🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 325
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 515
Мария може и да се е впила в Алек но на него явно това му харесва щом първа я покани на диванчето веднага след  като са имали среща. Това досега с никоя не го е правил. С другите след индивидуална среща все едно не ги забелязва. А и така свойски и кимна и я прегърна..дали не са правили нещо из храсталаците ..

# 1 516
Виктория страшно много ми прилича на една моя позната.
Е, цял живот на това момиче никой не можа да му угоди - ни роднини, ни приятели, ни колеги, ни мъж. Все другите виновни, все тя знае и може, ама нарочно я прецакали. Готова е да провали празник, ако сметне, че не ѝ се обръща достатъчно внимание (и го е правила), готова е да засегне бременна жена, само ей така, заради самото засягане (това също го е правила).
Мисля, че това е някакъв вид състояние, което изисква определени компетенции.

# 1 517
Мария може и да се е впила в Алек но на него явно това му харесва щом първа я покани на диванчето веднага след  като са имали среща. Това досега с никоя не го е правил. С другите след индивидуална среща все едно не ги забелязва. А и така свойски и кимна и я прегърна..дали не са правили нещо из храсталаците ..
Към Алек престанах да имам очаквания след като го нацелуваха поне пет дами и стоеше като статист на пейката олигавен и с розово червило по русите мустаци (както между другото забеляза и Теа). Не знам девойките не ги ли е гнус да докосват това лице, явно за Алек няма проблем да изтърпи това положение. Доста комично изглеждаше, но толкова си може момчето. Предните два ергена са класи над него, съжалявам.

# 1 518
Виктория е емоционална и пуска емоциите на воля.
Най-нормалното състояние, на което много хора още се учат.

# 1 519
Като стана дума за руската школа, Ирина от втори сезон не ми е правила такова лошо впечатление. Жената си имаше класа и достойнство. Да, правеше му по-така намеци, гледаше го със светнали очи, но не му навлизаше в личното пространство, (особено като са насаме) толкова агресивно. Да не говорим и че тя самата си беше с добра професия и добре образована, за Мария нищо в този аспект не зная, само искала финансова стабилност, очевидно трябва мъжът да се погрижи. Много, много грозно поведение. И в известна степен оправдавам и Алек, понеже в живота той може да я отреже и да я изгони, а тук продукцията го е обвързала с да има премерени реакции през цялото време.....

# 1 520
Трябваше да му вкарат на Алек истински лейди бой и по време на гореща тройна джакузи среща да има изненада. Sweat Smile

# 1 521
Ох, горкият Алек, човекът иска да се обяснява в любов на Маги и Нани, да си говори 100 часа за деца, кучета и филисофия, пък тая гадна рускиня му скача и му срива благоприличието. Grinning

Стига сте го гледали само от женската камбанария, кое е пошло, кое не е и какво било окей да харесва Алек.

# 1 522
Ох, горкият Алек, човекът иска да се обяснява в любов на Маги и Нани, да си говори 100 часа за деца, кучета и филисофия, пък тая гадна рускиня му скача и му срива благоприличието. Grinning

Стига сте го гледали само от женската камбанария, кое е пошло, кое не е и какво било окей да харесва Алек.
Ми честно да ти кажа, дори от мъжка гледна точка как си представяш да стои на пейката олигавен и намазан с червило и коя от където мине да му се мята в скута и да го мачка. Виж, ако иска може да опъне някоя девойка здраво в спалнята, това да, но показаното на коктейла го показва в такава светлина, все едно е някакъв всеяден и е в ролята на секс експонат.

# 1 523
Трябваше да му вкарат на Алек истински лейди бой и по време на гореща тройна джакузи среща да има изненада. Sweat Smile
Снощи в джакузито ми се видя, че девойките, особено Мария доста си трепереше. Явно е било студено, хич не им е било горещо. Поне така ми се стори на мен. Имах чувството, че направо замръзва.

# 1 524
Предаването е снимано в самия край на сезона и вечер е особено хладно и подухва. От продукцията ги курдисват там да висят с тия рокли без връхни дрехи и винаги на церемониите се вижда както бриза, така и как притреперват всичките от студ.

# 1 525
Снощи в джакузито ми се видя, че девойките, особено Мария доста си трепереше. Явно е било студено, хич не им е било горещо. Поне така ми се стори на мен. Имах чувството, че направо замръзва.
Със сигурност щеше да стане горещо в момента, в който Алек напипа изненадата.Sweat Smile

# 1 526
Ако Мария спечели предаването, с Алек имат щастлива и смислена връзка, пълна с любов и развитие, а не тя да е само на 'обожавам те' и слушкане, докато той я издържа финансово, тогава ще се впечатля.

Дотогава ми е все тая как я бил награбил, тя как му галила егото, на него какво му харесвало и тн. Голям праз. 🥱

Обаче интуитивно знаем, че такъв развой на събитията е малко вероятен.

+

# 1 527
Ох, двойната среща вчера беше пълен ужас, страшно ми беше некомфортно да гледам.
Мария ми беше от по-симпатичните момичета преди това, държи се на ниво и не влиза в конфронтации и драми, но според мен се държа изключително пошло на срещата. Не симпатизирам на Виктория, но мисля, че и аз бих реагирала по същия начин (но със сигурност щях да си тръгна!), беше поставена в крайно унизителна ситуация.
За мен не е окей и не е секси да се натискаш с някой като невидяла, да го опипваш под масата и да носиш на практика прозрачен бански, когато не си на индивидуална среща, да не говорим, че това момиче й се води приятелка. Нищо чудно, че Виктория започна да се сопва така по време на вечерята. А това с розата накрая беше дъно.

# 1 528
Ех, как така пак не уцелиха от продукцията, толкова ли е трудно. Витко беше много пасивен и не реагираше на простотиите, Евгени въздаваше справедливост, ама по злобен начин. И сега Алек отново храстче. Не знам защо не ги оставят да действат малко по-логично.

# 1 529
  • София
Лично за мен, най-отвратителното нещо в предаването е, като седне Алек на диванчето и една след друга започнат да го мляскат. Недоумявам как може една жена, виждайки го да се целува с друга, 3 минути след това да седне след нея и да го награби и тя. А след нея и още една, и още една. Как не ги е гнус се чудя - че даже и на опашка се редят с надежда да ги огрее и те да влязат в групата на целунатите.

Общи условия

Активация на акаунт