🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 428
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ето ги и бабите пред блока.

# 886
  • София
Виктория ми изглежда, като грозничката приятелка на Мария, която се мъкне навсякъде с нея и гаджето й, и им пречи да останат насаме. Не знам как не се чувства излишна, но точно така изглежда. И в джакузито Виктория изглежда излишна. Според мен и тя го усеща, това я притеснява и точно заради това не млъква. А Алек и Мария много ми харесват, като двойка - бяха страхотни горе на скалата, когато бяха само двамата. Има нещо в нея, което го разпалва.

# 887
Виктория обаче е голяма злоба...все пак са на двойна среща, нормално е Мария да се бута здраво напред, за да остане.

# 888

Не знам какво се възмущавате от подходите и методите и, вие с мъжете си на вие ли си говорите и децата в зелките ли сте си ги намерили?

Омг..

Ами не ми е такъв подходът, да, пък сама не съм оставала.

# 889
Чак пък..на мен не ми е неудобно да я гледам.....млади хора, натискат се...

# 890
Горджъса разгръща сценаристката в себе си. 😁

# 891
Украйнката е по учебник секс и пари и трябват. Срещата е пълен криндж, миналия сезон пак се опитваха да скарат приятелките, но не успяха. Този път ще успеят продуцентите.

# 892
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Миналия път като писахме "руска школа" се обърна внимание, че Мария била украинка. Та нагледно показно видяхме на украинската школа.

# 893
  • София
Алеко като някой сводник с двечките под ръка.

# 894
Чак пък..на мен не ми е неудобно да я гледам.....млади хора, натискат се...

Проблемът ми е, че тя му се натиска. Не мисля, че Алек я харесва и няма да е тя победителката. Не му светят очие с нея както с Маги или Надежда примерно.

# 895
  • Пловдив
Мария има страхотна коса, а роклята на Виктория е много симпатична

# 896
Вики, защо това опашле, тези обици и това червило...

# 897
И Мария случайно сложила бански, който не е за мокрене изобщо и небрежно става прозрачен. Много класно.

# 898
В случая Виктория е по-точна от Мария.
Мария се държи долнопробно и офанзивно. Не съм съгласна, че така се прави.
Да, всички имаме своята сексуалност, ама на ДВОЙНА среща да го мляскаш, натискаш и да го “обожаваш” е смехотворно. Но всеки според душевността си. Истинската еротика не е това, пък нека сме расли в манастир, ха!

# 899
  • Пловдив
Това не е ли ресторантът, на който бяха с Горджъса?

Общи условия

Активация на акаунт