Аз имам уреда с приставките и новятя сешоар преса. Тя изправя страхотно без да нагрява прочите и го праве от чисто мокра коса

Общи условия

Активация на акаунт