🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 556
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 165
Пианистът остана безкрайно обиден, че целокупният български народ не го хареса. В крайна сметка, покрай обидата му на зарязана мома, загуби и тези, които му симпатизираха (например аз).
За разлика от него, Витя сякаш си поизчиства имиджа и лично на мен ми става почти симпатичен.

# 166
Пианистът както се цупеше на девойките, така се нацупи и на публиката. Аха да кажа, че съжалявам Валката и се сетих за "махни сА" Joy Намери си майстора той Grinning

# 167
Магдалена наближава 40 и още е хостеса…
Надежда се е мотала около рецепцията на семейното хостелче най-вероятно. И то на Тасос, където е такова сбутано място, атрактивно само за бедни българи, предимно селяни.

Какви трофейни съпруги, моля ви се…

# 168
Гледах Виктория в Инстаграм - отговаряше на въпроси. Ми нищо чудно, че има толкова много синхрони с нея, глупава не е и определено може да се изказва. Проблемите й са от съвсем друго естество.

За Алек каза, че е едновременно дете и мъж, което ми се стори интересно и... сладко. 😅 Определи го като авантюристичен и свободолюбив, каза и че гради и гледа да развие собствен бизнес. Някой знае ли за какво става дума, че нищо чудно да съм изпуснала. 😂 Останах с впечатлението, че работи в семейния бизнес и няма намерение да се цепи.

# 169
Не знам какъв ще е тоя бизнес, след като вече ще е с клеймо палячото от Ергенът.
Който може да прави бизнес - прави, а не говори и не влиза в такива театри предварително. Е, ако ще прави цирк - разбирам. И кадри ще има на разположение, с тези ценни контакти, които натрупа вътре вече.

# 170
И двете са трофейни съпруги, ама в сънищата си. Маги явно ѝ е блян от 18 годишна. Вкусила е сладкото, бъдейки държанка на някого няколко години, после си е изяла един бой и заплахи да спре да досажда и е тръгнала да си търси богат съпруг по Софията. Уви, нещо не се е получила работата и сега чака с отчаяние някакъв последен влак.

Надежда според мен е била препълнена с комплекси за визията си преди да срещне гърка и затова и бързо му е пристанала. Хубаво, ама след 10тина години ѝ е дошло в повече византийското робство, “пооправила” си е това и онова и е решила, че и тя заслужава повече.

И двете си мечтаят за живот тип Гущерова, но бонус ще им бъде и няколко месеца да поживеят от реклами на кремчета и чайчета.

# 171
Не знам какъв ще е тоя бизнес, след като вече ще е с клеймо палячото от Ергенът.
Който може да прави бизнес - прави, а не говори и не влиза в такива театри предварително. Е, ако ще прави цирк - разбирам. И кадри ще има на разположение, с тези ценни контакти, които натрупа вътре вече.
Търговия на софтуерни решения, ИТ услуги, консултантска дейност, търговия на едро и дребно, внос и износ, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговско представителство и посредничество, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, незабранена от закона
Това е обявил.
Софтуерните решения и ИТ услуги от Надя ли ще са - не знам.
И новата дейност с нищо не пречи на досегашната му работа.
Ако остане на работа при баща си.

# 172

Скрит текст:
Това не е вярно, поне двама мъже с голям избор са ми го казвали. Достатъчно им е да видят гола жена и оттам нататък природата си знае работата. Даже единия от тях беше направо възмутен от себе си Joy
За дългорайния интерес съм съгласна.

Като свикнах с говора на Мария, даже ми стана много забавен Simple Smile Особено като каже "Алек" все едно се опитва да изплюе и преглътне нещо едновременно Joy

Иначе като хора според мен Алек харесва най-много Йоана и Милена, а с Надежда се чувства най-добре.

Всяка гола жена? Трудно ми е да го повярвам. Но ако е така, имам определена степен на погнуса от хора, които не подбират. За мен липсата на критерии е нещо много нехигиенично.

Критериите са в менталната сфера, възбудата е чисто инстинктивна физиологична реакция. И - да - от всяка, която е виждал. И, не - това не означава, че човекът би имал общо с всяка.

Колкото до Маги и Алек, не мисля че той някога е имал нещо към нея. И двамата ми фалшивеят когато са заедно, още от ден едно.

# 173
Снимка в нета показва Ергенът Алек преди, имал е физиономия на зубър и очила с диоптър.
Можеше един ред да добавят откъде е снимката и коментарите.
P.S. Моя грешка, обявили са откъде е информацията.
В сайта източник са ни пропуснали. А им намерих снимка с много добро качество.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 18:49 от OCATA

# 174
Дали ще има по-възрастен ерген? Такъв, който би бил подходящ за Ивелина, Маги и Нани. Ако е и с дете, би било чудесно. Ще ми е интересна реакцията на участничките.

# 175
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата! Гласувах за Надежда, макар че може и да съм се повлияла от спойлерите още преди да започне предаването. Но пък и не мисля, че Маги трайно се е настанила в сърцето на Алек. Прилича на човек с голямо сърце има място за всички 😀

# 176
Гласувах с последната опиция - че и Маги не му е интересна. Толкова престорено е всичко....

# 177
Алеко може и да си е въобразил, че Маги и Нани са класни дами, особено на фона на останалите момички. Нормален ефект за реалити предаване, загубил е милият представа за реалността 😃

# 178
Човекът се ориентира към най-доброто от предложеното. Нито са първи красавици, нито интелектуалки, но поне са сравнително умни и хубави.

# 179
Поне няма да ги мислим как ще изглеждат. При толкова гримьорки, фризьорки, маникюристки и чалга статистки. Все ще закърпят положението. Няма да се излагат пред последователите.
Първи сингъл: Милионерче 2.

Генчака ще взема класическа мелодия и Джия ще й притури чалга текст и хитът е готов.
Някъде мернах, че Алек не понасял чалга. Ще трябва да минем без текста. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт