🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 568
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 630
Не мога да си представя Алек да остави Маги без роза, тя от самото начало е в роля на главната героиня. 😀 Абсурд.

# 631
  • София
Барбара явно я чакат да скочи да набие някого за сеир. Дали Теа ще го отнесе, нещо такова намеква промото. Не разбрах обаче какво не му харесвало на Алек, та се прибра.

# 632
Две секунди целувка с Мария в промото бяха по-горещи от всички целувки с Надежда на срещата.

# 633
По-скоро въпросът е какво му е харесвало до сега? Всеки коктейл му надуват главата с тяхното врякане.

# 634
  • София
Именно, затова се учудих, че нещо най-сетне не му е харесало?! Laughing

# 635
  • България
След спийддейтинга едно валидолче

# 636
Че то не си е за издържане. При момичетата - недоспиване, лоша храна, наврени по няколко в стая като в Студентски град, всеки ден някакви скандали, интриги, лагери, хармоники, риска Барбара да ги набие и т.н.

Той е малко по-добре от позицията си на Първия ерген на републиката и сигурно направо в разкош живее на Родос в сравнение (мисля, че беше казал и че обикаля района, когато няма ангажименти към момичетата), ама си личи, че му спадна ентусиазма след първите две седмици.

Някой беше пуснал някакъв подкаст с Християна, тя каза, че тази година са ги затегнали и алкохола са им спирали (сигурно за да не се повтори 'заапването' от първия коктейл). То без алкохол съвсем не се търпи.

# 637
Нещо чух за розова роза, но не разбрах. Каква беше тази розова роза, сигурно ще е за Маги.

# 638
  • София
Изложи се Ергена с речта на края, за мен лично в по- лоша светлина трудно могат да се представят жени. Аз ако съм мъж бих бягала с 200 от такива нахални пиявици. Браво на Надежда, че не се юрна по стадото
За мен всеки епизод, в който няма отпаднала е безсмислен. Киара както гледаше нагло и изведнъж ревна, трябваше да я изпрати, че вече е 10 кила +.
Гримьорката днес е била ядосана - Милена, Виктория и Барбара с потресаващи сенки, а пък съчетанието с червилата ….
Виктория някога казвала ли е нещо положително? Отива си ѝ песничката.
Надя все по- противна става, казва нещо и след 2 минути вече не го била казала, пък друго имала предвид…Все гледа да захапе.
Горджъса е супер жалка, метна му се, омаза го и цяла вечер това повтаря. Той горкия… ама какво горкия, щом му харесва това поведение си я заслужава барабар с лепкавия и гланц.

# 639
Нещо чух за розова роза, но не разбрах. Каква беше тази розова роза, сигурно ще е за Маги.
Розовата роза беше в първи епизод за жената, направила най-добро впечатление. Маги я получи. Тоест сега се намеква, че ѝ залязва славата.

# 640
Подарена победа на Вики и Мария. А Вики добре си служи с думите, спор няма. Затапва ги много добре, но то и нивото не е много високо.

# 641
# 642

Криси, Хриси, все тая.

# 643
  • Вестерос
Само Милена ли остана не целуната Grinning

# 644
'следващият въпрос съм сигурен, че ще го разберете' Joy
едната от тях се изказва - 'аз май пак ми се падна от глухата страна'
тези същества са ми като извънземни..

Общи условия

Активация на акаунт