Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде там
Hazel*, аз съм с подобна коса на твоята, единствената разлика, че косата ми е леко етажирана.
Показвам снимки.
Скрит текст:

Сериите, които ми се отразяват добре на косата и използвам от края на месец юли, са:
 Меди шампоан + маска. Маската на Меди нанасям в корените и по дължините.
Виши Денси Солушън шампон+ балсам, като балсамът отново нанасям в корените и по дължините.
Това са двете серии за коса, които използвам основно през последните месеци. Естествено, като свършат ще сменя с други.
 Когато усетя, че имам нужа от протеин, използвам бонд маската на Олиосета, балсам с  раситетелн кератин и бодлива круша на CONTEMPORA. Един път месечно правя терапия с ампулите на Лалга или с Лакме K2.0.
За финиш използвам единствено и само олиото на Керастаз.
За мен лично е много по-добро от олиото на Марокан, понеже на моята косата се отразява по-добре.
Хубаво е сериите да се редуват и да се сменят. Серията, която ти препоръча Агент, е страхотна.

# 646
  • Пловдив
Привет, момичета,
Някой има ли отзиви за този продукт
https://www.zlatnaribka.com/ino/18-polzi-za-kosata-ino-instant-h … ave-in-mask-50-ml
По описание прилича на К18, но като действие дали се доближава 😊

# 647
Tози Дайсън от Щатите като си го купите в кой контакт ще го включите в БГ?

# 648
Aз го ползвах , бях доволна , не  е нещо невероятно , но за цената си е повече от добър

# 649
https://www.zlatnaribka.com/ino/18-polzi-za-kosata-ino-instant-h … ave-in-mask-50-ml
По описание прилича на К18, но като действие дали се доближава 😊

1. Моментално възстановява уврежданията
2. Премахва цъфтящите краища 
3. Намалява накъсването на косата
4. Уплътнява
5. Придава гланциращ блясък
6. Разплита
7. Осигурява по-здрава на вид коса
8. Изглажда стърчащите краища
9. Улеснява разресването
10. Осигурява усещане за лека и обемна коса
11. Придава мекота
12. Улеснява оформянето на прическата
13. Предотвратява бъдещи увреждания на косата
14. Премахва статичното електричество
15. Подхранва в дълбочина
16. Прави косата еластична
17. Защитава косата от вятър, замърсявания, сух климат и прекомерна влага
18. Защитава цвета от избледняване

I.N.O. постига всичко това... МОМЕНТАЛНО!

^^^ като видя как продукт твърди, че възстановява МОМЕНТАЛНО цъфтящите краища завъртам очи и почвам да се оглеждам за нещо друго, което лъже малко по-малко нагло!

# 650
  • Washington,USA

С преходник сигурно ще стане.

# 651
Тед, може би не е лоша идея да хвърлите едно око на учебника по електротехника Simple Smile

# 652
  • Washington,USA
Тед, може би не е лоша идея да хвърлите едно око на учебника по електротехника Simple Smile

Мерси, не ми трябва. От Англия, зарядното на телефона ми нямаше как да го включа в България и използвах преходник.

# 653
Малко по различно е с уредите от САЩ,те работят на 110 VAC и трябва конвектор https://mladtehnik.com/konvertori-usa-eu-110vac-220vac

# 654
Бърз Гугл сърч казва, че Dyson Airwrap произведен за американския пазар работи на 120 волта и не е "dual voltage", както са повечето уреди в Европа, което наистина обезсмисля покупката му от там, тъй като ще е нужен конвертор (не преходник/адаптер), което пък самите Дайсън не  препоръчват и доколкото разбирам не признават гаранция при такава употреба

# 655
Поръчвате ли ли козметика от Amazon или разчитате на доверени бг сайтове?

# 656
  • Пловдив
Аз определено поръчвам и съм доволна. Може да е предубеждение, ама като е произведено за техния пазар, често е и по-добро от произведеното за нашия регион Sunglasses

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 19:34 от Lara1

# 657
Аз определено поръчвам и съм доволна. Може да е пледубеждение, ама като е произведено за техния пазар, често е и по-добро от произведеното за нашия регион Sunglasses
Благодаря,
със сигурност има разлика, когато си купувам дори парфюми от чужбина, но понеже пък се предубедена била до сега и се  чудя дали са истински нещата, които пък  се предлагат в амазон, не знам  все гледам да купя от ‘ физически’ магазин и ме е е страх да пазарувам онлайн, пък от амазон не съм, не знам как практикуват?!?!

# 658
Поръчвам само и единствено масова козметика от сорта на Гарние, Нивея, Дав и то в краен случай от амазон. Преди поръчвах и американска козметика среден клас за къдрокоски, защото не се намира лесно по другите сайтове, но вече да и затова поръчвам от тях. Веднъж поръчах и пяната на Мароканойл. Иначе съм с предубеждения и не го правя. Керастас например си е масово фейк-нат поне маските в амазон. Или стара партида, много често съм чувала и чела за оплаквания. Също и за Вела, Лореал... Това за немския амазон, в Германия съм.

# 659
Поръчвам само и единствено масова козметика от сорта на Гарние, Нивея, Дав и то в краен случай от амазон. Преди поръчвах и американска козметика среден клас за къдрокоски, защото не се намира лесно по другите сайтове, но вече да и затова поръчвам от тях. Веднъж поръчах и пяната на Мароканойл. Иначе съм с предубеждения и не го правя. Керастас например си е масово фейк-нат поне маските в амазон. Или стара партида, много често съм чувала и чела за оплаквания. Също и за Вела, Лореал... Това за немския амазон, в Германия съм.
Ами там където пише, че търговец и доставчик е Амазон не е ли проверено от Амазон, в смисъл като те са търговеца, а не външен през тях, сега четох, че  уж такава е политиката им.

Общи условия

Активация на акаунт