🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 473
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Пловдив
Нещо в аванс за майка му да кажете ?
Прилича ми на останала в 80-те госпожа,на която най- подходящи снахи биха се вписали образи като Силви,Йоана и Надя -попаравете,ако греша ,но госпожата на първо четене с тези очила си е застинала в поне 4 десетилетия назад и персони а ла Мага и Надежда са й доста безпонятни и невписващи се в семейната традиция и идилия !

# 196

Скрит текст:
Това не е вярно, поне двама мъже с голям избор са ми го казвали. Достатъчно им е да видят гола жена и оттам нататък природата си знае работата. Даже единия от тях беше направо възмутен от себе си Joy
За дългорайния интерес съм съгласна.

Като свикнах с говора на Мария, даже ми стана много забавен Simple Smile Особено като каже "Алек" все едно се опитва да изплюе и преглътне нещо едновременно Joy

Иначе като хора според мен Алек харесва най-много Йоана и Милена, а с Надежда се чувства най-добре.

Всяка гола жена? Трудно ми е да го повярвам. Но ако е така, имам определена степен на погнуса от хора, които не подбират. За мен липсата на критерии е нещо много нехигиенично.

Критериите са в менталната сфера, възбудата е чисто инстинктивна физиологична реакция. И - да - от всяка, която е виждал. И, не - това не означава, че човекът би имал общо с всяка.

Възбудата е физическа реакция, но тя е в резултат на това, което се случва мозъка. Тези голи жени, които е виждал човека, ги е виждал при определени обстоятелства и за това мозъка му го настройва така. Нека го пратят на един самотен остров с 20 голи жени - да видим колко време ще му представляват интерес. Или пък да започне работа като гинеколог - изобщо няма да реагира на всяка.

А за кандидат свекито - не ми изглежда много френдли на мен, но ако би одобрила жени като Йоана и Надя - мога да я разбера - това са по-нормално изглеждащи момичета. Маги и Надежда не са никакъв еталон за модерно излъчване, на мен са ми смешни в напъните си да изглеждат красиви.

# 197
Критериите са в менталната сфера, възбудата е чисто инстинктивна физиологична реакция. И - да - от всяка, която е виждал. И, не - това не означава, че човекът би имал общо с всяка.

Възбудата е физическа реакция, но тя е в резултат на това, което се случва мозъка. Тези голи жени, които е виждал човека, ги е виждал при определени обстоятелства и за това мозъка му го настройва така. Нека го пратят на един самотен остров с 20 голи жени - да видим колко време ще му представляват интерес. Или пък да започне работа като гинеколог - изобщо няма да реагира на всяка.

За острова - сигурно доста време, то какво да се прави в тая скука. А и по-голям шанс имаше да му омръзне, ако жената беше една, ти с двайсе го прати Simple Smile
Гинеколозите са много малка част от мъжете, няма смисъл да се вадят подобни аргументи...
Колкото до обстоятелствата, ето едно от тях - правили са си голо къпане с приятели и там е била жената на един от тях. С която нито иска да има нещо общо поради което, но дори и не харесва като човек и жена. Ето как може да има разногласие между двете глави Wink

И ето как Алек има избор в предаването, мисля че и в живота, което не му пречи да изпитва чисто физическо привличане или възбуда към жени, които вероятно дори не му харесват по друг начин. И по принцип на мъжете им е много по-лесно да правят разлика между секс и любов. Нещо, което доста жени не разбират...

# 198
Алек не говори за себе си с дамите, по-скоро ще им разкаже исторически факти за мястото, където са, или ги разпитва. Сещам се Генчо, как на всяка дама разправяше, как иска да живее екологичен живот с естествена храна, двор, деца и т.н. А Алек, само, ако дамите го питат, казва по някоя дума за себе си. В къщата никой не обсъжда бизнеса му, живота му, само се повтаря мисълта за 5-6 деца. И от една игра, научих, че свири на пиано, медитира. Евгени поне им посвири веднъж на пианото.
Семейството му е с 5 деца, ама те са сигурно заварени, природени, доведени.Той май е от природените. Полубратята и сестрите са по-големи. Интересно е кое дете е точно подред. Прилича ми  на най-разглезеното дете. Изглежда не е щастлив от този бизнес. Бачорски, и те имат бизнес, но за разлика от Ергенът си казват винаги какъв им е бизнеса, а тук е просто бизнес.
Добре, че някой сложи някой линк към фирмата, че да разбера, че става дума за хладилни инсталации, транспорт с хладилни камиони и др. Него май такива технически неща не го вълнуват. Той сигурно не е намерил себе си и си е попаднал в този бизнес по наследство.

И във формата, Ергенът го усещам като част от имението и някак, не е с главна роля, ами е изместен фокуса върху някой скандал на момичетата, а той отвреме на време участва с една реплика по темата (синхрон). Разбира се по сценарий.

В секса харесва, според мен, по-екстравагантни неща. Младичките ги харесва физически, но са му скучни. Н и М са му по-интересни, защото са по-опитни и отвреме на време го поизненадват, не вярвам толкова да ги харесва физически, може да съвпадат с идеала му - високи, слаби. И в златната среда остава да са Надя и Йоана, хем има к;во да му харесва в тях, хем може да говори с тях. Под 'говори' разбирам да имат интересен разговор повече от да кажем 5 минути, по някаква тема, ама и двамата да участват равностойно, не интервю, не монолози.

Какво е завършил този Ерген? Някой знае ли.

# 199
  • София
Най- малкото дете е Алек. Гимназия - Френската. Друго не знам, не внимавам в час.

# 200
Алек ми е симпатичен, защото подхожда с много емпатия към момите, много е диалогичен. Какви моми се паднаха обаче - ужас. Защо толкова се интересуват от къщите, парите и колите на Алек. Нали това предаване е за любовта?

# 201
  • София
Надявам се тази седмица да си върви Барбара или Горджъса. Не знам коя ми е по-противна

# 202
Много ми е любопитно ако не съществуваха спойлери дали Надежда щеше да е толкова тачена тук... Според мен щеше да се споменава доста рядко, защото като цяло си е незабележима... Е, на по-тънките познавачи щеше да направи впечатление, че е канена на индивидуална среща и че има няколко топ 3 попадения на церемонията на розата... 🙄
Плюс за мен е, че последните години е работила нещо. Другите са какво... Инфлуенсърки.
А какъв плюс е например, че си е напуснала работата, заради влизането в Ергена, уж..ако това е истина, щото, ако е, е абсолютно дъно тази постъпка, особена за жена с дете, независимо разделена или не с бащата…Така го виждам аз и съм категорична, жените, които вече са майки, просто трябва да се държат като такива, а не да се държат като тийнейджърки, имащи   отговорност само и единствено към себе си все още.

# 203
Миналата седмица не можах да ви чета, но тази съм тук 😀

На мен Алек си ми харесва, но аз харесвам синеоки зубъри 😀 И на старата снимка оак си ми харесва, но с брада - особено. Виж, оня Мастагарков или както се казва, който обсъждате, не ми допада.

Алек ми харесва и като поведение и изказ. Просто е като някой от моята среда, все едно би било естествено да общуваме, ако го виждах на живо. Най ми хареса на барбекюто, когато бяха прегряли. Според мен там си беше с негови дрехи.

Може да участва не заради музикална кариера, а за да си финансира бизнес. Ако иска да се докаже или пък в семейния бизнес няма място от каки (батковци не помня дали има.

Виждам, че обсъждате момите по външност. Всичките са (били) хубавки според мен. Но главоломно се загрозяват. Мими много ми харесваше. Да, изглеждаше по-възрастна. Миже би от грим, камера и т.н. Защото знам, че наистина е на 35. Екатерина е много хубава. Да, без очна линия е по-обикновена, но като цяло ми е най-хубава там. Аз Валерия много в харесах. Много е магнетична, но наистина с поведението си опротивява. За Теа мисля, че е много красива, но се е опропастила със стила “Андреа, Андреа” от 2008 г. Всеобщата любимка Васка на мен ми е много незабележима и като външен вид.
Киара е хубава, ама някак противна.
На Надя не знам какво й харесвате толкова. Обикновено момиче, копие на Капитонова, която също ми е средна бира. Но тя прави впечатление с излъчване, самомочувствие и поддръжка и т.н.
Във всяка има нещо чаровно и естетично, в което да се загледаш, но поведението и корекциите на някои правят повече впечатление.
Магито и Нани на мен грам не са ми симпатични и според мен той не ги харесва особено истински. Жалко, че на най-адекватния ерген се паднаха най-странните моми.

# 204
И аз стискам палци на Барбара да потегля към Барбадос.

Ако може Криса и Теа да тръгнат с нея. Теа ме отвращава. Не разбирам защо получава такъв ефирен толеранс. Явно се счита за забавно празноглавието на тая мома.

# 205
И мен Теа ме отвращава. Вулгарна, проста и с тъпо  изражение. Горката и две думи на кръст не връзва.

# 206
Е как ,то горкото непрекъснато мели.JoyНо факт е,че нищо не казва,а само алабализми.

# 207
Елена разправяше, че им правят визитките от предаването, и оттам проличавало кой коя роля ще играе.

# 208
  • България
Тази седмица си пожелавам Теа, Валерия и Барбара аут, защото ме отвращават външно и по характер.

# 209
Когато гледам Барбара винаги имам чувството, че е циничен чичак, вселил се в тялото на хубаво момиче. Все на бой я кара. Да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт