🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 443
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 285
По принцип не съм езиковата полиция и съм наясно, че езикът еволюира, но кога го превърнахме съчувствието в емпатия?

# 286
Ох, пишман стана Нанито))

# 287
По принцип не съм езиковата полиция и съм наясно, че езикът еволюира, но кога го превърнахме съчувствието в емпатия?

Не я харесвам и аз тази нова дума.
Тактичност си ползвам..

# 288
Това ми се вижда истински яка среща - самата активност. В пъти по-добре от ресторанти, яхти и/или миткосване .

# 289
  • Варна
teta75, благодаря, че ми напомни неволно за тактилност! 🌹

# 290
Кой е този неграмотник, който им пише на тези надписите? Това ''до колко Надежда'' заслужавала не знам си какво - ми избоде очите, кървят вече.

Трети клас, първи срок, за Бога!

# 291

Не я харесвам и аз тази нова дума.
Тактичност си ползвам..

Не са синоними с тактичност. Повече съпричастност и съчувствие съдържа емпатията.

# 292
Барбарона може ли да е толкова проста бееее? То да го е срам да гледа човек тая хорска глупост. Киарчето е със същия богат речник, какво е това поколение не знам.

# 293
Барбарона трупа на мускул, не на мозък.
Но е толкова антиженствена, че е направо като виц да се представи- аз съм Барби.

# 294
Надежда си му е на сърцето на Алек, то си личи от всякъде. Тя е по-гальовна от Маги. Мисля, че към края на предаването обаче майка му ще го разубеди за този избор. И честно казано си мисля, че Надежда ако не се беше оперирала, нямаше да стане, видях снимки от преди и е неузнаваема.

# 295
Аз явно съм много наивна и вярвах,че щом повечето от тези момичета са студентки или завършили нещо, би трябвало  поне значението на прости думи да знаят. Барбара обаче не само изглежда като биче,а и е също толкова умна. Киара пък в опита си да замаже нещата съвсем стана смешна и колкото и да си повтарям,че ако бяха умни нямаше да са в това предаване ми е невероятно ,че са чак толкова кухи

# 296
  • София
LaughingLaughing Малко съм назад с гледането, обаче голям майтап с "емпатичните" Барба и Киара...
Смях се с глас!!

# 297
Надежда чак пък гальовна...Лигла ми е.Не и отива на годините да се държи така инфантилно като че ли за пръв път вижда мъж.

# 298
Сезонът еволюира от посредствен, скучен до скандално пошъл. Днес господин барба, с абсолютно типичният си финес, демонстрира бездънната яма на тъпотата и простотата си и го направи зловещ!
,,Красива, като на телето майка му и почти толкова умна,, е положението 😳

# 299
По-гальовна е Надежда в сравнение с Маги. Маги си е сухар и обича да командва.

Общи условия

Активация на акаунт