🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 319
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 545
Виктория е емоционален насилник върху хората около нея - роднини, приятелки, колеги, познати.

Опитва се да манипулира и вменява чувство за вина, чрез това как се чувства.

Познавах такъв човек. Ужасно е. Такъв човек е ужасен.
Именно!👍👏

# 1 546
# 1 547
Стига сте го гледали само от женската камбанария, кое е пошло, кое не е и какво било окей да харесва Алек.
Пак от женската камбанария ще го кажа, но като майка не би ми било особено приятно да гледам такива изпълнения с участието сина ми по телевизията. Говоря за ръце под масата, целувки с по 5 на вечер и еротични танци в скута. Алек нали много държи на майка си… Не знам защо държи да ѝ ги покаже тези неща.

# 1 548
Намерих снимка на Виктория преди корекциите.
Много по-добре! Защо така се е загрозила..

# 1 549
Тя има само една корекция - устните (които я загрозяват, да). Но явно доста е отслабнала и сега чертите ѝ са по-остри.

# 1 550
Все пак ми е жал за Виктория...тя не че толкова е влюбена в Алек, но това и високо самочувствие избива комплекси и вчера я удариха умишлено в слабото място... Вчера бяхме свидетели как продукцията си играе с участниците...как всичко беше премислено до най малкия детайл, за да даде резултата, който даде. Някой беше казал, че Виктория е нямала правилна реакция...и си е така,  експлозията от емоции пък при Мария беше толкова силна заради изненадата на пътя и неочакваното. После пък Виктория нямаше дори как да се оттегли и да избяга от тоя разговор...защото бяха в колата. Момите се карат и реват, а злият гений на продукцията потрива ръце...

# 1 551
Стига сте го гледали само от женската камбанария, кое е пошло, кое не е и какво било окей да харесва Алек.
Пак от женската камбанария ще го кажа, но като майка не би ми било особено приятно да гледам такива изпълнения с участието сина ми по телевизията. Говоря за ръце под масата, целувки с по 5 на вечер и еротични танци в скута. Алек нали много държи на майка си… Не знам защо държи да ѝ ги покаже тези неща. 😉
Ако има акъл майка му, не би гледала изобщо това предаване.

Цветът на Виктория е... тройно препечен. Но е 100 пъти по-добре от сега. Има и някое кило тгоре, вижте, че има лице.

# 1 552
  • София
Този бисер по кое време е излъчван, да го върна  😁
И с Виктория ли се е мляскал?

# 1 553
Тя има само една корекция - устните (които я загрозяват, да). Но явно доста е отслабнала и сега чертите ѝ са по-остри.

Направо кожа и кости е сега уау, на фона на преди. Ромка ли е последно? Изглежда на ромка тук.

# 1 554
Ох, Вики е много кисела:
Скрит текст:

Изпитвам едновременно емпатия към нея, хем не се учудвам защо другите странят от нея. Разбирам, че за втори път го изживява като гледа епизодите, но дори тогава да не е можела да реагира, е трябвало сега, след толкова месеци, да може да махне с ръка и да разбере, че нито Алек, нито Мария са стока... Те имат правото да не я харесват, но цялото им поведение беше грубо, нетактично и унизително.

Странно ми е, че намирате Вики за човек с високо самочувствие. Според мен тя няма никакво. Как човек със самочувствие ще си промени чак дотолкова външния вид, че да не може да го разпознаем по стари снимки (това важи и за Мария впрочем), че сигурно и той самия вече не знае кой го гледа в огледалото? Човек със самочувствие и малко common sense ще се усети, че донякъде проблемът и не е в него (в случая с двойната среща), а тя още рови, търси, седи в някакъв порочен кръг в главата си.

Има нещо в нея, което ми е симпатично, може и наистина да е просто съжаление. На някакво стори беше казала, че покрай стреса (нали и я уволниха) почти не яде. Не знам, ще ми се да поговори със специалист, който да й помогне. Чак толкова непоправимо лош човек не смятам, че е, нито е глупава. Абе, мъчно ми е.

# 1 555
Чак сега успях да гледам снощната тройна среща на раздора. Виктория беше отвратителна и си заслужи унижението отвсякъде! Мария дори на синхрони не каза лоша дума за нея, а оная от самото начало не спря да храчи високомерно за уж приятелката си. Отвратително същество, злобно и завистливо, въобще не ми е жал! А, също така въобще не съм скандализирана от сексуалността на Мария, Гергана от първи сезон беше по-гнусна. Това на Мария си беше флирт и то доста успешен.

# 1 556

Не само, че е отслабнала, но и явно ходи на солариум, независимо, че има тен по рождение, а също и сега е с по-тъмна коса и изглежда повече като от малцинствата.

# 1 557
Сега се сетих, кълна се, че ще повърна ако Маги пак нарече Алек 'момчето'. Побиват ме тръпки.

Кога ли ще бъде "ела при мама" Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 558
  • Бургас
На мен ми се струва Виктория симпатична на снимката, съвсем друго излъчване има.Не знам какво е станало и защо така се е огорчила, но ако не беше толкова негативна и окипазена с тази уста щеше да е в пъти по-симпатична.

# 1 559
Сега се сетих, кълна се, че ще повърна ако Маги пак нарече Алек 'момчето'. Побиват ме тръпки.

Кога ли ще бъде "ела при мама" Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Аа, дори да не се шегуваме на тая тема, че почват да ми се явяват образи с лигавник и как му бърше червилцето от брадата. :DDD

Общи условия

Активация на акаунт