🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 334
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 365
Добре де, чета пет страници и ми се изключват лайковете, защо?

Как им потънаха гемиите, че Магадалена няма да си тръгне Joy
Аз пък предпочитам нея , пред Надежда. Втората, очаквам след време да се покаже в пълния си блясък, още се стиска, но вярвам, че ще се "разгърне" Grinning

Някой пита, дали Тея има корекции. Мога да се басирам, че има хиалурон в устните.

Освен хапчетата за успокоение, които предагате да взимат момите, аз предлагам догодина да им осигурят по един вибратор, че много загорели, не издържат Grinning

# 1 366
Теа и хубава!? Че даже се възхищаваме на ума ѝ...
Слагате ни думи в коментарите, които и не сме помисляли, но продължавам да твърдя, че тя ми направи вечерта снощи.
Като характер, като  начин да канализира логореята си в правилната посока, и като самообладание  да разклати един наперен бизон.
  Много добре си нареди Барбара, която бе втората повярвала си след Габриела, че тя командва парада в къщата.

# 1 367
Въобще не харесвам Виктория, но вчера ми стана много мъчно за нея и категорично съм на мнение, че поведенито на Мария беше доста смущаващо, предвид факта, че не беше на индивидуална среща, а срещата беше двойна.
Аз лично от неудобство не бих се държала никога така в присъствието на трети човек на срещата, все пак следва да има уважение към хората.
Виктория наистина беше поставена във много неприятна ситуация, а това с даването на розата, в буса, докато тя седеше като изтърсак, беше още по-гадно.
Не вярвам Алекс да го е измислил, но можеха да й го спестят и Мария да получи розата си по друг начин.
Освен това наистина Мария след получаването на розата, в буса можеше малко да се обере и да остави емоциите си за синхроните.
Мисля, че никое друго момиче в Ергенът не беше поставено в по-кофти положение.
Отново казвам, че не харесвам грам Виктория, но която и да беше в тази ситуация щеше да ми стане жал.
В случая Виктория проста нямаше правилна реакция, за мен.
Единствено можеше да не преиграва така на разказа за срещата.

# 1 368
Да, на мен също ми стана жал за Виктория, после си отвори устата и се успокоих, че е било временно замъгляване на преценката. Grinning

# 1 369
Изобщо смятам, че Виктория са я цанили за жертвено агне и я унижават почти всеки епизод. А тя горката си мисли, че е в центъра на събитията и най вече като рефер. Че има нам си колко синхрона. Но не се спират да излъчват откровените обиди към нея, а и снощното изпълнение беше в абсолютен ущърб за нея. Не че толкова скандална беше Мария, а доста унизена беше Виктория. От продукцията (подчертавам го това), а не толкова от дружката и от ергена. Или не се усеща как я използват за да има драма или се е съгласила доброволно(по скоро е това) и си бере плодовете.
Повечето смятам, че се възхищавате на Теа заради нейният противник. Натри носа на едно були, добре има един плюс. Но я ако опонент ѝ беше Милена или някоя друга харесвана девойка.. Нагло поведение има Теа. Пошло, също.

# 1 370
  • София
Снощи Мария омая Алек на срещата, защото конкуренцията й беше Виктория. Ако беше с Теа, щеше да се чуди как да го накара да я погледне, че Тейчето, като го захапе и не пуска. И Алек щеше да стане разноглед горкия, и да избяга по средата на срещата, че в чудо щеше да се види - Мария ли да целува или на Тея танците в скута да гледа Joy

# 1 371
Любимата ми теория на конспирацията е, че Теа е умна и е добра актриса. Trollface

С противник като Барбара може да се справи всеки с малко повече от 5 грама мозък. Момичето е свикнало да блъска/бута и да не говори много. Тя сама се излага най-добре и това го видяхме в предпоследния епизод. В общи линии Теа извади нож на умряло куче. Joy

# 1 372
Александър/язък за хубавото име/  е абсолютно безхарактерен, фалшив и студен.
Чак пък хубаво име, той е от времената, когато всяко момче беше Александър и всяко момиче - Виктория

Инак и на мен ми е еднообразен вече, отделно вида на повешчик, отделно нелепото поведение около по-възрастните дами, Фройд по учебник, ненакърмения той...

# 1 373
  • София
И аз не разбирам възхищението по Теа. Верно е, че гледаме сеир, ама прекалява. Барбара хич не я харесвам, отдавна трябваше да е вън, не мисля че има и какво да си каже с Алек, но в случая съм на нейна страна. Даже не мога да повярвам, че го написах. Роля, не роля - ужасно поведение на Теа. Не мога да понасям лигавенето й. Има евтин вид, па макар и симпатична. А Барбара е дървар.

# 1 374
Мисля, че момичетата поставени вече толкова дни в изолация започват да се пропукват и скандалите стават все повече. Прави ми впечатление и че някои от тях изглеждат силно подпухнали и напълняли- Барбара, Теа, Киара...предполагам храната не им е ок. Очаквам все повече скандали до края на сезона предвид темперамента на повечето момичета, или поне темперамента, който до сега са показали пред камера.

# 1 375
Киара в следващия епизод да не е прекалила с чашката, нищо не разбрах от тоя трейлър?

# 1 376
За мен Алек е такъв играч, че ви е бедна фантазията. Не му гледайте милия поглед и смирения нрав, който демонстрира по пейките. Този може да си легне с някоя и като свършат, да отвори вратата, да и хвърли дрешките и да я прати да си ходи като се облича отвън. Като каза учитулката му от Френската - в него бяха влюбени всички момичета, стана ясно, че е свикнал на женско внимание. И не само на такова. У дома е изтърсака, общото дете, най-малкият и най-глезеният. Той навсякъде е получавал всичко. И се е научил как да отговаря на това внимание така, че потоците от него да не спират и да не са в негов ущърб. Добър артист е и той, добър! Добре заблуждава, че е мил, хрисим, благ...

# 1 377
Той и Ален Делон да е, срещу него не стоят ученички или наборки, а обиграни хиени, които са виждали и по-богати, и по-красиви, и по-арогантни. Въобще не мисля, че е имал досег до такъв тип жени.

# 1 378
  • София
Тея няма да остави Барбара дъх да си поеме до края на престоя на една от двете. Защото Тея смяташе, че Барбара й е приятелка и изказванията й по нейн адрес й подействаха, като студен душ, тъй като изобщо не го очакваше. Ако някое от другите момичета я беше "нахранила", нямаше да й пука особено, но от приятел най-боли. А скорпито няма да остави нещата така - нали знаете, че тях много ги бива в отмъщенията. Подозирам, че тепърва ще я прави дива калинка. Снощи беше само началото.

# 1 379
Tea има абсолютно vibe на Стрелец за мен, не на Скорпион.

Общи условия

Активация на акаунт