🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 409
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 440
Идвам само да попитам дали някой знае къде могат да се гледат пълните епизоди онлайн, ако ги качват някъде? Гледам официалните клипчета в Ютюб, но установих, че хх-сцените на Марчето и Алек на скалите ги няма там. Joy
Благодаря!
https://playtube.tv/

# 1 441
Добре, че не гледам епизодите в реално време. Не съм прехвъртала толкова голяма част от епизод.
Срещата си беше гавра с момичетата - стоиш и гледаш как мъж се натиска и тн. с друга, докато не дойде твоето време, че и теб да те огрее.
Теа ме кефи и аз не знам защо. Не блести с интелект, на моменти е леко пошла, знае как да е дразнител, но има нещо в нея, което ми допада. Даже като приятели ми допадат със Сашко.
Мага, като се усмихне, ми е като илюстрация на някоя змия с отворена уста и оголени зъби. Интересно, че беше готова да утешава Барбаронът, но за Теа се дърпаше.
Нанито и тя се оказа инфантилна лимонка.
Целият каст, сценариите и продукцията са много далече от 2-ри сезон.Там, в различни моменти ми бяха симпатични (дори и чисто визуално) различни момичета - Мони, Карабаджак, Елена, Мика, Валерия, Джия, Айлин... Тук-нищо.
Сигурно, ако вкарат някоя от тях в този сезон, Сашето ще забрави и Мага, и Надка, и Марчето и све.

# 1 442
  • гр.Пловдив
Аз все си мисля как, ако бях на мястото на Виктория просто щях да откажа розата. Колкото и да харесвам някой, себе си харесвам повече Grinning
Би било страхотен ход Виктория да откаже роза и да си тръгне. Само така ще запази достойнството си. Не с рев, цупене и упреци. Може и да го направи следващия път.

И на мен така ми се струва,че си тръгва другият епизод Sad

# 1 443
Любимият ми момент от епизода в сряда:

# 1 444
Виктория се срина така вчера, защото се сблъска с реалността. До вчера тя живееше в някакъв нейн балон, в който тя е една от основните претендентки за сърцето на Алек. И вчера, двойната среща и розата накрая, буквално спукаха балона. А дори не мога да си обясня на какво основание тя смята, че има някакъв шанс с него, като той никога до сега не е показвал някакво искрено желание да бъде с нея. Едната целувка не е повод да си повярва толкова, предвид факта, че той мляска всичко живо наред.
Хриси, като излезе, каза, че Сашко имал често срещи на пейката точно с Виктория. Явно някои са изрязани нарочно. От продукцията много хубаво си я пързалят. Отстрани изглежда като ненормална, която се е влюбила от нищото.

# 1 445
На Надежда поне и боядисаха малко косата, ами Теодора (Теа) горката, слагат и украшения по косата, мазни прически, да замажат малко черните корени.

На Виктория пък зъбите имат подобрение, не разбрах, сигурно продукцията ли се намеси след онази песен?

На промото на епизода, който ще е другата седмица, забелязах, че косата на Теа вече не е с черни корени, мн хубаво русо й бяха направили и доста са я освежили.
Иначе на Виктория зъбите са си същите, не на всяка светлина си личи добре цветът.

С риск да обидя много хора - какво представлява руската школа? Нищо повече от свръх големи паткенски претенции за висок финансов статус, нищо повече. Оттам-нататък са готови на всичко, за да хванат някой балама, който да им играе по свирката. Голямото самочувствие много помага другите да те възприемат като по-красива, по-успешна и изобщо ПО- и много бг шарани продължават да се връзват. Мария не е нито хубавица, нито умница, нито пък има стил и класа, но знае да иска. Точка.

# 1 446
Аз не виждам нищо сексуално в Ирина. Имаше някакви напъни, но това за мен по-скоро беше образ, а не истинското й аз. Нищо не стана с Евгени, даже и целувка нямаха доколкото помня, стоеше нелепо до него.

# 1 447
Аз не виждам нищо сексуално в Ирина. Имаше някакви напъни, но това за мен по-скоро беше образ, а не истинското й аз. Нищо не стана с Евгени, даже и целувка нямаха доколкото помня, стоеше нелепо до него.

Голяма им е възрастовата разлика, а и чисто физически тя е едра жена и някак не си подхождат с Евгени.

# 1 448
  • София
Магдалена е качила любопитни снимки и още по-любопитен коментар в Инстаграм днес.

# 1 449
Магдалена е качила любопитни снимки и още по-любопитен коментар в Инстаграм днес.

И какви са те? Не ползвам инстаграм.

# 1 450
Теа Теодора ли се казва всъщност?
така писаха в началото на в темата, явно не си харесва името Теодора, Теди, Тошка някой я наричаше даже.
Иначе аз не я познавам, не мога да кажа.

# 1 451
Нищо интересно. Много прочувствени слова, едва ли писани от нея, за тръпката от вчерашния епизод. С любезното съдействие на хотел Милениал и някакъв бранд за дрехи. Явно сериозно е решила да се развива като инфлуенсър. Държи и предполагаемото писмо.

# 1 452
  • Viena
А,това нова мода ли?Отворена уста в усмивка и главата назад?

# 1 453
  • София
С риск да обидя много хора - какво представлява руската школа? Нищо повече от свръх големи паткенски претенции за висок финансов статус, нищо повече. Оттам-нататък са готови на всичко, за да хванат някой балама, който да им играе по свирката. Голямото самочувствие много помага другите да те възприемат като по-красива, по-успешна и изобщо ПО- и много бг шарани продължават да се връзват. Мария не е нито хубавица, нито умница, нито пък има стил и класа, но знае да иска. Точка.

Руската школа много добре я описаха в някой от постовете по-назад. Накратко - успяват да накарат мъжете да се чувстват велики, единствени и неповторими, като същевременно постоянно ги обгрижват. Т.е. карат ги да се чувстват истински мъже. И това "обожавам те" повторено няколко пъти от Мария си е точно от тази школа. Между другото познавам българки, които много успешно прилагат този модел на поведение и доста успешно изграждат добри семейства именно по този начин. Мъжкото его е много сериозен фактор, но все по-малко жени успяват да им го подхранват качествено. В това отношение рускините/украинките много ги бива, затова е и този термин "руска школа"

# 1 454
Най-сетне последните два епизода ме накараха да очаквам с нетърпение церемонията на розите.. Радвам се, че не изгони никоя, защото в момента сме в някакъв вид кулминация и следва развръзка на взаимоотношения между ергенки и Ергени.. Виктория снощи беше доста досадна, Мария я би с доста точки, очаквано. Теа е женския вариант на Бай Ганьо, куха, нагла, пошла, заядлива, суетна, безвкусна, евтина и за разкош я гони логореята.. Прочетох тук че ако Мария била срещу нея нямала да може да се докопа до Алек 😄 Той я има за шута на групата и я търпи за шоуто, изобщо дори не я приема на сериозно.. Точно срещу Мария няма абсолютно никакъв шанс

Общи условия

Активация на акаунт