Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 021
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Не знам. Нямам представа, казвам само какво аз правя и какви са моите предубеждения. И мои приятелки са поръчвали ментета от амазон. Може сега да е различно положението, да са се подобрили. Впечатленията ми специално за керастас, вела и лореал са от преди няколко години. От тогава не ги търся там дори. Но има и много хора, които са доволни.

Също нещо, което ВЕЧЕ не поръчвам там, са масла. След като поръчах 2 и бяха с гранясал мирис....очевидно стари или не с описаното качество, се отказах. А бяха и на добри, известни фирми. Сега купувам от био магазин.

# 661
Не знам. Нямам представа, казвам само какво аз правя и какви са моите предубеждения. И мои приятелки са поръчвали ментета от амазон. Може сега да е различно положението, да са се подобрили. Впечатленията ми специално за керастас, вела и лореал са от преди няколко години. От тогава не ги търся там дори. Но има и много хора, които са доволни.

Също нещо, което ВЕЧЕ не поръчвам там, са масла. След като поръчах 2 и бяха с гранясал мирис....очевидно стари или не с описаното качество, се отказах. А бяха и на добри, известни фирми. Сега купувам от био магазин.
ОК,
Благодаря.
Аз за това питам, защото не съм сигурна.

# 662
  • Варна
Аз съм играла на тото с olapex от Амазон преди години и си беше съвсем Ок. Шу Уемура също съм купувала от там,но напоследък предпочитам разни испански и португалски сайтове. Добри цени на промоция и не се чудя Ок ли ще е или не.
 Ето едни травъли сладурски на Шу за без пари ако някой иска да тества https://www.beautykiero.com/produtos/shu-uemura?linha=2609
Поръчва се до офис на Габиели в Испания. Моите  вчера ги натовариха на камиона за Бг Grinning.

# 663
Tози Дайсън от Щатите като си го купите в кой контакт ще го включите в БГ?
Агент, благодаря Ви, по този въпрос изобщо не се бях замисляла Hands Clap

# 664
  • София
Здравейте!
Подариха ми балсам на Олаплекс 5 и се чудя един път седмично окей ли е да се използва? Тези които са го използвали може ли да изкажат мнение за продукта? 🌸

# 665
Tози Дайсън от Щатите като си го купите в кой контакт ще го включите в БГ?
Агент, благодаря Ви, по този въпрос изобщо не се бях замисляла Hands Clap
Няма за какво Simple Smile Мая е права...
Малко по различно е с уредите от САЩ,те работят на 110 VAC и трябва конвектор https://mladtehnik.com/konvertori-usa-eu-110vac-220vac
Та не само трябва конвертор, но той трябва да е и от по-мощните (2000W и нагоре), та спестените пари от "ниските" американски цени ще ги инвестирате в скъп и тромав конвертор и за капак ще си прецакате гаранцията. А Дайсъните имат репутация на не-съвсем-бетонни, та гаранцията е мнооооого добра идея!
https://mladtehnik.com/konvertori-usa-eu-110vac-220vac/konvertor … 0vac-3000w-5000va

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:27 от Agent Provocateur

# 666
Ооо, Агент, абсурд е да се занимавам с конвектори. Избих си идеята от главата. За съжаление в момента не мога да дам 1200 лв за Дайсън тук, но не ми е и голяма драма Simple Smile

# 667
Ооо, Агент, абсурд е да се занимавам с конвектори. Избих си идеята от главата. За съжаление в момента не мога да дам 1200 лв за Дайсън тук, но не ми е и голяма драма Simple Smile
Изчакайте още малко.В началото на другия месец в немския Амазон ще има прайм ден а след това е черния петък.Така,че ще излезе  на по добра цена.

# 668
Да ви разсмея малко...
От известно време забелязах, че синът ми предпочита да ползва спрея ми за коса на Alterna, въпреки, че из вкъщи се мoтаят поне 2-3 други и то доста прилични. Няколко пъти го помолих да не го прави, все пак това не е евтин продукт, но той настояваше, че за перчема му това било най-доброто. Та се нервирах и му купих специален за него. Докъде се докарах, а, за 13 год диване Grinning Но му хареса де!

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 04:05 от Agent Provocateur

# 669
  • Бургас
Моя тийнейджър пък ми примъкна сешоара в неговата стая, заедно с козметичното огледало. На въпроса защо го взима, след като съм му дала друг само за него - ами не бил толкова силен Joy

# 670
Нали Simple Smile
Моето говендо си прави перчема със стайлъра на Дайсън, ни повече ни по малко, но ми беше прибрал и една от четките (аз държа в чекемджето си 3 размера да се суша) на Оливия Гардън. На въпроса ми за чий му е четка след като е приватизирал Дайсъна ми беше отговорено, че такъв му бил процеса! Grinning

# 671
Да похваля серията Color Brilliance на Wella - шампоан и балсам за тънка до средно плътна коса. Косата ми е много жива, обемна и лъскава.
Косата ми е плътна, но ми дойдоха добре.

# 672
Oх… След Редкен и Керастаз реших да пробвам goldwell, изобщо не съм впечатлена 🙄 а фризьорката, при която ходя ги ползва…

# 673
Същия разговор водих с 10 годишния, на когото му светнаха очите като ми видя пяната за коса - точно това му трябвало за трите косъма над челото… при все, че на крехката си възраст има 2 вакси и един гел за целта 🤪

Днес си измих косата с Absolut Repair Ш и М, не бях ползвала ги ползвала от сигурно година. При все, че стоях с олаплекс 3 два часа преуош, тези ми оставиха косата една такава сухичка и никаква… много се озадачих, друго си спомнях за тази серия. Може ли да са…стари?

# 674
А аз след няколко измивания с Керастас съм решена да плащам каквато и да е цена за тях... просто за мен лично няма сравнение с другите. Косата ми живна отново, лъскава е и хидратирана....Ползвам и 3 серии на Лореал в допълнение и някои други, но Керастас си е в основата на всичко. Дори осъзнах, че някои маски особено в комплект изобщо не са чааак толкова скъпи с намаленията.

Абсолют рипеър е предимно протеинова маска. Не хидратира супер много. Според мен трябва да се комбинира с хидратираща серия поне през измиване или хидратиращи балсами поне. Като цяло Лореалите са си слаби бири и само за кеф/разреждане/мирис/допълнителна грижа.

Общи условия

Активация на акаунт