🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 397
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 275
Затова ти харесвам всеки път поста. Wink Благодаря за усилието. Simple Smile
И аз благодаря, че се оценява.

# 1 276
Голямо бутане от продукцията Маги да е в центъра на събитията и много нечестно спрямо другите момичета.Нейната среща беше само преди дни(за тях),на тяхно място щях да си правя плаж и хич да не ме е грижа за сценария, рейтинга им и да си дремя докато не ми дойде времето да си ходя, изобщо никакъв стимул не би ми било да се бутам като е ясно коя е връзкарката.

# 1 277
  • София
hrrisss радва ме, че знаеш (предполагам) какво е ника Simple Smile и да ако толкова фалшива Магдалена е ясно защо е сама. Не знам защо е толкова бутана от продукцията.

# 1 278
  • София
Сашко, от всички ергени само теб обичам, обаче ако другата седмица не изгониш поне 3, спирам да те състрдвам и емпатвам и ще манифестирам Горджъса пак да те заАпе на пейката.

# 1 279
Пак са ми стопирали бутона, а исках поне 100 коментара да лайкна.
Всичко сте казали, за мен не остана.
Но Теа ми направи вечерта. За първи път някой се осмелява да кръстоса шпага с Барбара.
Колкото ѝ сипвах днес -глуповата, инфантилна и тн, днес и аз като Алек я видях с други очи.
Колко образи са скрити в Теа едно на ръка първо, второ под подсвиркващия си непукизъм какъв силен и смел характер крие, трето закопа Барбито с думи и я разлюля от гняв със самообладанието си.
 Отмъщението се сервира студено и тя ѝ го върна тъпкано за всички обиди,с които Барбара я заля в играта. Явно тогава ѝ беше твърде неочаквано и не можа да се овладее, но сега се бе събрала отвсякъде и яко опуха боркинята като мече в дувар. Барбара имаше нужда от този урок, че в живота от позиция на силата не винаги ще печели.
  Чакам следващия им спаринг, Барбара май вече ще я заобикаля отдалече като Силвито.

Другото не ми е толкова интересно.
Остана само физическия секс с Алек и Мария да видим, емоционално те си го изконсумираха докрай.

# 1 280
Усилието на Маги да изглежда съсипана от липсата на роза не ми беше достоверно изиграно. Не успя да ме убеди в ролята. Въпреки това ме радва, че се явява фаворитка на краля, че така приземява останалите претендентки за сърцето му. Особено като ги качи на някой облак да летят и те си повярват.

# 1 281
Ами те реално не я обидих зорлем. Имаше игра и отговориха на въпросите. Тя пак ни наводни с думи. Много, много говори и нищо не казва. Малко се почувства засегната и веднага взе да обижда.

# 1 282
  • България
Ами те реално не я обидих зорлем. Имаше игра и отговориха на въпросите. Тя пак ни наводни с думи. Много, много говори и нищо не казва. Малко се почувства засегната и веднага взе да обижда.

Самовлюбена комплексарка

# 1 283
Вчерашният и днешния епизод дори не ги догледах. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива. "Сценаристи".

# 1 284
  • София /Абсурдистан
Много хубави рокли имаше днес.

# 1 285
Не гледам тази вечер, но видях в Инстаграма на предаването как Барбара скача на Теа и още малко и ще я набие...
Не разбрах защо изгониха Силвия, защото си плещела някакви неща в стаята без да имаме запис, а Барбара пред всички за не знам кой път вече казва на някоя в очите, че ще целува земята. Много странно.

Не, това предаване не толерира агресията...

# 1 286
А, не! Тя беше в тяхната група и наистина им вярваше,че са приятелки и на шега се задяват с нея.
В играта ѝ казаха открито какво си мислят . Тоест фактите, такива каквито са.
Но тази вечер нейните аргументи имаха същата и даже по-голяма тежест.
От бедния речник на Барбара до единствения ѝ начин да решава казусите с физическа сила.
Но основното бе спокойствието , бързата реакция и хладнокръвие на Теа.
Никога не съм я харесвала, но за мен е безапелационно победител.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 00:12 от проксима

# 1 287
  • София
Теа е типичен представител на зодия скорпион - само с думи и усмивка, може да изкара човек от кожата му и за секунди да го обърне с хастара навън. Имам си го вкъщи същия. Страшно ми хареса как направи Барбара смешна. И лафа на деня от  Барбара: “Много исках да се видя с Алек, защото имахме да си кажем толкова много неща” 😂 Все едно не сме им виждали срещите и не знаем колко “много” неща му казва на тях 😃

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 10:04 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 288
Теа много ме изкефи тази вечер. Искам да ги подлуди всички вътре и да им свали маските. Наистина знае как да извади човек от равновесие Joy
Магда много студена бре тая жена, като камък е. Нани да не си злобее под носа, щото е по - опасна и от Магда. Супер безскрупулно излъга и си изми ръцете с Барбара, че я била пратила на дивана. От нея очаквам големи бомби в бъдеще. И това дето го играе ревнива не й вярвам. Все повече си мисля, че е нон стоп в образ, който тя си е решила, че е подходящо да играе.
Теа много ме разсмя как обясняваше на Алек, че чак 6 деца било прекалено, нямало да остане нищо от тялото й, по - добре да осиновят няколко. Joy Само на нея й идват отвътре такива възражения.
За Катето си мисля, че тя е единствената там, за която съм готова да се обзаложа, че със сигурност ще има щастлив брак и семейство. Някак си самият й характер го предполагат. Лесно се води в добрия смисъл и не е обременена с разни житейски драми, момичето на татко. Такива жени правят хубави семейства по мои наблюдения.

# 1 289
Срещите на Барбара с Алек са алтернатива на един стар виц.
Срещнали се двама познати, които нямало за какво да си говорят, седяли, седяли, мълчали, станало време за тръгване, па единият рекъл- И каквото си казахме между нас да си остане!
Барбара се тръшка за среща, колкото да убие Алек от скука на нея, пулеше очите и му призна, че не знае за какво да си говорят. Ама напира.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 01:17 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт