🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 488
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 105
🌼с благодарност за новата тема, да се включа по актуалната дискусия и аз.
Мисля че нито едно от момичетата там не вълнува Алек в дълбочина, емоционално...  И нито една девойка не е и впечатлена от Алек по онзи особен начин, предизвикващ пеперуди в корема. Лошите актриси са попаднали на актьор- джентълмен/ интелектуалец и съм сигурна само в едно- от ергена ще си тръгнат много “най- добри приятели форевър”🙃 и нито една истински влюбена двойка 😀
Накратко за девойките- исновни претендентки:
Теа- пошлост, евтина при това, но за сметка на всичко- спонтанна, простотата  ѝ отива.
Маги- трофей на стената на батка- фермер/ ловджия.
Надежда- трофей на стената на бизнесмен в сферата на IT услугите или гейминга.
Валерия- бягаща към капана  си дива козичка, ако може и “ капанът” да е златен, още по- добре.
Йоана- реещ се  балон, но от тези- здравите…
Надя- отличничката на класа, но не и на випуска, което страшно я тормози.
Виктория- Пенелопа от Родос, а не от Итака.
Мария- иска да е, не знае как, но трябва Тя да е избраната- скритата лимонка.
Екатерина- розово желе с брокат- от онези детски играчки, които предизвикват краткотраен интерес и у възрастните.
Барбарун,  Киара, Горджъси, Миленки- миманс.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 12:18 от ellis

# 106
  • Plovdiv
Мъжете, които имат избор, нямат мераци към всяка. Че то и тези, които нямат избор, също, иначе все щяха да се прежалят с някоя Joy Алек не ми се струва като някой загорял изпадняк. Нормално е да има критерии. Разбира се, нормално да му трепне нещо под колана тук и там, но като цяло, вътре почти няма жена, която би предизвикала дълготраен интерес, и това си личи.

факт е че,не той се бори за тях,а те за него и това преобръща играта.А той си седи и се наслаждава.Simple Smile))Я някоя му извърти танц, друга му говори с глас на Мики Маус, трета му свири на хармоника....
Ако трябваше да действа в реала например -минава Маги покрай него ,той седнал на заведение на Витошка ,и тя грам не го отразява ....мисля,че ще точи лиги и ще се чуди как да я заговори...но няма да го направи ,няма да му достигне смелост......с Надежда също ...прсто си личи в реала кои жени му изглеждат недостъпни и сега им се нахвърля максимално защото има прак контакт до тях.

А малките пантерки не са му интересни и само им се радва.

Истински се вълнува с Маги,Надежда може и други ,но не се сещам в момента

# 107
Много добре са си свършили работата по замитането на всякакви следи от предаването.
Но са пропуснали нарочно или с цел това. Simple Smile
За любопитните кой е Алек:

# 108
Точно акцента и тона на гласа на Мария ми харесва и намирам за секси. Всеки с вкуса си, разбира се 🙂

# 109
  • Plovdiv
Благодаря Осата за информацията.

# 110
Мъжете, които имат избор, нямат мераци към всяка. Че то и тези, които нямат избор, също, иначе все щяха да се прежалят с някоя Joy Алек не ми се струва като някой загорял изпадняк. Нормално е да има критерии. Разбира се, нормално да му трепне нещо под колана тук и там, но като цяло, вътре почти няма жена, която би предизвикала дълготраен интерес, и това си личи.

Това не е вярно, поне двама мъже с голям избор са ми го казвали. Достатъчно им е да видят гола жена и оттам нататък природата си знае работата. Даже единия от тях беше направо възмутен от себе си Joy
За дългорайния интерес съм съгласна.

Като свикнах с говора на Мария, даже ми стана много забавен Simple Smile Особено като каже "Алек" все едно се опитва да изплюе и преглътне нещо едновременно Joy

Иначе като хора според мен Алек харесва най-много Йоана и Милена, а с Надежда се чувства най-добре.

# 111
Много добре са си свършили работата по замитането на всякакви следи от предаването.
Скрит текст:

Интересно, явно са се реализирали на определена ниша на пазара. ОК, но инетересно ми е дали е търговски директор или е мозъкa на бизнеса.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 01:16 от LadyCharming

# 112
Влизането на всеки в такова предаване е индикация, че в житейски план нещо не е наред или търси бърза слава. Тук бих добавила и сбъркана ценостна система. В това число слагам и Алек. Някак не ми се връзва образа на успял бизнесмен, образаван, интелигентен и красив мъж, нуждаещ се от предаване, за да намери спътница в живота. Явно иска и той, като дамите влезли в шоуто да вземе нещо от него, евтино и бързо. Освен хонорара, де. Очевидно е, че и той е от същата категория, като на момите. Треторазряден актьор във филм с лош сценарии, готов на всичко, за да спаси кариерата си.
Ако някой е много добър в професионалната си сфера, той се гордее с това и ще показва това което е постигнал и умее. При Алекс, все още това е пълна тайна и мистика. Дори бащата милионер още не е ясно кой е (може и въобще да не е такъв) Вероятно баща му го е изгонил от семейния бизнес, да не му се пречка със своята некадърност и затова е станал "Ергенът ".
Ми така де, голяма мистика е тоз бизнес и тоз милионер-баща. Май ще се окаже голям балон Алек и дори Оливие Вердон е по-богат.....

# 113
Скрит текст:

Интересно, явно са се реализирали на определена ниша на пазара. ОК, но инетересно ми е дали е търговски директор или е мозъкът на бизнеса.
Прекалено млад е за такава реализация. Някой друг преди него е утъпкал пътя.
Но не пречи да продължи успешно по този път. Според мен има качества за това. Simple Smile

Тук има по-добре осведомен

Тук пише, че е Търговски директор

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 12:53 от OCATA

# 114
Скрит текст:

Интересно, явно са се реализирали на определена ниша на пазара. ОК, но инетересно ми е дали е търговски директор или е мозъкът на бизнеса.
Но не пречи да продължи успешно по този път. Според мен има качества за това. Simple Smile
Ако имаше качества за това, щеше да си гледа бизнеса, а не да си губи времето с това пошло реалити.
Сега за тези които ще кажат, ама то ще му служи за реклама, няма как да стане ако не иска да го рекламира и го крие този велик бизнес....

# 115
  • София
..
Ако трябваше да действа в реала например -минава Маги покрай него ,той седнал на заведение на Витошка ,и тя грам не го отразява ....мисля,че ще точи лиги и ще се чуди как да я заговори...но няма да го направи ,няма да му достигне смелост......с Надежда също ...прсто си личи в реала кои жени му изглеждат недостъпни и сега им се нахвърля максимално защото има прак контакт до тях.

Смятам, че нито Надежда, нито Магдалена са нещо особено. Поотракани и пообръгнали мадами, но вече попрезрели за средата, в която се опитват да виреят. Единственото недостъпно в тях е цената, която вероятно си поставят, но съвсем друга тема кой смята, че си заслужава да я плати за тях точно.

Скрит текст:

Това не е вярно, поне двама мъже с голям избор са ми го казвали. Достатъчно им е да видят гола жена и оттам нататък природата си знае работата. Даже единия от тях беше направо възмутен от себе си Joy
За дългорайния интерес съм съгласна.

Като свикнах с говора на Мария, даже ми стана много забавен Simple Smile Особено като каже "Алек" все едно се опитва да изплюе и преглътне нещо едновременно Joy

Иначе като хора според мен Алек харесва най-много Йоана и Милена, а с Надежда се чувства най-добре.

Всяка гола жена? Трудно ми е да го повярвам. Но ако е така, имам определена степен на погнуса от хора, които не подбират. За мен липсата на критерии е нещо много нехигиенично.

# 116
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако имаше качества за това, щеше да си гледа бизнеса, а не да си губи времето с това пошло реалити.
Сега за тези които ще кажат, ама то ще му служи за реклама, няма как да стане ако не иска да го рекламира и го крие този велик бизнес....
Лоша реклама няма. Ако са искали никому неизвестен човек, актьори в странство бол.

# 117
Скрит текст:
Скрит текст:

Съгласна съм! По прицип е така, но в случая нещо не е наред – възможно е тати да е отказал категорично да финансира миузикалните експерименти на синчето.

Иначе търговски директор не ми се връзва с годините на Алек. По-скоро бащата върши цялата работа, но е оставил наследника на бизнеса да обере лаврите.

# 118
А другите наследници? Нали много братя и сестри, много нещо.

# 119
Скрит текст:
Не е изритан от семейния бизнес,не го мислете.

Силви никъде ли не е давала интервю?

Общи условия

Активация на акаунт