🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 345
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Руската школа много добре я описаха в някой от постовете по-назад. Накратко - успяват да накарат мъжете да се чувстват велики, единствени и неповторими, като същевременно постоянно ги обгрижват. Т.е. карат ги да се чувстват истински мъже. И това "обожавам те" повторено няколко пъти от Мария си е точно от тази школа.
Боже Господи, то пък за какво ти е мъж, ако е толкова глупав да се върже на такива очевидни номера 😀

Въпрос на мнение. Аз лично не виждам нищо лошо в това една жена да кара мъжа си да се чувства мъж. А и явно на мъжете това също им допада

# 1 486
  • София
На Алек му пиша няколко минуса заради тъпата сцена с розата на пътя. Вероятно идеята не е негова, но предполагам, че ако силно се беше възпротивил, щяха да измислят нещо по-прилично.  Продуцентите, че са хиени и търсят само драми, унижения и скандали е ясно, но и той им играе по свирката...

Барбара не знам защо се напъва за среща с Алек, като може само да мълчи и да чупи джуки. Ама видяла, че всички се бутат натам, и тя да не остане назад...

# 1 487
Чакайте сега, всички потвърдихме, че ни е станало кофти за Вики. Най-веротяно щяхме да започнем да не харесваме Мария и да състрадаваме Виктория, НО ако тя беше реагирала нормално, с някакво самочувствие или...не знам и аз, адекватно.

Но, не, Виктория реши да излезе жалка и да започне да се обяснява. Сама си го направи. Никой не 'и е виновен. Ако имаше малко гордост, щеше да замълчи или да се направи на приятно разсеяна. Не да се унижава. Можеше да го отиграе страхотно и да се взигне и в нашите очи, и в тези на Алек.

Иначе, руската/украинстката школа не е само секс и обожание. Имам познати рускини с богати мъже, наистина могат да им купят всичко, НО жената е домакиня и то в най-пълния смисъл на думата. Мъжът не мръдва и пръст, някои рускини са ми споделяли, че дори са впечатлени от българските мъже в това отношение. Както я гледате с джуки и намазана физиономия, така след нея се тътрят 4-5 деца. Та, скъпо се продаваш, но не се знае дали ще ти е кеф цял живот така.

# 1 488
  • Бургас
Александър/язък за хубавото име/  е абсолютно безхарактерен, фалшив и студен.
Чак пък хубаво име, той е от времената, когато всяко момче беше Александър и всяко момиче - Виктория

Инак и на мен ми е еднообразен вече, отделно вида на повешчик, отделно нелепото поведение около по-възрастните дами, Фройд по учебник, ненакърмения той...

Хазел, това е името на моя син, за мен е хубаво и винаги е било хубаво, още преди да го родя и се радвам, че имаше на кого да го кръстя точно така.Не случайно е доста често избирано и популярно.Това е непреходно име, не е просто модно име.

# 1 489
Относно това дали Теа е знаела или не. Аз смятам разбрах какво искаше да каже. Тя (Теа)беше вътре във вилата. Докато тя е вътре, Барбара отива да ги прекъсне и после се връща на арката. Теа излиза и ги вижда там - на арката. Съответно отива по-близо за да е първа. Когато Валерия и казва “Барбара беше първа”, Теа мисли, че говори за реденето под арката,  а не за това , че Барбара вече е отишла. Затова и каза, че ако е знаела е нямало да се пререди. Тоест за нея чакането под арката и чакането на диванчето са fair game.

Иначе на мен не ми стана жал за Виктория. Не ми хареса как тактично се опита да изкара Мария глупава. С нейното “това са лингуини, котенце. Това не са сини сливи, котенце.”. Пускаше и тя някакви стрели. Малко да слезе на земята, че е глътнала много въздух.
Марчето малко пресоли манджата и тя, но от двете я предпочитам. ЕргенинОт ако беше взел нея вместо Катерина на срещата със спането в хотела, 100% щеше да “намаже” и нещо повече от пипане под масата. 😏😀

# 1 490
На моменти ми се струва, че Виктория иска да предизвика съжаление у зрителите.
Има един тип жени, Многострадална Геновева, които заемат ролята на нещастни и натрапват това си нещастие на другите.

# 1 491
Относно това дали Теа е знаела или не. Аз смятам разбрах какво искаше да каже. Тя (Теа)беше вътре във вилата. Докато тя е вътре, Барбара отива да ги прекъсне и после се връща на арката. Теа излиза и ги вижда там - на арката. Съответно отива по-близо за да е първа. Когато Валерия и казва “Барбара беше първа”, Теа мисли, че говори за реденето под арката,  а не за това , че Барбара вече е отишла. Затова и каза, че ако е знаела е нямало да се пререди. Тоест за нея чакането под арката и чакането на диванчето са fair game.

Тея, ти ли си?

И сто пъти да се повтори това нещо, по.умно и смислено няма да стане.
Пререди си я Тея барбара като два и две. факт.

# 1 492
На моменти ми се струва, че Виктория иска да предизвика съжаление у зрителите.
Има един тип жени, Многострадална Геновева, които заемат ролята на нещастни и натрапват това си нещастие на другите.

Да нямаш предвид Страдалната Геновева? Grinning

# 1 493
  • Бургас
Ще ви кажа нещо за "руската щола". Много добър мой приятел се ожени за рускиня. Раздели се с предишната си приятелка,от която имаше дете, за бъде с нея. Рускинята също беше женена с две деца,но един ден казала на мъжът си ,че идва на море в България, взела децата и два куфара и дойде при приятеля ми. Бързо забременя,а преди да роди сключиха брак. Беше голяма драма с визите ,а и с дистанционния й развод. Изобщо  момчето си причини големи главоболия за да е с нея. Питала съм го какво толкова й харесва!? Отговори ми ,че е много всеотдайна ,внимателна ,демонстрира любовта си непрекъснато и прави секс по няколко пъти дневно😉 Направо го изцежда и той не мисли за друга.Когато сме заедно ми прави впечатление нейната постоянна демонстрация,че той е най-спициален и най -добър във всичко.Дори децата са на заден план -най-важен е мъжът!!!

Театър за пред мъжа,  и за съжаление мъжете се вързват много лесно на такива номера.Чувала съм същото и за жълтите жени, но те май не са меркантилни, там мотивът е друг.Иначе дай им на тези поддръжка и харчене на пари, друго не ги вълнува. Има и свестни жени разбира се, доста скопосни, но повечето са обучени за държанки.

# 1 494
  • София
Нищо не сте разбрали. Геновева е или Нострадална, или Състрадална. Точка!

# 1 495
Уф, как не се разбра нещо за бившите на Алек, както знаем за Виктор и Парова? Айде, Евгени поне дълго е имал дейност извън БГ, но България е малка, все нещо трябваше да се разчуе за Алек.

Вики в Инста:

# 1 496
Тая Геновева много популярна Joy Днес, в някакви новини, Б.Борисов спомена Геновева и страданията ѝ!

# 1 497
Ами, какво да кажа, ергенките и управляващите черпят от един извор на мъдростта. Grinning

Като се замисля, Барбиту ще е страхотна охрана на някой политик.

# 1 498
Леле, хора! Шетам си из къщи, детето гледа детски и изведнъж чувам хармониката на Силви- изтръпнах JoyJoy
Явно си е инспирирала мелодията от Пес патрул 🤣

# 1 499
  • тук и там
Руската школа си е точно като описаното в поста на Lili Roze .Демонстрират любов и обожание пред мъжете си,докато не се появи друг.Между другото,често се случва да оставят децата при мъжът (бабата от мъжка страна)и те да продължат новият си живот на чисто.Някои разбира се,други си вземат децата.

Общи условия

Активация на акаунт